Dressoir Crown: Mooi Wit Licht Eiken

Mijn ‘Dressoir Crown’: Stijlvol & praktisch, perfect voor elk interieur. Gratis levering, 3 jaar garantie. Bestel nu voor opslaggemak!”
Auteur

Sara van Beek

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir crown 136cm wit/licht eiken 92000000599664990

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te doen als het gaat om het kiezen voor het juiste dressoir. Vele factoren zijn mede bepalend als het gaat om de juiste beslissing, daarom is het goed je erin te verdiepen. Waar deze komt te staan, hoe de ruimte eruit ziet, welke ruimte het is (een eetkamer is anders dan een slaapkamer en deze is weer anders dan de keuken) en niet te vergeten: wat erin moet worden opgeborgen. Kleding is anders dan serviesgoed en dat is weer anders dan de huishoudelijke administratie. En het gaat er ook nog om wat op het dressoir komt te staan. Een plant is anders dan de televisie.

Prijzen

Meubella

Dit dressoir is van het zeer bekende merk Meubella. Deze biedt een uniek assortiment, wat tevens bijzonder gevarieerd is, vrijwel alle stijlen, kleuren en soorten zijn verkrijgbaar bij Meubella. Deze heeft ook altijd een ruime voorraad, zodat ‘niet leverbaar’ niet of nauwelijks voorkomt. Tevens houdt dit meubelmerk de prijzen scherp, zodat kwaliteit voor iedereen toegankelijk is. Voor wie geïnteresseerd is in een specifiek Meubella-product, is het Meubella Dressoir Baron: Stijlvolle opbergpartner (2023) een uitstekend voorbeeld van hun kwalitatief hoogstaande en betaalbare assortiment.

Dressoir Crown, uniek en uitermate veelzijdig.

Een mooi dressoir, degelijk en het biedt enorm veel bergruimte, maar daar gaan we later op in. Het dressoir van het degelijke, duurzame en sterke  eikenhout, is inderdaad stevig en ook bijzonder elegant. De kleuren en stijl maken dat deze in vele soorten interieurs een plaats kan krijgen.

Het robuuste karakter van het eikenhout is zichtbaar, maar tevens is het dressoir fijntjes afgewerkt. De onderste en bovenste plank zijn beiden van licht eiken, precies even dik en steken iets onder en boven het dressoir uit. Het tussenstuk, bestaande uit laden en een deur, is tevens van eikenhout, maar behandeld met whitewash. De handgrepen op de laden en de deur zijn metaal met RVS, waardoor deze wel anders zijn en toch bij het dressoir horen, ze zijn bijna dezelfde kleur als de kringen die door de whitewash te zien zijn. Ze zijn allemaal horizontaal bevestigd. De handgrepen geven het dressoir weer een moderne tint. Voor wie geïnspireerd is door de combinatie van traditioneel eikenhout met moderne afwerking, kan het Dressoir Mira: Klassiek wit licht eiken een mooie aanvulling zijn op uw interieur.

Afmetingen

Dressoir crown 136cm wit/licht eiken 9200000059966499_22

Het dressoir is niet bijzonder breed, 136 cm, maar wel breed genoeg om ruim te zijn. De hoogte is 92 cm en de diepte 45 cm. Een mooi middelgroot dressoir, dat is dressoir Crown. De laden zijn alle 4 precies even groot en de legplank van de kast bevindt zich precies in het midden.

Stijl en gebruik

De stijl van het dressoir Crown is landelijk, maar kan feitelijk in vele stijlen een plaats krijgen. Ook zijn de gebruiksmogelijkheden groot, vanwege de ruime opbergmogelijkheden.

Het dressoir zelf bestaat uit een kolom met 4 laden en de andere met een deur, die toegang geeft tot een kast met een legplank. Daarom heeft dit dressoir officieel een hang- en leggedeelte. Dit maakt de Crown geschikt voor menige ruimte.

In de eetkamer of het eetgedeelte van de woonkamer bijvoorbeeld. Het bestek en tafeltextiel kan in de laden worden opgeborgen, het servies kan in het kastgedeelte. Het dressoir kan uiteraard voor hetzelfde doel gebruikt worden in de ruimere (woon)keuken.

In de zitkamer of het zitgedeelte van de woonkamer kan deze ook prima functioneren. Vele zaken die je uit het zicht wilt bewaren, maar wel bij de hand hebben, kunnen in het dressoir. Reservebatterijen, servetten, serviesgoed, belangrijke papieren, eventueel het speelgoed van de kinderen en nog veel meer, het kan allemaal in de Crown, overzichtelijk en veilig worden opgeborgen.

In de slaapkamer, als er plaats is uiteraard, draagt het dressoir bij aan een serene sfeer. Kleine zaken kunnen in de laden, zoals sokken en ondergoed. Grotere dingen kunnen weer in het kastgedeelte, zelfs de beddelakens.

Aanschaf en onderhoud

Dressoir crown 136cm wit/licht eiken 9200000059966499_11

De bezorging is gratis, ruilen of retourneren binnen 14 dagen ook en het dressoir Crown heeft maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie. Het dressoir moet gemonteerd worden, maar de handleiding is duidelijk, de materialen worden bijgeleverd en de opzet van het dressoir is eenvoudig. Hierdoor wordt het geen onoverkomelijk karwei, iedereen kan dit doen. Voor meer details over het elegante ontwerp en functionaliteit, bekijk Dressoir Crown: Stijlvol donker eiken.

Het hout is sterk van nature en het hout is behandeld. Daarom is reinigen met een vochtige doek voldoende en is het dressoir niet vatbaar voor vlekken en beschadigingen.

Een dressoir dat mooi en praktisch is, dat is de Crown.