Dressoir Bolivar: Veelzijdig eikenhout

Mijn Dressoir Bolivar: stijlvol eikenhout met LED. Modern design voor opslag en display. Inclusief gratis thuisbezorging & garantie!
Auteur

Lotte Hoekstra

Publicatiedatum

8 oktober 2023

Inleiding

Bolivar dressoir

Het Dressoir Bolivar eiken bewijst hoe veelzijdig eikenhout is, hoe goed het is te bewerken, te onderhouden en te combineren met andere materialen zoals glas. Wie dit ziet is verkocht, in alle opzichten. Een bijzonder mooi en opvallend dressoir, dat tevens dienst kan doen als een uitstekende ruime opbergplaats. Een echt design ontwerp van Meubella.

Prijzen

Eerste indruk

Woorden schieten tekort om het dressoir Bolivar te omschrijven, maar toch proberen we dat. Het is het dressoir meer dan waard om op eerlijke wijze de charme van het dressoir aan anderen over te brengen. Het vertrouwde en gevarieerde merk Meubella heeft dit dressoir vervaardigd.

Het dressoir Bolivar is om meerdere redenen bijzonder. Wat het eerste opvalt is waarschijnlijk het feit dat de kast net als de RRR zo licht is. Het tweede is, of wellicht ook het eerste, is het feit dat het midden van de beide kastdeuren uit glas bestaat, waardoor er aan de weerszijden van het middelste ladenblok twee vitrinekastjes ontstaan,  waarin alles wat er in staat ook te zien is. Maar het kan altijd nog beter, deze kastjes zijn voorzien van LED verlichting! Een extra kunststuk wat dit dressoir nog unieker maakt dan het al is!

Je zult zelf door het dressoir Bolivar verrast zijn, zelfs al staat het al tijden in je woonkamer, dit dressoir verrast altijd weer. Niet alleen jezelf, maar ook je bezoekers of huisgenoten. Een dressoir dat vanwege de lichte kleur, de glazen vakken en de LED verlichting uitnodig tot ontspannen en genieten. Maar ook een dressoir die veel rommel van de vloer haalt en een opgeruimde sfeer biedt.

Modern

Het Bolivar dressoir valt officieel onder de noemer ‘modern’. Maar dat zegt echter niet alles over dit bijzondere, unieke en tijdloze dressoir. Mocht je op zoek zijn naar soortgelijke eenvoud en elegantie, dan is het Dressoir Mira: Stevig in wit eiken wellicht een uitstekende aanvulling op je interieur. Daarom, ontdek wat in alle opzichten bij jou en je interieur past, of wat misschien wel de basis wordt.

Eikenhout heeft een grote combinatie van positieve eigenschappen. Het is hard, maar toch bewerkbaar, sterk, maar toch natuurlijk, echt en toch niet gemakkelijk te beschadigen, dat alles is de kracht van het eikenhout, waarmee je de natuur letterlijk in huis haalt. Geen andere stoffen, maar de echte ware aard van de natuur.

Het Bolivar dressoir heeft een diversiteit in zich, het wordt namelijk officieel een dressoir genoemd met een hang- en leggedeelte. Er zijn drie delen verticale delen. Het middelste deel bestaat uit 3 laden, allemaal even groot.

Aan de beide weerszijden zijn kastjes, afgedekt met deuren, die het patroon van de laden volgen. De beiden deuren zijn inderdaad in drie gedeelten (die wel gelijk opengaan), waarvan het middelste deel uit glas bestaat. Het glas vormt een eenheid met het hout met behulp van een zwarte lijst, die tevens voor het nodige onderscheid zorgt, samen en toch apart!

De breedte van het Bolivar dressoir is 132 cm, de hoogte is 70 cm, en de diepte 39 cm. Volop ruimte dus! Behalve drie laden zijn er in de beide kasten eveneens drie vakken waar van alles in kan.

In de woonkamer kan het Bolivar dressoir met van alles gevuld worden en er kan tevens ook van alles op. In de vitrine vakken is het natuurlijk aan te bevelen om het mooiste van het huisraad te plaatsen, zoals de kristallen vaas, de mooiste champagneglazen, of gewoon het mooiste servies. Mede door het licht lijkt het te zweven. De afzonderlijke stukken van de deuren, laden en het glas zorgen ervoor dat de kast uit 9 afzonderlijke delen bestaat, dit is te zien.

In de laden kan van alles, papierwerk, textiel en alle andere zaken die zorgvuldig bewaard moeten worden en niet te groot of te zwaar zijn. De wederzijdse kasten zijn flexibeler, hier kan echt van alles staan, servies, voorraden en nog veel meer.

Uiteraard kan het dressoir indien mogelijk of wenselijk ook in andere ruimten, zoals de keuken. Maar zeker ‘s avonds wil je toch genieten van het mooie dressoir en de LED verlichting. Daarom is de woonkamer toch de meest aangewezen ruimte. Maar een grote woonkeuken of elke andere plek, daar kan dressoir Bolivar ook dienst bewijzen, innerlijk en uiterlijk.

Voorraad koffie, thee, chocolaatjes, servetten, papieren zakdoeken en noem maar op, alles kan in de laden. Voor het oog weg en altijd bij de hand, dit kan allemaal dankzij het Bolivar dressoir.

Het dressoir is eenvoudig te onderhouden door af te stoffen met een vochtige doek, huishoudelijke middelen zijn voor het hout niet toegestaan, voor het glas wel, maar uiteraard met bescheiden gebruik. Zo gemakkelijk is het om het dressoir schoon en mooi te houden.

De thuisbezorging is gratis. Daarbij komt nog dat je ook een ruime bedenktijd hebt, van 14 dagen. Mocht het toch niet passen in een bepaald opzicht, dan wordt deze gratis weer opgehaald. Bovendien is de fabrieksgarantie maar liefst 3 jaar. Het dressoir Bolivar wordt als pakket geleverd, compleet met alle benodigdheden om deze in elkaar te zetten. De handleiding is uitermate duidelijk en overzichtelijk.