Dressoir Camara: Chique eiken dressoir in grijs

Mijn ‘Dressoir Camara’: stijlvol eiken meubel in grijs-crème. Perfecte mix van allure, praktische opslag en veelzijdig design. Ontdek kwaliteit!
Auteur

Sophie van den Berg

Publicatiedatum

10 november 2023

Inleiding

Dressoir camara 155cm grijs eiken/creme 92000000599704690

Chique, modern, mooi, alles erop en eraan maar absoluut niet overdreven of ingewikkeld, dat is het dressoir Camara. Alleen al prachtig om naar te kijken maar daarnaast ook nog eens handig in gebruik!

Prijzen

Kwaliteit eikenhout

Eikenhout is een houtsoort die altijd goed is, maar dan ook echt altijd. Eikenhout is een houtsoort die zeer hard en stevig is en tegelijkertijd ook uitstekend te bewerken. Met een dressoir van eikenhout ben je vele jaren verzekerd van een mooi afgewerkt meubelstuk dat niet gevoelig is voor krassen en deuken, in tegenstelling tot menig houtsoort. Een eikenhouten dressoir hoeft niet klassiek, romantisch of zelfs oubollig te zijn, Camara bewijst het tegendeel!

Kleur

Dankzij de combinatie van grijs met crème kleur straalt het dressoir Camara klasse en allure uit. Alles aan dit dressoir is goed en mooi. De lichte kleuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel, dit komt ook door de korte poten die het dressoir optillen en wat luchtiger doen lijken. Wat dat betreft lijkt hij een beetje op de RRR.

Ontwerp

Het ontwerp is heel speciaal en zo wordt het dressoir in elke ruimte in plaats van een meubel dat erbij staat feitelijk de blikvanger of zelfs de basis van het interieur. Er is veel te vertellen over dit prachtige dressoir. De houten ombouw die feitelijk de omlijsting is van de crème kleurige deuren. Aan de bovenkant is er een geribbelde lat, die verticaal loopt en feitelijk naar de deuren wijst.

Wat de deuren, naast de glanzende crème deklaag, extra bijzonder maakt is de uitsnijding van de zes vakken erachter. Zonder dat je door de deur kunt kijken, weet je waar de schappen zich precies bevinden. Weer iets wat dit dressoir volkomen uniek maakt. Hoewel de stijl landelijk is net als de RRR, kan deze ook in een modern interieur en wellicht nog meer soorten. De stijl van een interieur hoeft ook niet altijd eenzijdig te zijn.

Afmetingen

Dressoir Camara is behalve mooi, bijzonder, uniek en eigentijds ook nog eens praktisch. Deze is 155 cm breed, 88 cm hoog en 40 cm diep. Bij een dressoir van deze maten hoort inderdaad een flinke bergruimte. De drie deuren, een aan de linkerkant die aan de rechterkant opengaat, bij de andere twee zijn naar elkaar toe geformeerd, gaan beiden in het midden open. Zo zijn alle schappen, zes in totaal, zichtbaar en toegankelijk. Op alle drie de deuren is een handvat bevestigd, horizontaal, van aluminium, hetzelfde materiaal als de zes korte poten. Deze poten houden de kast prima in evenwicht. Wiebelen en andere vormen van instabiliteit zijn dan ook niet aan de orde.

Alle vakken zijn even groot. Geen gedoe met laden en de erbij behoren de rails, integendeel. De zes vakken zorgen voor overzicht en duidelijkheid. Bij een groot dressoir zonder planken etc. kan het een grote bende worden. Doordat deze met schappen is opgedeeld, zal daar geen sprake van zijn.

Ruimte

In de woonkamer is het dressoir behalve een welkome aanvulling in het interieur tevens een uitstekende opbergruimte. Er kan veel in de vakken, servies, papier, textiel, glazen, allerhande voorwerpen zoals vazen en kaarsen, voorraden, tafelbenodigdheden en nog veel meer.

Wellicht is het dressoir ook geschikt voor de grotere slaapkamer. Een prima plek om alles wat feitelijk te klein is voor de garderobekast op te bergen, netjes en overzichtelijk.

Omdat het dressoir vrij breed is en redelijk diep is er meer dan genoeg ruimte om er spullen op te plaatsen. Dit kan van alles zijn, kandelaren, het mooiste deel van het servies, schalen, een spiegel, beeldjes en eventueel ook een schemerlamp. Planten en bloemen kunnen eveneens een welkome aanvulling zijn. Vanwege de zachte lichte kleuren van het dressoir kan deze vrijwel tegen elke achtergrond, donker of licht, fel- of zacht gekleurd.

Een schemerlamp, een hoge die ernaast staat, kan uiteraard ook. Zo krijgt de gehele kast een zachte gloed en komt het glanzende crème nog beter uit.

Haal in alle opzichten het beste uit het dressoir Camara, een dressoir van het veelzijdige meubelmerk Meubella, aan de buiten- en de binnenkant.

Bezorging en garantie

Het dressoir Camara wordt in principe de volgende dag reeds thuisbezorgd. Deze wordt afgeleverd als montage pakket. Maar omdat het dressoir vrij eenvoudig is en bovendien heel overzichtelijk, zal monteren geen enkel probleem zijn, mede dankzij de handleiding en alle benodigde materialen. Wel is het aan te bevelen om dit niet alleen te doen maar met minimaal twee personen.

De garantie op het dressoir is drie jaar. Dat zal meer dan voldoende zijn! Ook heb je na de aanschaf 14 dagen de tijd om tot andere gedachten te komen. Maar die kans is niet groot met dit prachtige dressoir. Alvast veel plezier gewenst!