Darkboxes: Uniek design dressoir op wielen van VHcollection

Darkboxes: Uniek design dressoir op wielen van VHcollection

door EikenDressoirs.nl, laatst gewijzigd op 2020-05-19

Het Darkboxes dressoir van VHcollection op wielen is een uniek design dressoir. Wie op zoek is naar een dressoir, anders dan alle anderen en vooral modern, heeft met dit dressoir precies gevonden wat hij of zij zoekt. Het is een mooie aanvulling op een eiken dressoir.

Uiterlijk en ontwerp

Sterker nog, dit is het helemaal! Wie jong is of jong van geest, is vast een zeker geïnteresseerd in dit unieke dressoir. Behalve dat het uiterlijk opvallend is, zwart met metalen randen en hoeken, staat deze niet op poten, maar op wielen! Het behoeft geen verdere uitleg dat dit specifieke dressoir bijzonder modern is, trendy en hip. Het modernste design wat je je maar voor kunt stellen. Daarom past dit dressoir het beste in een industriële inrichting, maar in een modern interieur kan het eventueel ook. Uiteraard is dit dressoir niet overal mee te combineren en zeker niet naar ieders smaak, maar wie het leuk vindt, valt ervoor als een blok! Het dressoir doet zeker niet onder voor een dressoir van eikenhout.

Het dressoir heeft een opvallend uiterlijk, dat maakt het zo interessant. Het mangohout in combinatie met het aluminium is werkelijk uniek. Er is veel te vertellen over het dressoir, wat tevens ook al televisiemeubel geschikt is. Laten we eerst ingaan op de praktische kant van het dressoir.

Lades en afmetingen

De Darkboxes heeft 3 lades in het midden en aan de weerszijden elk een deur. 2 Deuren en 3 lades dus, genoeg ruimte om er van alles in op te bergen.

De breedte is 150 cm, de hoogte is 90 cm en de diepte is 40 cm, allemaal volgens het gemiddelde dressoir. Het ladeblok en de beide kasten zijn even breed, 50 cm per kolom ('hoogte') dus. Inderdaad, meer dan genoeg bergruimte! Ook op het dressoir kan inderdaad van alle staan, zoals de t.v., andere elektronische apparatuur en accessoires, alles wat je wenst. Ook verlichting kan uiteraard bovenop of naast het dressoir worden geplaatst.

Kwaliteit mangohout

Dan de materialen waarvan dit dressoir is vervaardigd, eveneens uniek. Een unieke houtsoort, Mangohout, dat steeds populairder wordt naast eikenhout. Het is uiteraard natuurlijk en het is tevens milieuvriendelijk. Mangohout heeft een heel eigen uitstraling, dit wordt mede veroorzaakt door de unieke draad van het hout. Behalve dit alles is Mangohout ook nog eens bijzonder duurzaam, je dressoir zal een lange levensduur hebben,  meer dan dressoirs van andere en zachtere houtsoorten.

Dressoir op wielen

Omdat het dressoir op wielen staat, is deze uiteraard verrijdbaar. Dit kan om vele redenen wenselijk zijn. Als bijv. de televisie erop staat maar het dressoir kan niet constant in het midden van de kamer zijn, is de oplossing om deze tegen de muur te plaatsen en als je televisie wilt kijken, rijd je deze eenvoudig dichterbij de bank of een andere zitplaats.

Handgrepen

De handgrepen, de hoeken en afzettingen zijn allemaal van aluminium. Behalve dat het praktisch is, zorgt het ook nog eens voor het contrast. Dit maakt het dressoir extra bijzonder. De handgrepen zijn behalve duidelijk zichtbaar ook gemakkelijk in gebruik en tevens gemakkelijk te reinigen.

De handgrepen zijn geplaatst op de beide deuren en aan de zijkanten, dit in verband met het rijden. Zo is het gemakkelijk om het dressoir te duwen of te trekken, naar de juiste plaats. Dit mag wel met huishoudelijke middelen, ook voor de belangrijke hygiëne. De wielen zijn uiteraard ook van metaal, behalve dat ze praktisch zijn, geven ze het dressoir ook een extra moderne en aparte uitstraling. De 3 lades hebben geen handgreep, maar een rond gat, waardoor je de lades tevens eenvoudig kunt openen. Jawel, dit dressoir is inderdaad heel origineel!

Reiniging

Het hout kan alleen gereinigd worden met een vochtige doek. Andere middelen brengen namelijk schade aan.

Stabiliteit constructie

Dankzij de kracht van het hout en de constructie, met aluminium is deze letterlijk ijzersterk, kun je veel kwijt in en op het dressoir. Qua gewicht kan het alles aan. Daarom, doe alles wat je onzichtbaar wilt bewaren erin en alles wat je wilt zien kan erop staan. De mooiste voorwerpen, elektronica en/of verlichting, er is ruimte genoeg in en op het dressoir.

Levering

Omdat het dressoir opgebouwd wordt afgeleverd, hoef je niet zelf aan de slag met monteren. Dat is wel zo gemakkelijk en ben je verzekerd van de stevigheid van het dressoir.

Ruilen en retourneren

Je hebt 14 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren. De garantie op dit dressoir is 2 jaar, dat is ruim voldoende voor een kwalitatief goed dressoir. Het is tegen een stootje bestand, dankzij het mangohout en het aluminium, van beschadigingen zal niet snel sprake zijn. Daarom, iedereen die van industrieel houdt, kan gaan voor dit dressoir Darkboxes gaan op wielen. Een prachtig dressoir van VHcollection en een mooie aanvulling op een eiken dressoir.

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
89
Bekijk op Bol.com
Afmetingen bxhxl40x90x150 cm
MateriaalHout en metaal
MerkVhcollection
KleurAluminium en eiken
Hang- en leggedeelteNee
SpiegeldeurNee
Aantal deuren2
Aantal lades3