Commode Monaco: Truffel eiken van ongeveer 50 cm

Mijn ‘Commode Monaco’ in truffeleiken met slimme opbergruimte en handgreeploze lades voegt stijl toe aan elke kamer.
Auteur

Jeroen van der Veer

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Commode monaco truffel eiken 50 cm 92000000733608360

Enerzijds bijzonder, anderzijds eenvoudig, dat is de Commode Monaco van Truffel eiken. Het dressoir is niet breed, maar wel hoog. Gemakkelijk om ergens te plaatsen!

Prijzen

Karakter

Het veelzijdige karakter van het merk Meubella, dat altijd met het beste eikenhout en de beste andere materialen werkt, komt tot uitdrukking in de Commode Monaco. Het hout en de andere materialen zijn van de beste kwaliteit en op juiste wijze afgewerkt, dit is ook te zien in het dressoir Monaco. Het dressoir Monaco is een serie van dressoirs in eikenhout, in diverse soorten en maten.

Het model is smal en hoog, hoewel deze niet heel groot lijkt te zijn, is er wel veel bergruimte. Doordat er niet alleen lades zijn (3) maar ook een open vak erboven, maakt het geheel wat luchtiger.

Het eikenhout is al een verhaal op zichzelf, truffel eiken maakt het verhaal nog langer. Eikenhout, een uitermate populaire houtsoort als basis voor meubels en nog veel meer dan dat, is een bijzonder sterke houtsoort. Met eikenhout heb je veel minder kans op beschadigingen zoals krassen of deuken. Eikenhout kan in diverse kleuren of soorten, zoals truffel. Truffel eiken laat de binnenkant van het prachtige hout zien. De strepen, van lichter tot donkerder geven het hout een warm, maar ook robuust en stoer karakter. Terwijl de afwerking toch glad is. Truffel zorgt voor een extra unieke finishing touch. De kenmerkende strepen lopen horizontaal over de lades aan de voorkant, verticaal over de ombouw.

Prima te combineren met andersoortig eikenhout, maar natuurlijk ook een mooie aanvulling op een interieur met Truffel eiken.

Interieur match

De Commode Monaco past in een modern interieur, vanwege het hout eventueel ook in een landelijk. Het dressoir heeft geen poten, het sluit volledig aan op de grond. Geen gedoe met stof ophopingen.

Het dressoir Monaco is 50 cm breed, 103 cm hoog en 46 cm diep. Het is onderverdeeld in 4 vakken, waarin drie lades en een open vak, allemaal van dezelfde grootte.

De lades hebben geen handgreep, dit onderstreept het moderne karakter. Ze zijn gemakkelijk te openen en te sluiten omdat er tussen een opening is, die voor een extra leuk detail zorgt. Het geeft reliëf en maakt het praktisch doordat het eenvoudig is om de bovenkant van de lade vast te pakken en te openen. Het open vak zorgt voor een bijzondere afwerking.

Uiteraard is dit dressoir geschikt voor diverse ruimtes, maar vooral voor de woon- of slaapkamer. Eventueel de eetkamer of het eetgedeelte van de woonkamer. Wie meer bergruimte wil kan er ook voor kiezen om meerdere van deze dressoirs aan te schaffen.

Er kan van alles in worden opgeborgen. Papieren, document, textiel zoals tafelkleden, servetten en uiteraard bestek. Maar ook grotere voorwerpen, mits ze niet te groot zijn uiteraard, kunnen er ook in.

In de slaapkamer kan het zeer functioneel zijn voor de kleinere zaken, zoals ondergoed, sokken, nachtkleding etc.

Het open vak leent zich voor de mooiste decoratieve spullen, wat je er ook onder verstaat. Wellicht zelfs een lampje erin, of erop, ernaast, dat doet het dressoir Monaco nog mooier uitkomen.

Omdat eikenhout van nature waterdicht is, is het onderhoud eenvoudig. Een vochtige doek is voldoende om het dressoir Monaco schoon en stofvrij te houden. Dankzij de Truffel structuur is stof trouwens ook niet zo gemakkelijk zichtbaar.

Er is een garantieperiode van maar liefst 3 jaar op het dressoir. Deze wordt gratis afgeleverd, als bouwpakket, en je hebt minstens 14 dagen de tijd om op je beslissing terug te komen.

Het dressoir moet zelf gemonteerd worden, maar de handleiding en de materialen zorgen ervoor dat dit geen enkel probleem is. Voor je het weet kun je gaan genieten van deze mooie aanschaf, het dressoir Monaco! Ontdek hoe eenvoudig de montage kan zijn met onze Dressoir Monaco: Mooi meubelstuk van truffel eiken, die perfect samengaat met dit stuk.