True Furniture Seven: Sfeervol Eiken Dressoir

Mijn stijlvol en ruim True Furniture Seven dressoir verrijkt elk interieur met zijn robuuste truffel eikenhout en naadloze design. Perfecte keuze!
Auteur

Noah Visser

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir demo eiken wit 151 cm 92000000714865010

Direct bij binnenkomst valt het je op: wat een mooi, modern en sfeer vol dressoir is de True Furniture Seven, om van praktisch nog maar te zwijgen. Dit dressoir laat in all opzichten het beste zien en is een waardevolle toevoeging aan je woon-, slaap-, of studeerkamer.

Prijzen

Modern

True Furniture Seven is het beste te typeren als een modern meubelstuk, maar desondanks is deze veelzijdig als het gaat om stijlen en interieurs.

Het design is net als bij de RRR eenvoudig en juist daarom is het geschikt voor diverse stijlen, zoals modern, industrieel, maar ook enigszins klassiek. Eenvoud kan juist zorgen voor een waardevolle aanvulling van het interieur, een echt eye catcher. Het feit dat dit dressoir eenvoudig is opgezet, maakt het zo strak en bijzonder. Geen handgrepen, geen losse poten maken het tot een mooi geheel, dat absoluut niet truttig of fravool wordt.

Het True Furniture Seven Dressoir is van 100% truffel eikenhout. Truffel eiken kun je wel beschouwen als het nieuwste van het nieuwste als het gaat om de woontrend. Truffel eiken toont de robuuste ware natuur, omdat de kleurschakeringen zichtbaar zijn. Truffel eiken is feitelijk het specifieke hout dat het Eiken in al zijn glorie laat zien. De kleurschakeringen, van licht naar donker en vice versa laten het oppervlak stralen. Maar er is nog meer dan dat, het oppervlak heeft zelfs enig reliëf, wat het geheel nog mooier maakt!

Afmetingen

De breedte van dit dressoir is 217 cm, dat is behoorlijk breed voor een dressoir. De kast is 87 cm hoog en 45 cm diep. Dit schept een keur aan gebruiksmogelijkheden. De laden zijn breed en er zijn maar liefst drie legplanken, nogmaals, volop ruimte!

Behalve mooi, netjes en het uitstralen van allure, is het dressoir ook gemakkelijk te combineren met diverse stijlen en met kleuren. Natuur matcht immers altijd onderling, daarom is dit ook zo’n mooie basis. Een fel gekleurde lamp erop of ernaast misstaat niet, integendeel, het versterkt elkaar.

Een prima basis voor van alles en nog wat, wat je er ook in, op of naast wilt zetten, het kan allemaal. De True Furniture Seven is een prima dressoir en dat zul je ontdekken. In het midden, aan de bovenkant zijn twee brede laden. Er onder en ernaast drie kastjes met deuren zonder grepen, waardoor dit dressoir inderdaad een gladde en strakke verschijning is. Twee kasten aan weerszijden zorgen voor een zeer ruim dressoir. Er zijn in totaal drie kastdeuren, in hetzelfde patroon als de ombouw, zodat er vrijwel geen onderscheid is. Toch is alles gemakkelijk te openen en te sluiten.

Het is geen sprake van een hang- en leggedeelte, er zijn alleen laden en planken. De vorm van het dressoir is massief, geen poten of wielen eronder. Dit dressoir kan zeer functioneel zijn in woon- of slaapkamer, zeker als de rest van het meubilair eveneens van eikenhout is, al dan niet truffel.

In de woonkamer kan dit dressoir vele functies hebben. Er kan veel in worden opgeborgen zoals servies, textiel, vele voorwerpen die aan het seizoen zijn gebonden maar ook zakelijke dingen. In de laden en kasten kun je veel papierwerk kwijt, net zoals bewaarmappen, dozen met waardevolle spullen etc.

Ook in de slaapkamer kan er van alles op dit ruime dressoir worden geplaatst. Spiegels, een radio of zelfs een televisie. Zo kun je vanuit je bed rustig televisiekijken. Er kan nog van alles naast de t.v. ook, er is meer dan genoeg ruimte.

Voor de slaapkamer kan deze ook heel waardevol zijn. Ondergoed en sokken in de laden, kleding en/of nachtkleding in de kasten met deuren. Zelfs beddengoed, daar is de kast niet te klein voor of allerlei andere zaken die je veilig wilt bewaren.

Eikenhout is een bijzonder mooie en sterke houtsoort. Het hout is in planken en balken verkrijgbaar, vaak in alle maten en diktes. Eikenhout is niet gevoelig voor deuken, barsten en scheuren, ook niet voor andere vormen en beschadigingen. De levensduur van eikenhout is ook bijzonder lang, veel langer dan menig houtsoort. Niet voor niets wordt eikenhout voor de meest uiteenlopen de zaken gebruikt, van vloer tot en met plafond, voor vast in het huis tot losse meubels. Juist deze houtsoort straalt kracht, levendigheid en allure uit, hoe dit ook verwerkt is, in welke meubelsoort dan ook, eikenhout is een zeer waardevol product dat de beste behandeling verdient.

Het Dressoir van Furniture Seven wordt als bouwpakket geleverd. Maak je niet ongerust, het is goed te doen en alles wat nodig is, is bijgeleverd. Om te beginnen met de handleiding en de producten. Een boor is absoluut niet nodig voor de montage van dit sterke dressoir. Het is uiteraard aan te bevelen deze te monteren op de plek waar deze komt te staan, zodat je met deze relatief zware kast niet nog hoeft te sjouwen. Maar als het nodig is kan het, uiteraard met meerdere personen.

Het is aan te bevelen om zware of vochtige dingen, zoals een vaas met bloemen, op een onderzetter te plaatsen. Het onderhoud is heel simpel, afstoffen met een stofdoek of een licht vochtige doek. Meer hoeft niet en mag ook niet. Daarom, alvast veel plezier gewenst met dit prachtige dressoir.