FYN Antoine: Prachtig design Scandinavisch dressoir

Mijn FYN Antoine dressoir: Stijlvol Scandinavisch design, stevig eikenhout en ruimtebesparende schuifdeur. Gratis bezorgd!
Auteur

Sara van Beek

Publicatiedatum

8 mei 2023

Inleiding

Fyn antoine dressoir wit 92000000644247030

Het FYN Antoine dressoir is een mooi, warm design dressoir in Scandinavische stijl, op elegante poten en met een strak uiterlijk. Eenvoudig en speciaal tegelijk, een perfecte combinatie. Het is niet altijd gemakkelijk om voor een dressoir en het juiste dressoir te kiezen. Het uiterlijk is van belang, de maten, maar ook de indeling.

Prijzen

Scandinavisch ontwerp

Het dressoir Antoine van het merk FYN heeft een Scandinavische oorsprong. Het meubelmerk komt uit Denemarken en heeft een gevarieerd assortiment als het gaat om eikenhouten meubelen. Het dressoir komt sierlijk en elegant over dankzij de ranke poten eronder, die enigszins uit elkaar staan. Dit zorgt voor stabiliteit en draagkracht, maar ook voor een mooi gezicht. (Voor wie houdt van Scandinavisch design kan ook het FYN Skavsta: Scandinavisch design dressoir van wild eiken wellicht bekoren, een stuk dat de Noordse esthetiek en functionaliteit combineert.)

Het dressoir Antoine bestaat uit twee delen. De linkerkant heeft 4 lades, alle 4 precies even groot. Aan de rechterkant bevindt zich een kastje met een legplank, afgeschermd door een deur, maar niet zomaar een deur, het is een schuifdeur. De schuifdeur spaart tevens ruimte uit, zodat je nog een extra reden hebt om voor Antoine te kiezen.

Het dressoir is extra mooi omdat er geen ontsierende handgrepen zijn, maar er aan de bovenkant van de lades en de deur is er een precies gelijke inham van de lade of de kastdeur. Allemaal even groot en inderdaad gelijk. Daarom ziet het dressoir er overzichtelijk uit en is het ook handig in gebruik. De laden en de schuifdeur zijn uitermate gemakkelijk te openen en te sluiten.

Een ander groot pluspunt van het dressoir Antoine is dat deze aan de zij- en achterkant ook heel mooi en strak is. Daarom kan het dressoir ook ‘vrij’ staan, hoeft niet altijd tegen een muur of een andere kast te staan. Deze kan zelfs fungeren tussen stoelen of banken, om je spullen bij de hand te hebben en zelfs een extra salon- of bijzettafel.

Kwaliteit eikenhout

Fyn antoine dressoir wit 9200000064424703_22

Ook FYN weet hoe sterk eikenhout is en tevens hoe bewerkbaar het is. Daarom kan er zoveel mee gedaan worden en is er zoveel variatie mogelijk. De levensduur van eiken is langer dan menig andere houtsoort en bovendien veel minder gevoelig voor beschadigingen zoals deuken en krassen. Ook is het glad afgewerkt en gemakkelijk te onderhouden. Dressoir Antoine zal vele jaren mooi blijven en is bestand tegen intensief gebruik. Ontdek de charme van eikenhout verder met de FYN Naila, een stijlvol dressoir dat elegantie en functionaliteit combineert.

Dressoir Antoine is een strak dressoir in een klassiek design, maar kan tevens in een landelijke of zelfs  moderne inrichting, of diverse andere woonstijlen, Antoine is namelijk veelzijdig!

Match interieur

Vanwege deze bescheiden maten kan het dressoir op vele plaatsen neergezet worden. In de woonkamer, maar ook in de slaap- of zelfs kinderkamer. Eventueel de studeerkamer. Papierwerk kan allemaal in de laden, bestek, servetten en verder alles wat niet te groot is, kan erin. Vier laden bieden voldoende ruimte voor meer dan je zou denken! Serviesgoed, andere zwaarderer en grotere dingen kunnen ook. De poten, hoewel rank, zijn sterk en stevig genoeg voor het gewicht van de kast en van de inhoud. Je kunt zorgeloos en veilig je mooiere en zwaardere voorwerpen opbergen. Voor een diepgaande blik op een stijlvol en praktisch design, bekijk de review van het Meubella Saturn Dressoir dat functionaliteit met een eigentijdse look combineert.

Afmetingen

Fyn antoine dressoir wit 9200000064424703_33

Voor je tot aanschaf overgaat, wil je natuurlijk weten hoe groot en breed de kast is. De precieze maten van Antoine zijn: 160 cm breed, de hoogte is 74 cm (de totale hoogte) en de diepte 45 cm.

Ruimte

De 45 cm diepte zorgt ervoor dat er ook redelijk wat accessoires erop worden geplaatst. Dit kan van alles zijn, maar het is een aanbeveler om er een grote of twee kleine schemerlampen te plaatsen, zodat het dressoir in het licht op z’n best is. Nogmaals, het dressoir kan voldoende gewicht dragen.

Geen montage nodig

Fyn antoine dressoir wit 9200000064424703_44

Het merk Fyn staat voor veelzijdigheid en kwaliteit. Er zijn vele zaken gemakkelijk aan dit dressoir en daarom is de aanschaf aan te bevelen. Je hoeft niet zelf aan de slag met schroeven, bouten en moeren, integendeel. Het dressoir wordt namelijk opgebouwd geleverd. Alleen uitpakken, neerzetten op de juiste plaats zetten en in gebruik nemen, dat is alles!

Boezrging

De bezorging is gratis en de garantie geldt voor enkele jaren. Ontdek hoeveel gemak en plezier dressoir Antoine je kan geven en voor nieuw elan in je interieur bezorgen. Alvast veel plezier gewenst!