FYN Naila: Scandinavisch design dressoir van eikenhout in wit

Mijn keuze: FYN Naila dressoir, wit eiken Scandinavisch design, duurzaam & met veel bergruimte. Perfect voor elke kamer! Gratis bezorging.
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Fyn naila dressoir eiken wit 550x2910

Eikenhout is altijd mooi, wit maakt het altijd fijntjes. Daarom is het Naila design dressoir van het merk FYN dit allebei, mooi en fijntjes! FYN is een veelzijdig Scandinavisch meubelmerk, afkomstig uit Denemarken. Deze vervaardigt meubels van massief eikenhout en haalt het maximale uit de hoge kwaliteit van het eikenhout.

Prijzen

Kwaliteit eikenhout

Over eikenhout op zich valt al veel te vertellen. Het is duurzaam, kan zelfs meerdere generaties meegaan, is niet gevoelig voor beschadiging, gemakkelijk in onderhoud en uitermate goed bewerkbaar. Het eikenhout, uit Noord-Europa afkomstig wordt bewerkt door FYN en er worden originele meubels van gefabriceerd. Deze zijn waardevoller dan Scandinavische meubels van andere houtsoorten, deze zijn gemakkelijker te beschadigen en de levensduur is minder lang.

Eikenhout kan wellicht geassocieerd worden met klassieke of zelfs antieke meubelen, die altijd voor een oubolliger interieur bestemd zijn. FYN bewijst met haar design dressoir het tegendeel. Lichte, luchtig en moderne meubelen, maar wel met een zwaardere houtsoort. Daarom heeft het dressoir Naila van allebei het beste. De kracht van het eikenhout en de typisch Scandinavische vormgeving. Je ziet beiden terug in dit dressoir.

Design

Zoals een design dressoir betaamt heeft dit dressoir een mooi uiterlijk. De officiële stijl van het dressoir is landelijk, maar omdat het licht is kan het tevens in een modern interieur en zelfs ook nog in een romantisch of klassiek interieur. Wit en hout matcht immers altijd, met andere kleuren en andere materialen. Wat echt kenmerkend is voor meubelen met een Scandinavische oorsprong is de open structuur. Dit zien we terug in het dressoir Naila, vanwege de dunne en enigszins uitstaande pootjes. Zo staat het niet massief in de kamer en komt het ook niet sterk naar voren. Echt een lust om naar te kijken. Voor een vergelijkbaar design met een Scandinavische uitstraling, neem eens een kijkje bij het FYN Skavsta: Scandinavisch design dressoir van wild eiken.

Naila is niet van zomaar eiken gemaakt, maar van eiken fineer, ofwel decoratief platenmateriaal. De witte kleur is geïmpregneerd en het hout is afgewerkt met olie, waardoor het beschermd is en tevens onderhoudsvriendelijk.

Als je binnenkomt springt deze gelijk in het oog. Het dressoir is bijzonder vanwege de stijl en het model, maar tegelijkertijd ook eenvoudig. Hierin zit de kracht van het dressoir Naila, de combinatie ervan.

Er zijn aan weerszijden twee deuren die toegang geven tot de kastjes en in het midden is een ladeblok met 3 laden van gelijke grootte. Wat extra decoratief is: er zijn geen handgrepen, dit zorgt zelfs voor een strakke retro look! Handgrepen kunnen juist ontsieren, dus hierover is nagedacht.

Desondanks is het openen en sluiten toch heel gemakkelijk, omdat daarover is nagedacht. De laden gaan over het hout dat van de kast zelf is, dus er zijn openingen tussen de laden. Dit geldt ook voor de kastdeuren, doordat er een open rand is tussen de bovenplank en de deur is het eenvoudig. Je kunt ze boven en onder openen.

Een strak dressoir, met de mooie elegante iets uit elkaar staande poten. Alles in hetzelfde hout en op dezelfde wijze met wit en olie afgewerkt. Zo vormt het een geheel en straalt het eenheid uit.

Afmetingen

Het design dressoir Naila is 150 cm breed, de totale hoogte met poten is 75 cm en de diepte is 40 cm precies. Dankzij de perfecte indeling is er veel bergruimte, veel meer dan je zou verwachten! De poten zijn ongeveer 15 cm hoog, daarom is de hoogte van het dressoir wat je werkelijk kunt gebruiken ongeveer 60 cm. Meer dan genoeg om er veel in kwijt te kunnen. Dankzij de witte kleur, het strakke uiterlijk en de goede diepte en breedte kan er ook nog het een en ander op geplaatst worden, lampen, planten, decoratieve voorwerpen en nog veel meer. Voor wie houdt van een minimalistische uitstraling met praktische opbergruimte is het Dressoir Parello: Wit eiken met 4 lades en 2 deuren een prachtige aanvulling.

Dit dressoir kan in de woonkamer, de (woon)keuken, maar ook in de (witte) slaapkamer of zelfs de kinderkamer. Servies, textiel, papier, kleding, speelgoed, werkelijk alles kan erin. Mooi servies of bijzondere glazen staat bijzonder veilig in dit dressoir, dat behalve ruim ook compact is. Voor wie een Scandinavisch design waardeert, kan het FYN Antonie dressoir een perfecte aanvulling zijn op het interieur.

Ruimte

Het dressoir straalt overzicht uit en zorgt ook voor overzicht, je kunt er veel in kwijt! Dingen die je liever uit het zicht hebt en toch bij de hand wilt houden, dat is met dit dressoir niet moeilijk.

Bezorging

Het bezorgen is gratis en het monteren niet moeilijk. De materialen zijn er ruimschoots bijgeleverd en bovendien is alles van uitstekende kwaliteit, zoals bijvoorbeeld de rails voor de laden. Zo kun je snel genieten van dit mooie dressoir en er ook gebruik van maken.

Daarom, het design dressoir Naila heeft alles wat je zoekt, zoek daarom niet verder!