Aanbieding: Meubella Dressoir Jenny Eiken/Zwart voor 399 euro. (2023)

Het Meubella Dressoir Jenny combineert modern design met functionaliteit, ideaal voor elk interieur.
Auteur
Affiliatie
Else Bouwman

EikenDressoirs

Publicatiedatum

9 december 2023

Inleiding

Meubella dressoir jenny eiken zwart 181 cm jexkqn5gwwqg r0ppg86

Een dressoir is niet alleen een blikvanger in je interieur, maar moet ook handig zijn in gebruik. Voor wie een nieuwe look in de woonkamer wil en tegelijkertijd zijn spullen netjes wil opruimen, kan de Meubella Dressoir Jenny een interessante optie zijn.

Product Specificaties

Eigenschap Waarde Eigenschap Waarde
Merk MEUBELLA Maximaal draagvermogen per plank 30 kg
Kleur Eiken , Zwart Keurmerk N.V.T.
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar Product hoogte 84 cm
Product diepte 40 cm Product breedte 181 cm
Open of dichte kast Dichte kast Inclusief achterwand Ja
Met wielen Nee Inclusief plank(en) Ja

Prijzen

Product Uiterlijk en Afmetingen’, ‘Opbergmogelijkheden en Functionaliteit’, ‘Montage en Constructie’, ’Prijs-kwaliteitverhouding

Meubella dressoir jenny eiken zwart 181 cm r82r8ojjnzyv 3loyxar

Het strakke design van de Meubella Dressoir Jenny in eiken mét zwarte accenten past binnen vrijwel elk modern interieur. Met een breedte van 181 cm en een hoogte van 84 cm is het dressoir een robuuste aanwinst die zowel ruimte biedt voor decoratieve items als voldoende opbergmogelijkheden.

De zes brede opberglades zorgen ervoor dat je al je spullen gemakkelijk kwijt kunt en dragen bij aan een geordende leefomgeving. Aangezien elke plank tot 30 kg kan dragen, is dit meubelstuk niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder praktisch.

Montage en Constructie

Hoewel de montage voor sommigen een eitje zal zijn, kunnen kleine onvolkomenheden zoals een plank met verkeerd geboorde gaatjes voor wat hoofdbrekens zorgen. Het goede nieuws is dat alles wat je nodig hebt voor de montage meegeleverd wordt, inclusief een duidelijke handleiding. In het geval van dit dressoir moesten de rails iets worden aangepast, wat vereiste dat de eigenaar handig moest zijn met gereedschap. Hoewel dit natuurlijk niet ideaal is, is het met een beetje handigheid vaak wel op te lossen, zonder dat het meubel teruggezonden hoeft te worden.

Prijs-kwaliteitverhouding

Met een prijs van 399 euro zit de Meubella Dressoir Jenny in een categorie waarin je mag verwachten dat alles klopt. Toch kan gezegd worden dat, ondanks een kleine oneffenheid hier en daar, je veel waar voor je geld krijgt. Waar het uiterlijk en functionaliteit betreft, maakt dit dressoir dat ruimschoots waar.

Opbergmogelijkheden en Functionaliteit

Met de volgende punten onderscheidt de Meubella Dressoir Jenny zich op het gebied van opbergmogelijkheden en functionaliteit:

  • Zes ruime lades voor een georganiseerde opberging

  • Maximale belastbaarheid van 30 kg per plank voor stevige opslag

  • Dichte kast, wat zorgt voor een opgeruimde uitstraling

De combinatie van de ruime afmetingen en de veelzijdigheid van de lades maakt het een uitstekende keuze voor wie behoefte heeft aan zowel stijl als ruimte.

Kortom, de Meubella Dressoir Jenny is een stijlvolle optie voor wie op zoek is naar een ruim, modern dressoir met voldoende opbergmogelijkheden. Het minpunt van de constructie is een aandachtspunt, maar zeker niet iets dat de algemene waarde van het meubel ondermijnt. Voor een scherpe prijs van 399 euro krijg je een stevig, functioneel en visueel aantrekkelijk meubelstuk dat jarenlang deel kan uitmaken van je woning.