Design Dressoir Rosaly: Origineel eikenhout in het wit

Mijn Rosaly dressoir: elegant eikenhout met witte afwerking. Perfect voor elk interieur, gemakkelijk onderhoud. Gratis en snel thuisbezorgd!
Auteur

Luuk Bos

Publicatiedatum

2 maart 2023

Inleiding

Dressoir rosaly wit met eiken 180 cm 92000000802453220

Als er een design dressoir tijdloos is en in vele diverse interieurs past, dan is het het dressoir Rosaly wel! Dit is een design dressoir van eikenhout, in de kleuren wit met een eikenplank bovenop en tevens eiken elementen. Echt een fris gezicht en het zorgt ervoor dat het dressoir multifunctioneel is.

Prijzen

Kwaliteit eikenhout

Eiken is een populaire houtsoort voor design meubels en andere vormen van woninginrichting, zoals parket en steunbalken voor het dak of plafond. Het eiken in dit design dressoir is van hoge kwaliteit. Het eikenhout is in alle opzichten ‘lang houdbaar’, gaat zelfs een leven lang mee! Eikenhout is niet kwetsbaar, sterk, niet gevoelig voor schade, zeker niet als deze is afgelakt. Het dressoir Rosaly is wit gelakt, waardoor het hout beschermd is. Echt een dressoir voor het leven, waarvan je vele jaren plezier zult hebben.

Match met interieur

Dressoir rosaly wit met eiken 180 cm 9200000080245322_22

Het design van een dressoir moet er zoals bij de RRR leuk uitzien, opvallen en tegelijkertijd toch op de achtergrond zijn. Het moet met van alles en nog wat gecombineerd worden, daarom is de juiste keuze zo belangrijk. Het moet combineren met het behang of muurverf, met de meubels in de desbetreffende ruimte en met de accessoires ernaast of erboven, zoals schilderijen, lampen, planten, bloemen, foto’s of wat dan ook.

Juist het wit in combinatie met het eikenhout zorgt voor een puur nature en neutrale uitstraling. Daarom kan deze in veel diverse ruimten en interieurs een plaats vinden. Het ziet er netjes en geordend uit, bovendien is er veel in op te bergen, zodat het van binnen en buiten orde geeft. Ontdek ons Dressoir Crown dat perfect aansluit bij deze minimalistische esthetiek en functionaliteit combineert met stijl.

Afmetingen

Het dressoir is 180 cm breed, bijna twee meter dus, dat is heel wat voor een dressoir. Dit is een zeer ruim design. Het is 85 cm hoog waardoor het eenvoudig is om de plank als plaats te gebruiken voor mooie en/of nuttige voorwerpen, omdat deze hoogte feitelijk een werkhoogte is.

Lades en deurtjes

Dressoir rosaly wit met eiken 180 cm 9200000080245322_33

Er zijn vier laden bovenin en drie kastdeurtjes daaronder.  Er zijn in totaal 4 legplanken die niet verstelbaar zijn. De handgrepen en het blad zijn van eikenhout. Het zijn inwendige grepen, steken dus niet uit zoals bij vele andere soorten dressoirs. Hierdoor is stoten aan de grepen geen enkel risico en is het wel zo mooi en makkelijk. Dat brengt ons tot een van de bijzonderste aspecten van het dressoir Rosaly. Deze heeft namelijk geen klap- maar schuifdeuren! Heel netjes en handig, bovendien is het origineel. Geen gedoe met openklappende deuren (die ook ongewenst weer dichtklappen), maar gewoon wegschuiven.

Berging

Wie een witte of eikenhouten slaapkamer heeft, die ruim genoeg is voor dit dressoir, kan de zo noodzakelijke opbergruimte flink uitbreiden. Veel ondergoed, sokken, lakens, kussens, handdoeken en wat er nog meer wenselijk is, kan er allemaal in. Het blad kan gebruikt worden voor een kleine t.v., een radio maar ook om eventuele cosmetica op te plaatsen, eventueel met een spiegel. Een schemerlamp erbij is natuurlijk ook een prima optie, eventueel met afstandsbediening. Wit is rustgevend, sereen en natuurlijk. En alles blijft netjes opgeruimd in de slaapkamer. De openschuivende deuren zijn juist in de slaapkamer bijzonder handig.

Speelgoed van de kinderen of andere zaken die weggeborgen moeten worden, het kan allemaal, het dressoir Tulsy is ruim genoeg!

Plaatsing

Dressoir rosaly wit met eiken 180 cm 9200000080245322_11

In de keuken is het dressoir Rosaly een uitstekende optie. De laden zijn geschikt voor bestek en andere kleinere keukenbenodigdheden, of het textiel zoals de vaat- en keukendoeken, de kastjes voor het servies, eventueel pannen of keukenapparatuur zoals mixers, blenders en staafmixers. Op het blad kunnen rekken staan, een lamp of het beste deel van het servies, dat zichtbaar is. Bergruimte in de keuken heb je nooit te veel. Het leukste kun je laten zien op de bovenste plank, dit draagt bij aan het decoratieve aspect van het dressoir Rosaly.

In de woonkamer kan dit dressoir tevens uitermate decoratief en functioneel zijn. Alles wat je liever wegbergt en toch bij de hand wil houden kan erin. Van zwaardere dingen in de kasten tot papierwerk of textiel in de laden. Een mooie lamp erop of ernaast, en verder alles wat op of bij het dressoir wordt geplaatst lijkt mooier.

Aflevering

Een ander groot voordeel van het dressoir Rosaly is: deze wordt geheel gemonteerd afgeleverd! Geen gedoe met schroeven en spijkers en andere zaken.

Onderhoud

Dressoir rosaly wit met eiken 180 cm 9200000080245322_22

Het materiaal is van uitstekende kwaliteit, dat zelfs na jaren nog geen slijtage zal vertonen. Het onderhoud is uitermate eenvoudig, slechts reinigen met een vochtige doek. Stoffen kan gewoon met een droge stofdoek. Geen huishoudelijke middelen gebruiken, deze kunnen schade aanbrengen aan de witte lak. Het blad is niet geschikt voor vochtige zaken alhoewel de afwerking er wel voor zorgt dat vocht niet door kan dringen. Voor een stijlvolle aanvulling op uw interieur kunt u het Meubella Dressoir Baron overwegen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en elegante uitstraling.

Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen, de bezorging is gratis en vooral ook snel. Wie wil er nu wekenlang wachten? Het dressoir wordt in zijn geheel afgeleverd op de juiste plaats en je kunt meteen beginnen met inruimen. Wij wensen je alvast veel plezier met het Rosaly design dressoir!