Dressoir Parello: Wit eiken met 4 lades en 2 deuren

Mijn Dressoir Parello: stijlvol wit eiken met ruime opbergopties. Perfect voor elke kamer, met 3 jaar garantie. Bestel nu!
Auteur

Daan Dekker

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Parello Dressoir met 4 lades

De naam van dit dressoir klinkt als muziek in de oren, Parello, de parel op z’n Italiaans en deze naam is inderdaad van toepassing op het dressoir.

Dit dressoir is letterlijk en figuurlijk de parel in elk interieur waar deze wordt geplaatst. Het dressoir is niet zomaar wit, doordat het white-wash is, is de structuur van het hout duidelijk te zien. White-wash is een natuurlijke wijze van kleuren, daarom is het wit eigenlijk ‘levend’, het maakt het dressoir absoluut niet statisch of strak, integendeel, het is zelfs enigszins robuust.

Prijzen

Inrichting

De combinatie is de kracht, net als het eikenhouten bovenblad, dat dit dressoir compleet maakt. Het dressoir is voorzien van een hang- en leggedeelte, in het midden zijn er 4 lades boven elkaar, aan de weerszijden een deur, die toegang geeft tot een kastje met een legplank.

Het Dressoir Parello is afgewerkt met spaanplaat en het gehele dressoir is van 100% eikenhout. De kracht van het eikenhout is der degelijkheid, de hardheid van het hout, de duurzaamheid maar ook de bewerkelijkheid. Daarom is een dressoir van eikenhout altijd goed, hoe deze ook bewerkt is. Zowel de lades als de twee kastdeurtjes zijn omlijst met hetzelfde hout in dezelfde whitewash, de twee kastdeurtjes zijn ook nog voorzien van verticale latten.

Merk Meubella

Parollo is afkomstig van het veelzijdige merk Meubella. Creativiteit is van belang, dat zien we ook in het dressoir Parello. Een uniek dressoir, dankzij diverse details. Er zijn inderdaad veel bijzondere details aan dit dressoir!

De beide zijkanten lopen uit op het dressoir zelf, zodat deze lichtjes van de grond wordt getild, dat zorgt voor een opener structuur. De lades en de kastdeurtje hebben allemaal een koperen handgreep, dit staat mooi bij de whitewash.

Het design van het dressoir is feitelijk landelijk, maar ook in een klassiek of romantisch interieur kan deze pracht een plaats krijgen, of zelfs industrieel, het dressoir is veelzijdig.

Wat tevens veelzijdig is, zijn de opbergmogelijkheden. Dankzij de vier lades en de twee ruime kastjes met elk twee inlegplanken is er sprake van een hang- en leggedeelte en opbergmogelijkheden voor allerlei zaken. Kleine en lichte voorwerpen in de lades, grote en zwaardere voorwerpen in de kasten, het kan allebei. Zowel het decoratieve als het praktische aspect van het dressoir is enorm hoog. Je kunt er inderdaad veel kwijt, kijk daarom maar eens naar de maten. De breedte van dressoir Parello is 130 cm, de hoogte 88 cm en de diepte is 43 cm.

Een opgeruimd gezicht, waar dit dressoir verschijnt en bovendien een opleving van het interieur. Dit dressoir is buitengewoon geschikt voor de woonkamer maar tevens in de slaapkamer, zeker als deze ook eiken of wit is.

In de woonkamer kan er van alles in het dressoir worden opgeborgen, zoals bestek in de lades, de huishoudelijke administratie (er zijn lades genoeg), serviesgoed, textiel en nog veel meer dan dat. Voorraden van spullen, artikelen die bij de  hand gehouden moeten worden, maar ook uit het oog.

Ook in de slaapkamer zorgt dressoir Parello voor veel extra opbergruimte, voor textiel, ondergoed, nachtkleding en nog veel meer.

Maak het dressoir extra decoratief door de eiken bovenplank te benutten. Uiteraard hoef je deze niet helemaal vol te plaatsen, maar met wat accessoires laat je deze plank en de hele kast nog mooier uitkomen. Een schemerlamp erop, of een hoge ernaast, doet het dressoir natuurlijk extra eer aan. Daarom, haal het meeste uit dressoir Parello.

Vanwege de white-wash en de plaat bovenop is het eenvoudig om het dressoir te onderhouden, een droge of vochtige doek is voldoende, absoluut niet met een te natte doek, dit kan schade veroorzaken.

Het dressoir is bij bezorging niet voorgemonteerd, maar het is niet moeilijk om zelf aan de slag te gaan. Dankzij de goede handleiding en de benodigde materialen staat het dressoir Parello in een ommezien op de door jou gewenste plek!

Je hebt drie jaar garantie en bovendien twee weken om op je beslissing terug te komen, hoewel de kans niet groot is, gezien onze tevreden klanten!