Sonia: Betaalbaar eiken dressoir

Mijn ‘Sonia’ dressoir van licht eiken: betaalbaar, tijdloos en met LED-licht. Past perfect in elk interieur. Gratis levering en retour!
Auteur

Lotte Hoekstra

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Sonia grijs eiken dressoir

Jawel, het bestaat, een dressoir dat betaalbaar is en echt alles heeft, namelijk het dressoir Sonia! Dit is een relatief goedkoop eiken dressoir. Wie het ziet is vrijwel meteen verkocht, in alle opzichten. Een dressoir kiezen voor de woonkamer, de keuken, eventueel slaap- of studeerkamer is over het algemeen geen gemakkelijke opgave. Het moet op de juiste plek passen, tevens in het interieur, de kleur, het materiaal en dan nog het gebruiksdoel, allemaal bepalende zaken. Natuurlijk is het belangrijk om deze vooraf op een rijtje te zetten. Toch kun je je anderzijds laten verrassen en inspireren door mooie dressoirs. Sonia is er een van!

Prijzen

Kwaliteit eikenhout

De kracht van het eikenhout komt in deze kast goed naar voren. Eiken is immers sterk, toch goed bewerkbaar, het is niet gevoelig voor krassen en deuken, het brengt bovendien de natuur in huis. Licht eiken, waaruit deze kast bestaat, zorgt voor een mooie afwisseling, het is gemakkelijk te combineren en het heeft een positieve uitstraling, vanwege de lichte kleur.

Behalve een geweldige opbergruimte geeft dressoir Sonia nog veel meer dan dat. De stijl van dit dressoir zou kun je landelijk noemen en tevens tijdloos. Omdat hout en licht vrijwel overal past, kan het in diverse interieurs zoals modern, industrieel maar eventueel ook klassiek en bohemien. Sonia is afgewerkt met spaanplaten.

Ruimte

Lichte en kleinere spullen in de laden en de grotere, zwaardere voorwerpen in de kasten. De pronkstukken van het huishouden kunnen uiteraard geplaatst worden in de open schappen, waardoor zowel de positieve eigenschappen van het dressoir en de voorwerpen tot hun recht komen.

Het is enorm eenvoudig om de spullen die je liever uit het zicht hebt, in de laden en kasten te plaatsen. In de laden kunnen bijvoorbeeld allerhande voorwerpen die van pas komen, zoals onderzetters, servetten, bestek wellicht en nog veel meer. Ook de huishoudelijke administratie kan hier een onderkomen krijgen.

In de kastjes kan van alles, zoals servies, huishoudelijke apparatuur, zaken die niet altijd worden gebruikt, als voorraadkast en nog veel meer. Textiel kan zowel in de laden als in de kasten uiteraard.

In de open schappen kan beiden hetzelfde, zoals de mooiste kopjes of glazen, of in allebei iets anders. Een schaal, vaas, het kristallen karaf of wat dan ook. Op het dressoir is er ook meer dan voldoende ruimte om van alles te plaatsen, maar als je de nadruk wilt hebben op de open schappen en het dressoir, is het niet aan te bevelen. Een (schemer)lamp erop of ernaast kan het effect van het LED licht alleen maar bederven. Plaats dit kostbare en speciale dressoir Sonia dus op een goede plek in de woonkamer, eet- of zitkamer, waardoor je het maximale uit de extra belichting haalt.

Ontwerp

Hoe het dressoir in elkaar steekt is helemaal uniek en bijzonder mooi. De dikke planken eiken waarmee het omlijst is, de beide zijkanten lopen uit op de rest van het dressoir, waardoor het 5-10 cm boven de grond wordt getilt. De mooie metalen handgrepen maken het geheel compleet. Toch heeft deze kast nog iets extra’s: namelijk LED verlichting. Dit geeft het dressoir Sonia extra allure. Hoe, dat wordt nog toegelicht. Voor wie de moderne uitstraling met de functionaliteit van LED-verlichting waardeert, is het Mijn stijlvolle opbergenoot: dressoir Iris van Meubella (2023) wellicht een passende keuze.

Boven de twee deuren aan weerszijden zijn twee open schappen, compleet met de LED verlichting. Een prachtige manier om het dressoir en de eventuele voorwerpen in de schappen op hun best te laten zien!

Afmetingen

Het dressoir is precies 155 cm breed en 96 cm hoog en 40 cm diep. Deze maten verklappen dat er meer dan genoeg bergruimte is in het dressoir. De ruimte is verdeeld over het ladenblok in het midden, met vier laden, allen met metalen handgrepen. Aan de weerszijden zijn twee kasten met elk een legplank. Voor wie de voorkeur geeft aan een Scandinavische stijl, kan het Meubel Square SINDI Dressoir (antraciet/eiken) een mooie aanvulling zijn op de inrichting.

Interieur

Omdat het dressoir vrij neutraal is kan deze in diverse ruimten. In de zithoek, maar ook bij de eettafel, in de (woon)keuken, eventueel in de slaapkamer, er kan namelijk van alles en nog wat in geplaatst worden en hierdoor is het dressoir veelzijdig.

Onderhoud

Het onderhoud is tevens eenvoudig, een vochtige doek of een stofdoek, hiermee is schoon- en stofvrij houden geen enkel probleem. Door de spaanplaat en de afwerking is Sonia goed beschermd. Geef Sonia daarom ook een plaats in jouw interieur, of maak deze de basis voor je nieuwe interieur!

Levering

Het dressoir wordt gratis afgeleverd, het monteren zal geen problemen opleveren. Alle materialen zijn bijgevoegd, net als de handleiding. Het gehele dressoir, binnen en buiten, is van uitstekende kwaliteit en zal jarenlang plezier geven. De laden en deuren zullen zonder problemen geopend en gesloten kunnen worden. Slijtage is niet of nauwelijks aan de orde.

Bedenktijd en retourneren

Je hebt 14 dagen bedenktijd, ruilen of retourneren is geen probleem en bovendien gratis.