Berlijn Dressoir: Bescheiden truffel eiken (met whitewash) van True Furniture

Mijn keuze: Berlijn 13 dressoir van True Furniture. Bescheiden truffeleiken met whitewash, duurzaam en stylish voor elk interieur. Gratis bezorging!
Auteur

Daan Dekker

Publicatiedatum

6 juni 2023

Inleiding

True furniture berlijn 13 dressoir truffel eiken / white wash 92000000869792960

Het Berlijn dressoir van True Furniture is een mooi, bescheiden en tegelijkertijd bijzonder eiken dressoir dat meteen in het oog springt. Dit komt door de eenvoud en de combinatie van de mooie kleuren en materialen. Op zoek gaan naar een dressoir is niet altijd gemakkelijk, juist omdat er zoveel te kiezen valt. Maar wie naar het Berlijn 13 dressoir kijkt, van het merk True Furniture, kon weleens verkocht zijn!

Prijzen

Kwaliteit eiken

Eikenhout is veelzijdig, dit zien we ook bij de Berlijn 13. Eikenhout is een bijzonder sterke houtsoort, zelfs bestendig tegen weer en wind. Daarom wordt het zelfs voor tuinmeubels gebruikt. Scheuren, deuken en andere soorten van schade zijn bij eikenhout minder aan de orde dan bij vele andere soorten hout.

Een combinatie van het allerbeste, namelijk Truffel eiken en whitewash. Beiden staan voor een uitstraling van allure, zijn uniek en hebben een hoge esthetische waarde. Vooral de combinatie is de kracht, het donkere eikenhout in combinatie met de whitewash betekent uiteraard een contrast, dat maakt het heel bijzonder. De afwerking van dit dressoir is met spaanplaat.

Deze combinatie en het model van het dressoir zorgt ervoor dat deze in diverse woninginrichtingen een goede aanvulling zal zijn. De kleuren zijn immers neutraal. Het model is van modern design, strak en trendy, maar kan ook in klassieke of zelfs landelijke interieur.

Levensduur dressoir

True furniture berlijn 13 dressoir truffel eiken / white wash 9200000086979296_11

Daarom is de levensduur veel langer. De aanschaf van een dressoir in goed bewerkt Eikenhout, is in principe voor het leven. Daarom, elk dressoir van eikenhout is de aanschaf waard, welke deze ook is!

Opzet

Het dressoir heeft 3 kolommen. De middelste heeft bovenin een lade en eronder een deur met een kastje erachter. Aan de weerszijden zijn deuren die tot de bovenrand reiken. Alle 3 de kastjes hebben 1 legplank. De planken aan de zijkant lopen uit op het dressoir, zij tillen het iets van de grond, waardoor de structuur van de kast wat luchtiger lijkt te zijn.

Afmetingen

De breedte van dressoir Berlijn 13 is 165 cm, de hoogte is 86 cm, de diepte is ongeveer 40 cm. De handgrepen van deze laden en kastdeuren zijn zo dicht mogelijk bij elkaar bevestigd, alle 4 van dun metaal en horizontaal. Dit maakt het dressoir compleet. Zowel de handgrepen als de rails en de andere materialen zijn van prima kwaliteit die niet snel slijtage zullen vertonen, ook niet bij intensief gebruik. Voor een vergelijkbaar duurzaam en stijlvol meubelstuk, overweeg het Tvilum Ulm: Goedkoop eiken dressoir kommode met 2 deurtjes, dat een uitstekende toevoeging kan zijn in combinatie met dressoir Berlijn 13.

Kleur

Truffel eiken hout feitelijk in dat de kleur donkerbruin is, mat en warm, maar je ziet absoluut wel kleurverschillen, deze lopen verticaal. Dit geldt ook voor de whitewash, het is natuurlijk en levendig wit, geen doodgewone witte kleur, integendeel.

Meer dan genoeg redenen om je te interesseren voor het Berlijn 13 dressoir van True Furniture. True Furniture is een veelzijdig meubelmerk, dat staat voor service, kwaliteit en een goede garantie.

Bezorging en garantie

De bezorging is gratis, de garantie 2 jaar en het dressoir moet zelf gemonteerd worden. Dit is niet problematisch, dankzij het juiste materiaal, de goede handleiding en niet te vergeten, het overzichtelijke uiterlijk van het dressoir. De ombouw is donker, de deuren zijn wit, dus dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Er zijn ook geen losse poten en wielen, het wijst zich allemaal vanzelf.

Conclusie

Ga daarom snel aan het meten, en ontdek welke functie dit dressoir in jouw inrichting kan hebben. De kleuren die de kracht van de natuur weergeven kunnen ongetwijfeld ook in jouw interieur. In de woon- of slaapkamer, zelfs in de studeerkamer/kantoor kan deze functioneel zijn en tevens bijdragen aan de sfeer.

Het Berlijn 13 dressoir is betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.