Invido Woonkamerset: Eiken dressoir met tv meubel, salontafel en eetkamerstoelen

Mijn tip: Scoor Invido woonkamerset voor een chique & huiselijk interieur. Ontdek de eiken finesse & unieke designs. Perfecte mix van stijl en praktisch gemak!
Auteur

Sara van Beek

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Woonkamer invido eiken groot 92000000721567670

Mooi, eigentijds, warm, klassiek, huiselijk, duurzaam: we komen woorden tekort om de eiken woonkamerset Individo te omschrijven en iedereen die het ziet zal hetzelfde denken. De set Individo vertegenwoordigt de landelijke stijl, maar past eventueel ook in een romantisch, klassiek of modern interieur. Hoe dan ook, met eikenhout heb je gegarandeerd succes.

Eikenhout straalt per definitie altijd klasse en allure uit, hoe het ook bewerkt is en in welke stijl het ook is gemaakt (zie bijvoorbeeld de RRR). Eikenhout is niet voor niets een geweldig populaire basis voor meubelen, maar ook voor parket en nog veel andere zaken. Eikenhout is sterk, niet kwetsbaar, wel goed bewerkbaar, prima af te werken en is gemakkelijk te combineren met andere soorten en kleuren. De natuur in huis, deze set is ook enerzijds robuust, anderzijds ook keurig glad afgewerkt. Juist de combinatie van deze twee elementen is de kracht van dit meubilair. Echt een woonkamer waarin iedereen zich thuisvoelt.

Prijzen

Meubella

Deze meubel set Ivido is van het vertrouwde merk Meubella bestaat uit de eetkamertafel, de salontafel, het dressoir en de t.v. meubel. Het bijzondere is ook dat alles is uitgevoerd in whitewash. Bovendien beschikt het ook nog eens over LED verlichting! Ivido is een set waar je zelf en al je bezoekers altijd van onder de indruk zullen zijn.

Behalve een uitstekende kwaliteit, geweldige bouwwijze, zijn deze meubels ook nog eens uitermate praktisch en bijzonder comfortabel.

De meubels zijn praktisch omdat ze inderdaad van eikenhout zijn en dus niet gemakkelijk te beschadigen en tegen een stootje kunnen. Comfortabel omdat de tafels van goede hoogte, breedte en diepte zijn. We zetten het eens op een rij.

Afmetingen

Woonkamer invido eiken groot 9200000072156767_12

De eetkamer tafel is 160 cm diep, 200 cm lang en 80 cm hoog. Heerlijk om lekker lang te tafelen. De salontafel is 120 cm lang, 60 cm diep en eveneens 60cm hoog. De meubel voor de televisie is 157 cm breed, 42 cm diep en 53 cm hoog. Niet te hoog of te laag dus. Dat de meubel redelijk lang is schept mogelijkheden voor een brede televisie en/of nog andere zaken die een plaats moeten hebben.

Kwaliteit Dressoir

Het eiken dressoir is het pronkstuk van het geheel. Een relatief groot en veelzijdig dressoir, waar dus ook veel diverse zaken kwijt kunt. De wederzijdse kasten hebben beiden een glazen deur en elk 2 glazen planken die je nauwelijks ziet, zodat het lijkt alsof de inrichting als het ware zweeft. Echt een prima plaats om het mooiste servies en/of glazen neer te zetten. Ander opties zijn vazen, kandelaren, kaarsen, schalen etc. Bovenin de beide glazen vitrines bevindt zich een ondiepe lade. Het eikenhout is van prima kwaliteit.

Het middenstuk van het dressoir bestaat uit hout, vier laden waarvan de bovenste bijzonder diep is en de andere 3 gelijk aan de twee wederzijdse laden. Het behoeft geen verdere uitleg dat hierin bijzonder veel kan worden opgeborgen. Een elegant, mooi en duurzaam dressoir, dat tevens veel bergruimte biedt, wat wil je nog meer? De laden zijn net als die van de laden van de t.v. meubel voorzien van een metalen handgreep, hetgeen de moderniteit benadrukt.

Onderin is het wel massief. Het dressoir is massief, de omlijsting loopt uit tot de grond, net onder de onderste plank van het dressoir, dus het staat heel lichtjes boven de grond, maar er is geen onderruimte. Dit maakt de mogelijkheid tot gebruik van de ruimte zo groot. Voor liefhebbers van massieve eikenhouten meubels biedt het Dressoir Montana 190: Wild Eiken een uitstekende combinatie van stijl en functionaliteit.

Grootte

Het dressoir geeft veel mogelijkheden met deze maten: 137 cm breed, 42 cm diep en 122 cm hoog.

Tafel

Woonkamer invido eiken groot 9200000072156767_23

De tafel heeft uiteraard een mooi blad, en de vier poten zijn helemaal uniek, deze zijn namelijk alle vier in hoekvorm, waardoor het een prachtig geheel wordt. Dus zijn de poten van alle kanten even goed zichtbaar.

De salontafel is eveneens niet bepaald gewoon, integendeel. Het bovenblad is groter dan het onderstel, het is feitelijk een dubbel bovenblad, waardoor er open vakken ontstaan. De salontafel is een echt kunstwerk doordat er inderdaad feitelijk twee op elkaar staan, op elegante wijze. Een salontafel met bovenkant, daarom een minder hoog exemplaar met een nog groter blad, deze zorgt voor een open constructie, waar door je drie extra open vakken hebt. Leuk om er spullen neer te zetten, het kan ook gebruikt worden voor kranten en tijdschriften.

Tv Meubel

Dit geldt ook voor de t.v. meubel. Deze is breed genoeg voor de breedste televisie of wat je er nog meer op plaatsen, vazen, planten, lampen of zelfs aparte geluidsboxen, het kan allemaal. Het t.v. meubel heeft twee open vakken in het midden, boven elkaar en links en rechts een diepe lade. In de laden kun je alles bewaren wat je niet voor het zicht wilt hebben. In de open vakken is ruimte voor dvd’s, c.d.’s en allerlei andere zaken die in het zicht kunnen liggen. De metalen handgrepen van de landen maken het allemaal af. Tussen de toplaag en het onderstel met de vakken en laden zit er een laag voor de LED verlichting.

Conclusie

Woonkamer invido eiken groot 9200000072156767_34

Zo is de Invido woonkamer set mooi, uniek en matcht het uitstekend met elkaar, terwijl elk eiken meubelstuk toch een eigenheid heeft en daardoor afwisselend is. Ga voor het allerbeste eikenhout dat vervaardigd is tot de mooiste meubelen! Wilt u alleen een dressoir dan is de RRR wellicht een mogelijkheid.