Dressoir Layton: Mooi wit eiken 180 cm

Mijn ‘Layton’ dressoir: stevig wit eiken, landelijke stijl, 180 cm breed, ruime opbergruimte, past in elke kamer. Gratis bezorgd!
Auteur

Anna Jacobs

Publicatiedatum

21 september 2023

Inleiding

Dressoir layton wit met eiken 180 cm 92000000800376580

Een leuk, vrolijk en ontspannen dressoir, in alle opzichten netjes en praktisch, meer heb je niet te wensen. Als je naar het dressoir Layton kijkt heb je wellicht gevonden wat je zocht, terwijl je misschien niet eens op zoek was! Een frisse en fleurige aanvulling van je interieur. Het meest opvallende is waarschijnlijk de witte kleur in combinatie met het bovenblad, met de donkere eikenhouten kleur. Verder zorgen de inwendige metalen handgrepen, de witte deurtjes en laden en niet te vergeten de korte pootjes voor een huiselijk effect. Het dressoir is in alle opzichten veelzijdig. De officiële noemer waar de stijl van het dressoir Layton onder valt is landelijk, maar kan tevens in een klassiek of romantisch interieur.

Prijzen

Uitstraling

Het eikenhout is de kracht en de uitstraling van het dressoir Layton. Eikenhout is zo veelzijdig dat er werkelijk van alles van gemaakt kan worden. Layton is hier het bewijs van. Eikenhout is altijd goed vanwege de kwaliteit en de klasse die het hout uitstraalt, de duurzaamheid en de natuurlijke oorsprong, beter kan feitelijk niet, zeker als het op de juiste wijze behandeld is.

Het dressoir Layton is van het merk Furn4All. Deze naam is al veelzeggend op zichzelf. Het merk is relatief nieuw en staat voor sfeervolle meubelen, die tevens eigentijds zijn, dit geldt ook absoluut voor dressoir Layton.

Dankzij de kleurcombinatie is het dressoir veelzijdig en kan een passende plaats vinden in elk interieur. Het dressoir bestaat uit drie delen, links drie lades boven elkaar, de andere twee delen bestaan uit twee kastjes, met elk een schuifdeur, geen klapdeuren dus maar schuifdeuren. Dit vergemakkelijkt het gebruik en spaart tevens ruimte uit. De handgrepen, die van metaal zijn, zijn opvallend, een leuk detail en ook praktisch. In de beide kastgedeeltes bevindt zich een legplank, voor extra gemak.

Doordat het dressoir op poten staat, komt het niet sterk naar voren en is het ook niet dominerend. De poten zijn echter kort, zodat er nauwelijks bergruimte verloren gaat.

Afmetingen

De totale breedte van Layton is 180 cm, uitermate breed dus en veel opbergruimte. De hoogte is 85 cm en de diepte is 45 cm precies. Omdat de poten inderdaad kort zijn, is de werkelijke kast ongeveer 75-80 cm groot.

De poten zijn kort, maar stevig en massief, hierdoor is de stabiliteit van het dressoir Layton gegarandeerd. De vierkante vorm zorgt voor een goede aansluiting op het dressoir, dat rechthoekig is. Het dressoir belasten is daarom geen enkel probleem, alle zware voorwerpen kunnen erin worden opgeborgen.

Eikenhout is weliswaar sterk, maar niet ongevoelig voor vocht, vuil en/of vlekken. Daarom is zowel het witte als het eikenhouten bovenblad gelakt en daarom veilig voor het meeste. Hierdoor wordt het dressoir Layton meteen onderhoudsvriendelijk, afnemen met een vochtige doek is voldoende.

Veelzijdig en flexibel, dat is het dressoir Layton. Daarom kan deze op diverse plaatsen functioneren. In de keuken bijvoorbeeld als opbergplaats voor bestek (in de lades), kleine voorwerpen, serviesgoed en/of electronische apparatuur zoals mixers en blenders. Erop kan ook van alles worden geplaatst, wat bij de hand moet blijven. Zoals de koektrommel, keukenpapier en/of accessoires. Juist de afwerking met het wit en de naturelkleur van het bovenblad maakt het de (woon)keuken extra huiselijk.

Dit geldt uiteraard ook voor de woonkamer waar het dressoir tevens veel rommel op kan slokken, terwijl je toch alles bij de hand houdt. De papieren in de laden, glazen en andere voorwerpen, dus ook breekbare zaken, kunnen in de kasten. Het speelgoed van de kinderen, seizoensgebonden artikelen, alles kan netjes en veilig worden weggeborgen. Door de mooiste accessoires te plaatsen op het eikenhouten bovenblad, laat je het dressoir extra mooi uitkomen. Voor andere ruimten is dit dressoir wellicht te breed. Tenzij het toch past, kan het ook mooi in de slaapkamer!

Het dressoir Layton wordt gratis bezorgd en niet als montagepakket, maar als een geheel. Daarom hoef je niet aan de slag met mouten en schroeven. Dat is voor velen een opluchting.

De tijd om te ruilen of te retourneren is ruim, net als de garantieperiode. Daarom, het dressoir Layton, kan ook in jouw interieur. Wacht daarom niet af, ga voor het dressoir!