Tvilum Ulm: Goedkoop eiken dressoir kommode met 2 deurtjes

Mijn Tvilum Ulm dressoir recensie: stijlvol, betaalbaar en ideaal voor elk interieur. Ontdek de praktische charme van dit eikenhouten meubelstuk!
Auteur

Mila Smit

Publicatiedatum

8 augustus 2023

Inleiding

Tvilum ulm kommode met 2 deurtjes eiken/wit 92000000591038310

Het Tvilum Ulm is een goedkoop, licht, vlot en modern dressoir. Deze aanbieding is perfect voor iemand met een smalle beurs. Het kan in vele ruimten en interieurs een plaats kan krijgen. Het dressoir Tvilum Ulm bewijst de veelzijdigheid van het eikenhout. Eikenhout is ondanks de hardheid zo goed bewerkbaar dat er van alles en nog wat kan worden gemaakt. Dit dressoir lijkt eenvoudig, maar is wel bijzonder, omdat het eikenhout ervoor zorgt dat krassen en deuken in lange tijd niet aan de orde zijn.

Ontdek de veelzijdigheid, het decoratieve en het gemak van het dressoir. Echt voor iedereen is er een model te vinden wat erbij past. Een dressoir kan immers voor van alles gebruikt worden, in diverse ruimte en moet in diverse interieurs passen en de omvang moet niet te groot, maar ook niet te klein zijn. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is het dressoir Tvilum Ulm in deze aanbieding.

Prijzen

Eenvoud

Eenvoud kenmerkt dit specifieke dressoir van Tvilum Ulm. Wat dat betreft lijkt hij sprekend op de RRR. Daarbij toont het hoe veelzijdig het eikenhout is. Het lichte eikenhout waarvan de kast is geformeerd, het wit waarmee de deurtjes zijn afgewerkt. Een lichte en vrolijke aanwinst die elke ruimte op zal fleuren. Het dressoir Ulm staat op vier korte pootjes, waardoor de structuur wat meer open is dan een dressoir die massief op de grond staat.

Afmetingen

Tvilum ulm kommode met 2 deurtjes eiken/wit 9200000059103831_22

Omdat het dressoir licht is lijkt deze niet veel ruimte in te nemen. Dit heeft ook te maken met het smalle en hoge postuur van het dressoir. Het kastje is precies 60,2 cm breed, 82 cm hoog en 35 cm diep. Er zijn twee witte deuren die toegang geven tot een kastje, deze is niet onderverdeeld. Er is een legplank bijgeleverd die optioneel op de door jou gewenste hoogte in de kast kan worden bevestigd.

Materiaal

De handgrepen van de deur zijn net als de pootjes van aluminiumkleur. De handgrepen zijn verticaal bevestigd aan de wederzijdse deurtjes in het midden. Zo zijn de deurtjes gemakkelijk te openen en te sluiten. Weer wat extra bergruimte erbij!

Plaatsing in interieur

Tvilum ulm kommode met 2 deurtjes eiken/wit 9200000059103831_33

Vanwege de maten en het uiterlijk van het kastje zijn de mogelijkheden om deze te plaatsen net als bij de RRR legio. Om te beginnen al in de gang of hal, waar er zelfs schoenen of pantoffels, sjaals en handschoenen etc. erin bewaard kunnen worden. In de keuken kan het een handige aanvulling zijn voor wat extra bergruimte, zoals voor de mixer en blender, serviesgoed of textiel.

In de woonkamer kan het dressoir ook uiteraard. Bij de bank, bij de eettafel zodat je alles bij de hand hebt wat nodig is. Hoewel het dressoir niet groot is, kan er aardig wat in worden opgeborgen, het speelgoed van de kinderen bijvoorbeeld.

Het dressoir is tevens een goede optie voor de (slaap)kamer, een ideale opbergplek van kleine artikelen, die feitelijk te klein zijn voor de garderobekast.

Niet in de laatste plaats is de kast geschikt voor de baby- en de kinderkamer. Er kan van alles in, speelgoed, kleertjes, ondergoed en zelfs schoentjes en natuurlijk luiers. Erop kan ook het een en ander. Het dressoir naast de witte commode is een aanwinst. Ook in de latere jaren zullen de kinderen er plezier van hebben. Voor een stijlvolle en praktische aanvulling op de kinderkamer, neem eens een kijkje bij het Meubella Dressoir Monaco: Stijlvol en Praktisch (2023), perfect voor het opbergen van alle benodigdheden.

Zelfs in de studeerkamer kan dit dressoir handig zijn. Rechtopstaande mappen zijn netjes weggeborgen. Ook hier zorgt het dressoir voor een opgeruimde blik.

Ontdek de veelzijdigheid van de eenvoud van dressoir Tvilum Ulm en haal er een of meerderen en huis. Het lichte kastje is eenvoudig op te tillen en dus te verplaatsen.

Betalen en retourneren

De Tvilum Ulm is een relatief goedkoop dressoir in deze aanbieding. Bestellen en betalen in een keer, het is allemaal heel simpel. De volgende werkdag wordt het reeds afgeleverd. Je hebt 14 dagen bedenktijd om te ruilen of te retourneren. De garantie is eveneens ruim.

Maak gebruik van de veelzijdigheid van eikenhout en de eenvoud van dit mooie nette dressoir van Tvilum Ulm.