Dressoir Monaco: Mooi grijs eikenhout

Mijn keuze: het Monaco dressoir! Perfecte mix van stijl en functie met grijs eikenhout. Past overal, tijdloos en uniek.
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Meubella dressoir monaco eiken grijs 90 cm 550x4120

Grijs en eikenhout zijn een perfecte combinatie. In dit mooie, praktische en royale dressoir Monaco, komt alles samen wat goed is. Een overzichtelijk dressoir, met een mooie grijze ombouw en 3 laden in de eikenhouten kleur. Monaco vertegenwoordigt verleden, heden en toekomt, het dressoir is inderdaad ook tijdloos, mede dankzij de kleuren. De ombouw met de kalme bescheiden grijze kleur en de laden in robuust eiken, maken het dressoir behalve mooi en uniek ook nog eens veelzijdig.

Tussen de laden is er geen gevuld oppervlak, zo kun je de laden zonder handgrepen opentrekken. Dit is weer een extra leuk detail en maakt het dressoir nog unieker. De laden lopen over de gehele breedte.

Prijzen

Merk Meubella

Meubella is een veelzijdig en betrouwbaar meubelmerk, dat al tientallen jaren meegaat. Originele, degelijke en duurzame meubelen worden bij Meubella geproduceerd. Meubels in alle soorten en maten, stijlen, groottes, er is genoeg keus!

Kwaliteit eikenhout

Meubella dressoir monaco eiken grijs 90 cm 550x4122

Eikenhout is een veelgebruikte houtsoort voor meubilair, parket en allerlei andere zaken. Eikenhout kan zelfs eeuwenlang meegaan, daarom zijn er vele antieke meubelen van deze houtsoort. Eikenhout is inderdaad van ouderwetse degelijkheid, maar is zo bewerkbaar dat deze in een modern jasje kan. Dit wordt bewezen door het Monaco dressoir. De kenmerkende kringen van het eikenhout zie je terug in de laden. De dikte en kracht wordt getoond door de grijze ombouw. Grijs is een functionele kleur, juist vanwege de onopvallendheid.

Geen klassiek dressoir, ouderwets of erger nog, oubollig, integendeel, met het dressoir Monaco heb je behalve een origineel ook nog eens een modern design. Dit dressoir past tevens in een industrieel of landelijk interieur.

Gebruiksgemak, mede de eenvoudig open te trekken laden, is er genoeg met het dresssoir Monaco. Bovendien is er ook ruimte genoeg, de laden zijn groot en diep. De laden en ombouw zijn decoratief en praktisch tegelijk.

Afmetingen

Het dressoir Monaco is 90 cm breed, 80 cm en 43 cm diep. Zeker omdat de laden over de gehele breedte lopen is Het dressoir is massief op de grond, de omlijsting van de grijze ombouw leunt helemaal op de grond, dat is gemakkelijk en overzichtelijk. De kwaliteit van de rails voor de laden is uitstekend, zelfs al worden deze duizenden keren opengetrokken of dichtgeduwd, het systeem blijft gegarandeerd soepel.

Ruimte

Meubella dressoir monaco eiken grijs 90 cm 550x4971

Omdat de kast een compacte vorm heeft en veel bergruimte en op diverse interieurs van toepassing is, kan deze uiteraard in diverse ruimten geplaatst worden. De eerste gedachte is vaak de woonkamer en niet voor niets! Alles wat in de lade kan, of eventueel in dozen of kunststof bakken, kan erin. Papier, speelgoed, voorwerpen die van pas komen maar wel uit het zicht moeten blijven, textiel zoals tafelkleden en andere zaken die van pas komen.

In interieur

Dressoir Monaco kan vanwege de geringe breedte ook prima in de slaapkamer, als opbergkast voor nachtgoed, ondergoed, sokken en eventueel beddelakens. Eventueel kan het dressoir in de gang of de studeerkamer. Voor de keuken of kinderkamer is Monaco waarschijnlijk minder geschikt.

Het dressoir Monaco is mooi en decoratief, daarom is het een goed idee om dit te verfraaien met je mooiste accessoires. Een (schemer)lamp op of naast het dressoir kan het extra bijzonder doen uitkomen. Juist vanwege de onopvallende grijze kleur vallen niet alleen de laden maar ook alles wat erop staat beter op! Dus je mooiste servies, glazen, schalen, een spiegel, een plant, bloemen en nog veel meer, alles kan er op en maak er iets moois van. Voor meer ideeën over hoe je het Monaco dressoir kunt stylen, lees je in het artikel Mijn ervaring met het Meubella Dressoir Monaco: Stijlvol en Praktisch (2023).

Ombouw en verf

Meubella dressoir monaco eiken grijs 90 cm 550x4122

De ombouw is uiteraard geverfd met grijze verf, waardoor afnemen met een vochtige doek voldoende is. Het eikenhout van de laden is zo bewerkt dat ook een droge of licht vochtige doek voldoende is. Eikenhout is sterk, niet gevoelig voor schade, dus daarom is deze aanschaf zo’n goede.

Levering

Bij de aanschaf wordt het dressoir in twee pakken bij je thuisbezorgd, die dankzij de handleiding en de benodigdheden gemakkelijk te monteren zijn. Je hebt 2 weken de tijd om te ruilen of te retourneren. De periode van fabrieksgarantie is maar liefst drie jaar. Daarom, kies voor dit mooie, originele, unieke en vooral gebruiksvriendelijke dressoir Monaco!