FYN Mario: Klassiek dressoir van eikenhout

Mijn tip: FYN Mario, een Scandinavisch eikenhouten dressoir met klasse en veel opbergruimte. Gratis bezorgd!
Auteur

Emma de Vries

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Fyn mario dressoir eiken 92000000644247250

Ben je op zoek naar een dressoir maar heb je geen idee welke te kiezen? Er is inderdaad uitermate veel keus, daarom is het belangrijk om vooraf goed te bepalen wat je nodig hebt qua formaat, opzet en natuurlijk design. De Mario van het merk FYN zou wel eens een heel goede keuze kunnen zijn om diverse redenen. Het dressoir is wit, maar niet egaal wit, je ziet de structuur van het hout er doorheen waardoor de uitstraling heel natuurlijk is, het staat op poten waardoor de constructie open is en het heeft veel bergruimte!

Prijzen

Scandinavisch

Een leuk en vlot dressoir, in een lichte kleur en zoals de merknaam Fyn al doet vermoeden is het dressoir Mario inderdaad Scandinavisch. Dat is inderdaad duidelijk te zien, de lichte kleur, het hout, de elegante houten pootjes en het model van het dressoir zelf, helemaal Scandinavisch.

Fyn is een uitstekend meubelmerk met goede kwaliteit in de aanbieding voor een perfecte prijs. Zo weet je van tevoren al dat je met een dressoir van Fyn een goede keuze hebt gedaan.

Lichte kleuren en natuurlijke materialen maken een dressoir flexibel. In principe is Mario een landelijk dressoir, maar past tevens in een modern interieur. Eventueel kan zelfs klassiek nog een mogelijkheid zijn.

Mario is op een praktische wijze ingedeeld. In het midden een landenblok met 4 lades boven elkaar. Aan de weerszijden een deur die toegang geeft tot een kast, al dan niet met legplank. Het dressoir heeft geen ontsierende handgrepen, maar open ruimtes tussen deuren en laden, zodat deze gemakkelijkk te openen zijn.

Dressoir Mario heeft een breedte van 180 cm, lekker ruim dus! Het dressoir is 84 cm hoog en 44 cm diep. Het behoeft geen verdere uitleg dat er meer dan genoeg opbergruimte is in dit dressoir! De poten zijn echt niet langer dan ongeveer 20 cm zodat er nog genoeg kastruimte overblijft

Het dressoir is geformeerd van massief, blank eikenhout. Eikenhout heeft onnoemelijk veel kwaliteiten en voordelen. Eikenhout is duurzamer en sterker dan de gemiddelde houtsoort, minder gevoelig voor krassen en deuken. Daarom wordt eikenhout niet alleen voor veel meubilair gebruikt, maar ook als parket en voor andere doeleinden. Met eikenhout heb je het neusje van de zalm in huis, als het gaat om kwaliteit.

De witte kleur is niet afkomstig van witte lak, maar van whitewash. Dit is een natuurlijke manier van het witten van hout, waardoor de kracht en de schoonheid van het hout wordt versterkt.

Doordat het hout massief is, op de juiste wijze gemaakt en dankzij het houten onderstel is dressoir Mario uitermate stabiel. Zelfs voor een brede kast is het genoeg. Dit omdat de poten een onderdeel zijn van een onderstel, dat bestaat uit aan elkaar geformeerde latten. Het dressoir wordt hierdoor gedragen, het leunt erop. Het onderstel is daarom uitermate sterk om de kast en de inhoud te dragen!

Een mooi gezicht, een mooie maat, stabiliteit en veel opbergruimte maakt het dressoir voor diverse ruimten geschikt. Laten we eens beginnen met de eetkamer of het eetgedeelte van de woonkamer. Bestek kan in de lades, net als textiel, het servies in de wederzijdse kastjes.

In de woonkamer kan deze uitstekend fungeren als opbergplaats, voor alles wat je liever niet laat zien, maar wel bij de hand wilt houden. Zoals de huishoudelijke administratie, die kan prima in de lades. Serviesgoed voor de koffie en thee, glazen, accessoires, speelgoed, het kan allemaal in de kastjen, ruimte en stabiliteit genoeg.

Er bovenop kun je uiteraard je mooiste spullen plaatsen en/of verlichting, zodat het dressoir ook op donkere avonden op z’n mooist is!

De bezorging van dressoir Mario is gratis. Bovendien is de garantie periode ruime en heb je twee weken de tijd om tot andere gedachten te komen, ruilen of retourneren is ook geen probleem! Het dressoir wordt als pakket afgeleverd, maar de montage is eenvoudig, dankzij de juiste handleiding, het juiste materiaal en gereedschap, maar ook door de eenvoudige opzet.

Daarom, ontdek wat het dressoir Mario allemaal te bieden heeft. Veel plezier alvast!