Design Dressoir Levi: Mooi ontworpen dressoir

Mijn tip: Landelijk dressoir Levi biedt stijl en opbergruimte! Ideaal voor elke kamer, met snelle levering. Perfect voor een thuis vol sfeer.
Auteur

Eva Willems

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir levi 120cm eiken 2 deuren 92000000599565320

Het design dressoir Levi in licht eiken zal menig oog doen kijken en menig hand doen voelen. Dit is mooi, praktisch, warm, huiselijk en toch enigszins robuust, omdat het karakter van het echte eikenhout naar voren komt. De officiële stijl is landelijk, maar ook in een industrieel, romantisch of klassiek interieur komt het dressoir Levi ook tot zijn recht. Wellicht zelfs in een modern interieur, als het matcht met de andere kleuren en/of vormen. Dit dressoir is uniek, afkomstig van het merk Meubella. Hun ontwerpen staan voor veel variatie, goede kwaliteit en een uitstekende prijs.

Prijzen

Afwerking

Het design dressoir is afgewerkt met spaanplaten en de kleur is inderdaad licht eiken, ofwel naturel eikenhout. Het is kleurend en tegelijkertijd neutraal, zodat het met van alles en nog wat gecombineerd kan worden. Ook met het behang erachter of de geverfde muur. Wie muren heeft met (felle) kleuren kan met een gerust hart dit mooie dressoir plaatsen.

Met de vier korte poten, het feit dat het dressoir middelgroot is en inderdaad een neutraal gedaante, is deze voor vrijwel elke ruimte geschikt. De zithoek van de woonkamer, de eethoek of -kamer, de (woon)keuken en de slaap- of studeerkamer. Dit dressoir bewijst dat een dressoir absoluut niet alleen romantisch of klassiek hoeft te zijn en zeker niet oubollig!

Kwaliteit eikenhout

Dressoir levi 120cm eiken 2 deuren 9200000059956532_22

De spaanplaten zorgen ervoor dat het dressoir en het hout uitmuntend beschermd zijn. Eikenhout is immers een houtsoort voor de lange termijn. Het is hard en toch bewerkbaar, sterk en toch natuurlijk en mooi. Daarom is het zo gemakkelijk om het schoon te houden met een vochtige doek, meer is niet nodig. Het hout is beschermd tegen krassen en deuken, in tegenstelling tot andere houtsoorten. Zo weet je zeker dat het mooie kostbare eikenhout absoluut een lang leven beschoren is. Echt waar, dressoir Levi is een aanschaf voor het leven.

Ontwerp

Het dressoir Levi zorgt voor veel opbergruimte. 120 cm breed, 87 cm hoog en 42 cm diep, dat is het Levi dressoir. De ruimte is prima ingedeeld met twee wederzijdse kastjes en in het midden een ladeblok. Officieel wordt dit een hang- en leggedeelte genoemd.

Het middelste blok bestaat uit vier laden, die alle vier precies even groot zijn. De laden kunnen voor van alles en nog wat worden gebruikt, voor papier, mappen, karton, kranten en tijdschriften die bewaard moeten worden, foto albums en nog veel meer. De wederzijdse kasten kunnen uiteraard grotere en zwaardere voorwerpen hebben. Beiden bevatten een plank die niet verstelbaar is. Waar deze planken zitten is ook te zien in de deuren, in het midden keurig verdeeld. Dit maakt het dressoir ook afwisselend.

De handgrepen zijn van donker metaal, die perfect aansluiten die enerzijds landelijk, anderzijds ook modern worden beschouwd.

Ruimte

Dressoir levi 120cm eiken 2 deuren 9200000059956532_11

In de keuken of bij de eettafel is het uiteraard een goed idee om het dressoir vol te laden met bestek, servies, glazen en eventueel elektrische apparatuur zoals de blender, de mixer en wat dies meer zij. Uiteraard kan het textiel zoals tafellakens, placemats, servetten eveneens een plaats vinden. Of de voorraad keukenpapier en andere zaken die bij de hand gehouden moeten worden. Voor wie op zoek is naar een nieuw meubelstuk dat zowel stijlvol als praktisch is, kan het Dressoir Crown: Elegant eikenhouten dressoir een interessante optie zijn. In de keuken kan er ook van alles op, maar absoluut geen waterhoudende zaken, hiervoor is het dressoir niet geschikt.

Voor de zithoek of gewoon algemeen in de woonkamer, is er ook meer dan genoeg in het dressoir op te bergen. Uit het oog, in het dressoir en altijd bij de hand.

Het dressoir is uiteraard ook geschikt voor de slaapkamer, zeker vanwege het hang- en leggedeelte. Voor kleine en grotere dingen. Een spiegel kan er prima op of boven, zodat het dienst kan doen als toilettafel. Voor textiel is het dressoir

In de ruimere gang kan dit dressoir ook uitstekend staan, meteen een prima blikvanger bij het binnenkomen. Allerlei handige zaken die van pas komen bij het binnenkomen en uitgaan in het dagelijks  leven. Een opgeruimd gevoel, hiervoor zorgt het Dressoir Levi.

Het is aan te bevelen om dit design dressoir extra allure te geven door er een schemerlamp op of naast te plaatsen. In het licht komt Levi tot zijn recht. Uiteraard kan er van alles en nog wat op en bij dit dressoir, planten, bloemen, een schilderij of spiegel erboven.

In de studeerkamer kan Levi ook nuttig zijn, voor papieren, dossiers en andere zaken die niet in het oog hoeven te staan.

Bezorging

De service is uitstekend. Wie dressoir Levi bestelt kan rekenen op een snelle bezorging en een prima garantie. Het dressoir is niet gemonteerd, maar het monteren zal geen moeilijkheden opleveren. Daarom, niets houd je tegen om dit mooie dressoir aan te schaffen.

Conclusie

Dressoir levi 120cm eiken 2 deuren 9200000059956532_22

Monteer daarom dit design dressoir eenvoudig met behulp van alle bijgeleverde materialen en de handleiding. Des te sneller kun je genieten van dit mooie en unieke dressoir en ermee doen wat je wilt. Opruimen bijvoorbeeld!