Dressoir Sonia: Functioneel en strak grijs eiken

Mijn Dressoir Sonia: chique grijze eiken blikvanger met LED. Ruim en stijlvol opbergmeubel, perfect voor elk interieur. Bestel nu!
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir festa 168cm eiken 92000000599601950

Een eiken dressoir moet uiteraard functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien en zelfs design hebbben. Wie dit zoekt, is het beste af met het dressoir Sonia, deze heeft namelijk alles in huis. Hoewel dressoirs vaak bijzaken zijn in de ruimte waarin deze komen te staan, kan dit dressoir wel eens de belangrijkste blikvanger worden! De kracht van het eikenhout komt duidelijk naar voren in dit dressoir, bijzonder mooi zelfs! Dikke eiken planken van prachtig lichtgekleurd hout, dat is al een lust voor het oog. Sonia heeft echter bijzondere eigenschappen, let maar eens op!

Prijzen

Kleur

Sonia is om meerdere redenen heel bijzonder. Om te beginnen de zachte grijze kleur, het prachtige eikenhout dat dik is afgewerkt, het dressoir dat boven de grond wordt getild door de stevige massieve eikenhouten pootjes, maar er is nog veel meer dan dat!

Opzet

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_22

Het dressoir Sonia is grotendeels dicht, maar bovenin zijn twee open vakken. In deze vakken kunnen de mooiste voorwerpen van de huishouding geplaatst worden. Daar bovenop komt nog eens de LED verlichting van deze vakken. Dressoir Sonia is dus een dressoir met veel bergruimte, decoratief vanwege de open vakken en bovendien nog eens  een dressoir dat verlichting geeft, letterlijk en figuurlijk.

Stijl

Dressoir Sonia is een dressoir van eikenhout in landelijke stijl, maar kan ook in een modern of zelfs industrieel interieur. Het dressoir oogt heel vriendelijk en lijkt groter dan deze al is, door de lichte kleur. Anderzijds, dit dressoir is niet dominant en neemt voor het oog niet veel plaats in omdat deze behalve licht is ook nog op vier poten staat, zodat de grond eronder zichtbaar is. Een luchtig dressoir met veel positieve punten en tevens uniek. De kleur van het eikenhout is grijs. Grijs past vrijwel overal bij, het is een mooie,  praktisch en tevens een chique kleur.

Afmetingen

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_11

Dressoir Sonia is 155 cm breed, 96 cm hoog en 40 cm diep. De afwerking is gedaan met spaanplaat. Nogmaals, het dressoir heeft vier poten maar deze zijn kort. Daarom is het dressoir zelf toch lang genoeg voor veel bergruimte. 4 lades, 2 deuren en 2 vaste legplanken, deze zijn niet verstelbaar.

Ruimte

De metalen handgrepen maken het dressoir compleet. Deze zijn tevens licht, toch is het verschil met het hout duidelijk te zien, hoewel het hout eveneens grijs is. Het geeft het dressoir een design uitstraling.

De laden zitten in het midden, de deuren aan de weerszijden en boven de kastdeuren zijn de twee open vakken ofwel schappen en de LED verlichting bevestigd. Dit maakt het uiteraard bijzonder speciaal!

Dit dressoir is uitermate geschikt voor de woonkamer. Een prachtig decoratief dressoir, extra verlichting en veel bergruimte. Zoveel voordelen in een dressoir.

In de lades kan van alles bewaard worden, zolang het uiteraard niet te groot en te zwaar is. Papieren, kleine voorwerpen, bestek en allerhande zaken die bij de hand moeten worden gehouden, maar tevens uit het oog.

In de wederzijdse kastjes kunnen zwaardere en grotere artikelen worden geplaatst, zoals serviesgoed, glazen, andere belangrijk en eventueel kwetsbare zaken die uit het oog moeten zijn. In de twee schappen kan het mooiste van het mooiste worden geplaatst. Samen met het dressoir worden deze de pronkstukken van het gehele interieur.

Bijvoorbeeld de mooiste champagneglazen, of in elk schap een deel van het porseleinen servies of het kristallen servies. Een schaal, kan, roomstelletje, het kan allemaal. Op het dressoir kan er ook nog het een en ander worden geplaatst, indien gewenst. Een mooie spiegel, een schilderij erboven, een plant of ook een mooi gedeelte van het servies.

Verlichting

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_22

De verlichting geeft glans aan het dressoir zelf, aan de artikelen in de schappen, en alles wat op en om de kast staat. Zelfs aan de hele ruimte! Allemaal prima redenen om tot aanschaf over te gaan. Als dressoir Sonia op voorraad is, wordt deze de volgende dag afgeleverd.

Bezorging en montage

Het dressoir Sonia wordt in 3 delen bezorgd en moet gemonteerd worden. Dit is uitstekend te doen met behulp van de handleiding en de bijgeleverde gereedschappen. De kast is uitstekend afgewerkt en heeft duidelijke profielen, zelfs zonder handleiding zou  het al moeten kunnen.

De rails voor de lades zijn van uitstekende  kwaliteit, deze zullen ook bij intensief gebruik lang meegaan. Schoonhouden kan met behulp van de stofdoek of een vochtige doek, geen andere zaken gebruiken! Het dressoir bevat geen glas, daarom zijn er ook geen glasreiniging doekjes nodig.

Ruilen en retourneren

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_11

Ook de voorwaarden zijn uitstekend. Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen en er is een garantie periode van 3 jaar. Daarom, niets staat je in de weg om dit dressoir aan te schaffen.