24Designs: Torvald Eiken Design Dressoir

Mijn topkeuze: het Torvald Eiken Dressoir van 24Designs - stijlvol, duurzaam en perfect voor elk interieur. Ontdek het nu!
Auteur

Jeroen van der Veer

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

24designs dressoir torvald l150 x b40 x h71 cm eiken 550x2740

Ben je op zoek naar een eigentijds, vlot en een dressoir dat niet te groot of te klein is? Dan kan het Dressoir Torvald van 24 Design weleens een heel goede keuze voor je zijn. Of zelfs als je niet op zoek was, of nog nooit hebt nagedacht over de aanschaf van een dressoir van eikenhout.

Prijzen

Uitstraling

Een slanke constructie, een tijdloos model, echt een vlot dressoir en zeker niet oubollig. Een verrassende afwerking en daarom is het voor iedereen de moeite waard om eens te overwegen om zo’n dressoir aan te schaffen. Het echte karakter van het eikenhout is duidelijk zichtbaar, de kringen, de knoesten en andere kenmerken maken het dressoir robuust.

Een dressoir kan om zoveel redenen wenselijk zijn. Als extra opbergruimte, een finishing touch van het totale interieur, een decoratieve toevoeging als afwisseling of juist ter contrast van het andere hout. Eikenhout kan uitstekend gecombineerd worden met hetzelfde soort, dezelfde kleur eikenhout, maar oook met metaal, met leder, met kleuren, variëren kan eindeloos!

Officieel is het dressoir Torvald eiken een modern design, maar deze kan, zeker dankzij het eikenhout, ook in een landelijk interieur. Voor hen die meer van klassiek en/of romantisch houden, is Torvald niet echt geschikt, tenzij je echt een afwisseling wilt. In de industriele stijl zal dit dressoir ook niet thuishoren.

24Designs merk

Voor wie nog nooit van 24Designs heeft gehoord, dit is een bijzondere meubelontwerper. Met originele designs, meestal modern en/of landelijk, bovendien zijn juist deze meubels dankzij de stijl die je interieur vrolijk maken, die energie geven en altijd stijlvol zijn. Zelfs je creativiteit wordt gestimuleerd dankzij 24Designs. Laat je daarom inspireren door de vele mogelijkheden van deze frisse en veelzijdige ontwerper.

De kast heeft 3 kolommen: twee ervan zijn kastjes met een deur ervoor, de derde heeft 3 lades boven elkaar. Er zijn geen open vakken. De kastjes hebben elk een legplank.

De handgrepen zijn van dun, zwart metaal, allemaal horizontaal bevestigd. Zowel de twee deurtjes als de drie laden hebben zo’n handgreep. Dat maakt het geheel afwisselend en toch egaal.

Het dressoir Torvald is 150 cm breed, 71 cm hoog en precies 40 cm diep. De poten hebben een middelmatige dikte, zijn van massief eikenhout, hetzelfde als het dressoir en staan enigszins uit elkaar. Dit maakt het geheel nog eleganter. De poten halen niet veel weg van de bergruimte, deze zijn ongeveer 15 cm hoog.

Eikenhout is een bijzonder sterke houtsoort, die van nature waterdicht is. Ondanks dat, kan eikenhout ook prima bewerkt worden, dat is zichtbaar in deze kast. Maar juist het dressoir Torvald heeft nog een groot voordeel als het gaat om duurzaamheid en onderhoud. Het eikenhout is namelijk bewerkt met olie. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk gemaakt voor vuil en vocht om door te dringen. Bovendien is er nog een voordeel: het zal niet snel verkleuren in het zonlicht.

Dit dressoir is geschikt voor de woon- of slaapkamer, maar tevens voor de kinder- of tienerkamer. De lades kunnen veel bevatten, zoals papieren, documenten etc. In de woon- of eetkamer

De fabrieksgarantie is 1 jaar en de CBW zelfs 3 jaar. Het dressoir is niet voorgemonteerd, maar het is geen enkel probleem om het zelf te doen. De handleiding en de materialen zijn meer dan genoeg, maar ook door de eenvoud van dit dressoir en de overzichtelijkheid is het geen enkel probleem, integendeel.

Alles is van de beste materialen, het hout, de handgrepen, maar ook de rails voor de lades. Niets is zo irritant als deze lastig worden geopend en/of gesloten, blijven hangen, niet kunnen openen of sluiten etc. Het beste paard van stal is  de Torvald van 24 Design, voor de woon-, slaap- en welke andere kamer dan ook!