Dressoir Crown: Elegant eikenhouten dressoir

Mijn stijlvolle Crown dressoir van eiken biedt klasse & opbergruimte voor elk interieur. Ontdek het elegante design en de praktische indeling.
Auteur

Levi Meijer

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir crown eiken 115 cm dicht actie 92000000643412620

Eigentijds, elegant en een warme uitstraling, feitelijk kom je woorden tekort om het dressoir Crown Eiken te omschrijven. Het dressoir is dicht, hetgeen inhoudt dat er geen open vakken zijn, of deuren met glas erin.

Een dressoir aanschaffen kan in alle opzichten ingewikkeld zijn. Een dressoir moet feitelijk praktisch en decoratief zijn. Het dressoir moet passend zijn, qua vorm, kleur, hout en uiteraard de maat. Maar het warme donkere eikenhout kan met veel zaken matchen, ook met de muur waartegen deze wordt geplaatst. Eikenhout is sterk van uitstraling, zorgt voor een opleving van elke ruimte waarin deze komt te staan. Dan nog een ander belangrijk punt: de inhoud van het dressoir. Wat er in moet worden opgeborgen, bepaalt mede hoe een dressoir eruit moet zien. Textiel is immers anders dan serviesgoed, papieren zijn weer anders dan glazen of andere voorwerpen.

Prijzen

Kwaliteit eikenhout

Een dressoir van eikenhout is altijd goed. Eikenhout is sterk, hard, niet gevoelig voor krassen en deuken en het brengt letterlijk de natuur in huis. Daarom is eikenhout geschikt voor diverse interieurs. De stijl van het Crown dressoir valt net als de RRR onder de noemer landelijk, maar kan tevens in andere stijlen, afhankelijk van de materialen en vormen.

Maten

Dressoir crown eiken 115 cm dicht actie 9200000064341262_22

De maten van Crown zijn als volgt: de breedte is 115 cm, de hoogte 92 cm en de diepte 45 cm. Aan de linkerkant is het ladenblok, bestaande uit 4 laden van gelijke grootte. Aan de rechterkant is een deur, die toegang geeft tot een kast met een legplank. Daarom is er sprake van een hang- en leggedeelte. Er zijn geen poten, het dressoir staat massief op de grond. Dit kan een voordeel zijn, ook met schoonmaken. Het dressoir kan gereinigd worden met een stofdoek of een vochtige doek, meer is niet nodig.

De maten van het dressoir zorgen ervoor dat deze ook in menig gang of hal past. Daar vormt deze een prima opslagplaats voor allerhande spullen die anders maar in het rond slingeren. Een streling voor het oog voor ieder wie binnenkomt. Geen rommel, maar wel een prachtig dressoir, dat is een heel verschil. Met allerhande spullen voor het naar buiten gaan en/of voor het naar binnen komen.

Materiaal

De metalen karakteristieke handvatten maken het geheel compleet. Op elke la is er een bevestigd en op de deur eveneens. Het grappige is dat de plaats waar het handvat is bevestigd, een lade lijkt te zijn. Het bovenste gedeelte van de deur is zo afgewerkt, door de afscheiding, dat het een la lijkt te zijn. Dat is niet zo, deze opent de gelijk de deur. Wel is het een leuke afwisseling en maakt het de commode een geheel.

Match met interieur

Dressoir crown eiken 115 cm dicht actie 9200000064341262_11

Vanwege de veelzijdigheid van dit dressoir kan deze net als de RRR op velerlei plaatsen functioneren. In de woonkamer bijvoorbeeld, voor het bewaren van allerlei zaken, zoals documenten, serviesgoed, glazen en flessen of andere zwaardere artikelen. Een dresssoir in de zithoek of bij het eetgedeelte zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt en tevens voor een opgeruimde indruk. Uit het oog, maar wel bij de hand, dat is voor elk huishouden belangrijk.

Dit geldt tevens voor de slaapkamer. De kleinere spullen kunnen in de laden, zoals sokken, ondergoed, in het kastgedeelte kunnen bijvoorbeeld lakens of truien. Zo heb je extra ruimte en ook nog een mooi dressoir erbij. Deze kan in de slaapkamer voor meerdere zaken functioneel zijn. Bijvoorbeeld door alle cosmetica erop of erin te zetten en een spiegel erop te plaatsen of erboven te hangen. Dan wordt het helemaal deftig!

Dit geldt ook voor de woonkamer en de gang, er kan inderdaad van alles worden opgeplaatst, zoals een schemerlamp, een plant, een rijtje boeken, het mooiste gedeelte van het servies en nog veel meer. Zo wordt dressoir van Crown extra functioneel.

Het dressoir kan zeker ook in de studeerkamer. Gebruik de laden voor de papieren, het kastje voor de mappen of ordners en bovenop kan er ook van alles worden geplaatst. De printer bijvoorbeeld en/of andere technische benodigdheden, maar ook brievenbakken of andere zaken. Een mooie aanvulling op het bureau.

Levering

Het Crown Dressoir wordt binnen een werkdag bezorgd en het wordt als montage pakket afgeleverd. Echter, monteren zal geen probleem zijn, integendeel. Met de bijgeleverde materialen en de handleiding gaat het allemaal lekker snel. Zo kun je het dressoir netjes inruimen en ervan genieten.

Garantie

Dressoir crown eiken 115 cm dicht actie 9200000064341262_22

De garantieperiode is 3 jaar, wat uiteraard zeer ruim is.

Conclusie

Hoewel het dressoir in menig interieur kan passen, is het toch een goed idee om de meubels van Crown nog eens verder te bekijken en er een mooi geheel van te maken. Er is volop variatie als het gaat om Crown, een merk van Meubella.