Tvilium: Prachtig design dressoir van eiken in metro wit

Mijn trendy Tvilum dressoir combineert wit en eikenhout voor een moderne twist in elk interieur. Stijlvol opbergen en decoreren!
Auteur

Daan Dekker

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Tvilum dressoir design metro wit en massief eiken 147 cm breed 92000000474253730

Een dressoir hoeft helemaal niet ouderwets, klassiek, (te) groot of dominant te zijn, dat bewijst Tvilum met het design Metro wit en massief eiken. Officieel is de stijl modern, maar dit kan tevens in een klassiek of romantisch interieur. Of ergens anders, gewoon als afwisseling of contrast!

Eiken gebruiken, bewerken en combineren kan eindeloos. De mogelijkheden zijn legio en dit wordt bewezen met het design dressoir Metro wit en massief eiken. Iedereen zal onder de indruk zijn van de kleuren en de combinatie, de omvang en de poten waarop deze staat, het zorgt voor een open constructie en een ruimtelijk gevoel. Vanwege de kleurcombinatie en het model, zorgt dit dressoir voor een frisse blik en een elegante aanvulling op je interieur. Of wellicht wil je deze kleuren wel als basis voor je hele interieur! Dit dressoir ademt rust en stijl uit, daarom is het zo veelzijdig.

Prijzen

Design Eikenhout

Het eikenhout is prachtig verwerkt door de designer. Wit is altijd goed en de combinatie met het echte massieve eiken is ijzersterk. Eiken is een perfecte houtsoort die erg populair is als het gaat om het vervaardigen van meubels en andere langdurige producten, zoals parket. Eiken is niet heel gevoelig voor beschadiging en indien het goed is afgewerkt is het ook eenvoudig te onderhouden en te reinigen.

De combinatie maakt het dressoir Metro wit en massief eiken bijzonder sterk, mooi en niet te vergeten, uniek. Dus als je wit glanzende meubels hebt, dan kan het. Heb je alleen eiken of een andere lichte houtsoort in je interieur, dan kan het gelukkig ook! Krijg je al zin om dit mooie meubelstuk een plaats te geven? Of zelfs je interieur hierop te baseren wellicht samen met de RRR? Het is altijd een goed idee het te overwegen.

Kwaliteit Tvilum

Tvilum dressoir design metro wit en massief eiken 147 cm breed 9200000047425373_22

Tvilum levert uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. De service is goed en vertrouwd, het design meubilair is origineel. Dit vind je altijd terug en zeker in dit specifieke dressoir.

Afmetingen

Het dressoir is 147,1 cm breed, de totale hoogte is 79 cm en de diepte is 40,8 cm. Dus ondanks de poten eronder is er nog meer dan voldoende bergruimte. Aan de beide weerszijden zijn er deurtjes, in het midden twee laden. Dus, een combinatie van twee kasten en twee deurtjes, dat is uitermate handig en leuk. Achter de beide kastdeurtjes is er een plank, deze planken zijn niet verstelbaar, maar wel handig als het gaat om meer oppervlak om op te bergen.

De laden en kastjes zijn in het wit, volkomen egaal. Het dressoir wordt gedragen door vier houten dunne poten die overdekt zijn met een houten plank. Daarom staat het dressoir inderdaad, de bovenkant is wit. Een leuke en vlotte afwisseling zijn de handgrepen, ook deze zijn van massief eiken. Zo komt het massieve eiken weer terug in het wit. Voor een goed passend meubelstuk, bekijk ook eens het Dressoir Layton: Mooi wit eiken 180 cm, dat kan zorgen voor een harmonieuze aanvulling op uw interieur.

De kast kan werkelijk in diverse ruimtes zowel decoratief als praktisch zijn. In de keuken bijvoorbeeld, met servies en/of apparatuur in de beide kastgedeeltes, bestek en voorraden van dozen of voedsel in de laden. Op het dressoir kan er ook van alles worden geplaatst.

Gebruik en plaatsing in interieur

Tvilum dressoir design metro wit en massief eiken 147 cm breed 9200000047425373_33

In de woonkamer kan de het dressoir prima als bergruimte dienen, ook op het dressoir, de laden en kasten voor de losse dingen zoals glazen, servies, textiel zoals het tafelkleed, allerlei voorwerpen die bij speciale gelegenheden tevoorschijn worden gehaald, dvd’s en c.d.’s, vazen, potten, speelgoed van de kinderen en nog veel meer. Alles wat op het dressoir wordt gezet, lijkt extra mooi. Een plant of bloem, een lamp of een beeld, foto’s of wat dan ook, door de ruime breedte van dit dressoir kan het allemaal.

Ook in de slaapkamer kan het dressoir prima een plaats krijgen, indien de ruimte groot genoeg is. Een perfecte plek voor (nacht)kleding, ondergoed, sokken en allerlei accessoires. Op het dressoir kan bijv. een spiegel worden geplaatst zodat deze dienst kan doen als make-up tafel. Geen gezoek in de garderobekast, maar gewoon de lade van het dressoir, dat werkt een stuk sneller.

Opbergmogelijkheden

Ontdek het brede scala aan mogelijkheden van het design dressoir Metro wit en massief eiken. De ruime opbergmogelijkheid is hierbij ook een groot voordeel. Het brede oppervlak biedt veel mogelijkheden om iets op te plaatsen. Onderhoud is gemakkelijk, een licht vochtige doek is reeds voldoende.

Levering en garantie

Tvilum dressoir design metro wit en massief eiken 147 cm breed 9200000047425373_44

Het dressoir wordt afgeleverd als bouwpakket. De handleiding en tevens alle benodigdheden voor de montage worden erbij geleverd, zodat het monteren geen enkel probleem op zal leveren.

De bezorging is gratis, de garantie is ruim, ruilen of retourneren kan gratis binnen 14 dagen.

Waar wacht je nog op? Meet snel of er plaats is voor het dressoir design Metro wit en massief eiken. Ga over tot bestellen, monteer het dressoir en ruim er alles in en op wat je kwijt wilt! Vervolgens kun je zorgeloos en volop genieten van dit mooie en bijzondere dressoir.