Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

door EikenDressoirs.nl, laatst gewijzigd op 2020-05-20

Deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") zijn een overeenkomst tussen u ("Gebruiker", "u" of "uw") en deze website ("website", "ons", "wij" of "onze"). Deze pagina presenteert de algemene voorwaarden voor uw gebruik van https://eikendressoirs.nl en de eventuele diensten en producten die op de website worden aangeboden.

Copyright van de inhoud op deze site behoort toe aan EikenDressoirs.nl. Zonder toestemming mag u niet zomaar de inhoud van deze website kopiëren voor eigen gebruik. Ons eigendomsrecht wordt geschonden als u dat doet. Wij zullen dan ook juridische stappen overwegen indien dat gebeurt.

Indien wij een link plaatsen naar een andere website, of een link ontvangen van een andere website, betekent dit niet dat wij deze website bij voorbaat goedkeuren of sponsoren. Noch betekent dit een aansluiting met betreffende website.

Voor de inhoud van andere websites die aan ons gelinkt zijn via een hyperlink zijn wij niet verantwoordelijk. Eveneens zijn wij niet verantwoordelijk voor de producten en diensten die worden aangeboden op websites van derden. Indien u een andere website dan EikenDressoirs.nl bezoekt, al dan niet via een link van ons, dient u de specifieke voorwaarden te lezen van de website in kwestie. Vaak staan deze onderaan de website weergegeven. Gebruik van de diensten van derde partijen is voor eigen risico.

Wijzigingen in Voorwaarden

Ons behoort het recht op ieder moment deze Voorwaarden te wijzigen. Indien wij dit doen, zullen wij de datum van de laatste wijziging melden. Dit doen wij bovenaan deze pagina.

Acceptatie van deze voorwaarden

Met het gebruik van deze website en pagina erkent u dat u deze voorwaarden gelezen heeft en dat u akkoord gaat met deze Overeenkomst. Indien u het niet eens bent met deze voorwaarden dan verzoeken wij u vriendelijk deze website te verlaten.

Contact

Heeft u vragen of suggesties? Wilt u een bijdrage leveren aan onze site met bijvoorbeeld een artikel? Een gastartikel? Neemt u dan vriendelijk contact met ons op via de contactpagina. Binnen 1 werkdag proberen wij u te antwoorden.

Deel dit: