Tulsa dressoir: uniek, donkergrijs eiken

Mijn topkeuze: het Dressoir Tulsa combineert elegantie met stevig eikenhout en glas. Uniek design dat elke ruimte compleet maakt!
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir tulsa donkergrijs eiken eiken 110 cm 92000000714871390

Voor iedereen die op zoek is naar niet zomaar en dressoir, maar naar iets bijzonders, is het Dressoir Tulsa een uitstekende keus. Dit dressoir is mooi, uniek, praktisch en kan een plaats krijgen in diverse interieurs. Dit specifieke dressoir is bij uitstek geschikt voor de woonkamer, niet voor andere ruimten, eventueel voor de slaapkamer. Op zichzelf is dit een moderne kast, maar past in meerdere interieurs. Dit dressoir is een kunststuk van het vertrouwde en degelijke merk Meubella. Samen met de drie jaar garantie die dit merk aanbiedt, ben je verzekerd van een geweldige aanschaf.

Prijzen

Doeleinden

Een dressoir kan voor veel verschillende doeleinden worden aangeschaft, zowel vanwege praktische of decoratieve redenen. Meestal gaat het om beiden uiteraard. Maar het decoratieve aspect van dit specifieke dressoir is een heel grote pre. Buiten dat is het ook nog een ruim dressoir, maar zeker niet te groot of te massaal. Laten we eerste eens ingaan op het decoratieve, want dit aspect is inderdaad bijzonder groot, namelijk de indrukwekkende verschijning van dit dressoir.

Dit dressoir zal echt iedereen die binnenkomt opvallen. Een prachtige combinatie van hout en glas, alles mooi in evenwicht. De omlijsting met het donkere eikenhout waarin de structuur zo goed zichtbaar is maakt het compleet. Een veilig, degelijk en vooral bijzonder mooi dressoir, dat tevens praktisch.

Afmetingen

Het dressoir is 110 cm breed, 120 cm hoog en 35 cm diep. In het midden is het dressoir van hout, aan de weerszijden van glas, tevens glazen planken en met een houten ombouw. Het middelste gedeelte bestaat uit en kastje en twee laden, met grijs eikenhout. Aan de weerszijden zijn twee kasten met de achterkant, boven- onder- en zijkant met bruin eikenhout met verticale groeven. Deze twee kasten hebben glazen deuren en tevens glazen planken, waardoor ze aan de voorkant doorzichtig zijn, volledig.

Uitstraling

Dressoir tulsa donkergrijs eiken eiken 110 cm 92000000714871391

Dit geeft de mogelijkheid om de houten zijkanten van het middelste houten gedeelte te bewonderen, deze schijnen door het glas, net als de wand van de kast, helemaal hout en met verticale nerven. Juist de nerven zorgen voor extra klasse! Het geeft karakter aan het geheel. Dit dressoir is het toonbeeld van precisie en allure. Puur natuur, dat is dit dressoir. Vanwege de houtskleur en het glas is het vrijwel overal mee te combineren.

Zowel de twee laden als de drie kastdeuren zijn voorzien van een moderne handgrepen, metaal en verticaal. De twee wederzijdse glazen deuren, de middelste houten deur en de twee laden onderin. Voor een dressoir dat de strakke lijnen en moderne afwerking complementeert, overweeg Dressoir Monaco: Mooi meubelstuk van truffel eiken, die een gelijkaardige stijlvolle opbergruimte biedt.

Ruimte en kastindeling

Doordat dit dressoir divers is net als de RRR, kan deze ook met veel verschillende voorwerpen worden gevuld, om te bewaren en tegelijkertijd te laten zien! Papieren kunnen uiteraard in de laden, zeker als het om belangrijke zaken gaat die bij de hand gehouden moeten worden. Talloze gebruiksvoorwerpen die altijd van pas komen kunnen in de kast en/of de laden. Voor wie een elegant eikenhouten dressoir zoekt dat goed past in vele interieurs, is het Dressoir Crown: Elegant eikenhouten dressoir een uitstekende keuze.

Textiel, zoals de tafellakens en servetten, het servies voor alledag, kunnen in het houten gedeelte. Alles wat regelmatig opgeruimd moet worden kan in deze kast. Hij past ook goed bij de RRR.

Bestek kan in de laden, het servies kan erboven en het doorschijnende goed kan in de wederzijdse gedeelten met glazen deuren en

In de glazen gedeelten is het natuurlijk een goede zaak om de mooiste dingen in te zetten. Dit kan zijn serviesgoed, maar ook vazen of zelfs lichtbronnen die extra mooi schijnen.

De wijn- en/of champagnelglazen, kristallen of porselein serviesgoed op een mooie manier geordend, dit maakt het mooie dressoir nog eens extra bijzonder, waardoor het in alle opzichten extra glans geeft.

Andere mogelijkheden zijn uiteraard beeldjes, vazen, schalen, doorzichtig, gekleurd of van steen of porselein. Alles komt tot z’n recht achter de glazen deur en voor de houten achterwand. Wel is het aan te bevelen om voor lichte voorwerpen te kiezen, of doorschijnend inderdaad. Donkere zaken zijn wellicht niet goed te onderscheiden tegen de donkere achterkant. Kies voor combinaties die elkaar versterken en dit bijzondere dressoir recht doen.

Aflevering

Het geheel wordt als pakket afgeleverd, maar maak je geen zorgen. Alle benodigde materialen en uiteraard ook de handleiding, die zeer duidelijk en overzichtelijk is. In principe heb je ook geen verder gereedschap nodig om van dit mooie dressoir een geheel te maken.

Kwaliteit hout

Het hout is ijzersterk, zoals je van eikenhout kunt verwachten. Het glas is eveneens 100% veilig en daarom hoef je niet te vrezen voor kwetsbaar glas dat snel breekt, integendeel. Als de glazen planken gewoon zijn geplaatst zoals het moet, twee aan elke kant, is er geen vrees voor het wegvallen etc. van de glazen planken, dit is allemaal zo goed gemaakt dat het muurvast zit. Voor wie de combinatie van sterk eikenhout en veilig glas waardeert, is het Mijn stijlvolle opslag: dressoir Monaco in glas van Meubella (2023) een perfecte aanvulling op elke woonruimte.

Het lijkt bijna wel of alles wat op de glazen plank staat zweeft! Daarom, kies het beste voor je woonkamer, het Dressoir Tulsa met de mooie glazen deuren en planken. Voor een harmonieus interieur kun je het combineren met de moderne uitstraling van het antraciet licht eiken Tulsa dressoir.