Dressoir Crown: Stijlvol donker eiken

Mijn robuuste Dressoir Crown in donker eiken biedt stijl en opslag. Praktisch, duurzaam en perfect voor elk interieur. Gratis levering!
Auteur

Luuk Bos

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir crown donker eiken 115 cm dicht actie 92000000644278310

Puur natuur, authentiek en enigszins robuust. Dit is een goede manier om het Dressoir Crown in donker eiken te beschrijven. Dit dressoir bewijst dat donker niet (alleen) ouwelijk klassiek is en glanzend. Sterker nog, het kan heel anders dankzij het veelzijdige karakter van eikenhout. Dit hout is matter, met een lichte zijdeglans en een natuurlijke uitstraling. Het dressoir is middelgroot, niet overdreven in het algemeen, een bescheiden dressoir en tegelijkertijd warm en mooi.

Het dressoir is in landelijke stijl vergelijkbaar met de RRR. Juist daarom kan het in diverse interieurs een plaats krijgen, ook in klassiek of enigszins modern. Het natuurlijke karakter van de kast wordt ook benadrukt door de zichtbare strepen en naden. Terwijl de spaanplaat waarmee deze is afgewerkt toch glad is. De eigenschappen van de eikenboom zijn daardoor zorgvuldig bewaard gebleven en duidelijk zichtbaar.

Prijzen

Ruimte

Behalve mooi is het dressoir ook nog eens praktisch, deze zorgt voor veel bergruimte. Ook op de bovenste plank kan er veel worden geplaatst. Je kunt er lekker veel in en op kwijt! Bovendien is eiken een houtsoort die vrijwel onverwoestbaar is. Beschadigen is niet waarschijnlijk, het hout is niet gevoelig voor krassen, deuken, vlekken of andere zaken die schade kunnen aanbrengen. Eiken gaat in principe een leven lang mee, of zelfs nog langer. De donkere kleur kan ervoor zorgen dat deze matcht met andere kleuren in het interieur. Voor wie van contrast houdt bijvoorbeeld met lichte kleuren. Samen met grijs is ook mogelijk.

Afmetingen

Dressoir crown donker eiken 115 cm dicht actie 9200000064427831_22

Het Dressoir Crown donker eiken is 115 cm breed, 92 cm hoog en 45 cm diep. Ondanks het feit dat deze niet groot lijkt, heeft deze 4 laden en een kast, een hang- en leggedeelte dus. De laden zijn voorzien van een metalen handgreep, in de stijl van de kast zelf. Het bovenste gedeelte van de deur lijkt een lade te zijn, met handgreep, maar in feite is dit het handvat dat de deur naar het kastje kan openen. Meubella staat garant voor een keur aan uitstekende meubels, een betrouwbaar merk.

De deur geeft toegang naar de kast en deze bevat twee legplanken. Daarom kun je er meer in kwijt dan je zou denken. Papieren, mappen en andere lichte zaken zoals textiel, servetten, onderzetters, bestek etc. in de laden en zwaardere dingen in de kast. Dit kan van alles zijn, van (mooi) serviesgoed, glazen, c.d.’s en dvd’s en wat dies meer zij.

Indien het dressoir dichtbij de eettafel of in de eetkamer staat, is het gemakkelijk om alles bij de hand te hebben. Het mooist is uiteraard als de eettafel ook van donker eikenhout is! Gelijk alles bij de hand, van het tafelgerei tot en met mooie accessoires op en om de tafel. In de zithoek kan het dressoir tevens van nut zijn doordat van alles (ook rommel) kan worden opgeborgen. Kranten en tijdschriften, andere overbodige zaken die soms weer nodig zijn kunnen er allemaal in.

Het dressoir kan op andere manieren nut bewijzen, er kan immers net als in de RRR van alles opgeplaatst worden. Het mooiste deel van het servies, een fruitmand, een kristallen schaal met chocolaatjes en nog veel meer. Uiteraard ook planten, grote of kleine, kunnen het natuurlijke karakter van het dressoir versterken en tot hun recht komen. Een (schemer)lamp op of een staande lamp naast het dressoir maakt het extra mooi. De belichting zal de tere glans benadrukken en bovendien voor sfeer zorgen.

Onderhoud

Het dressoir staat op de grond, er zijn geen poten, dus ook geen stofophopingen etc. onder het dressoir. Een keer in de zoveel tijd naar voren schuiven en stofzuigen is voldoende. Het dressoir kan overal op geplaatst worden, maar uiteraard niet in een vochtige ruimte. Ook niet op een te koude plek, dat is slecht voor het hout. Bovendien is het beter dat er geen zon op het eikenhout komt, dit kan voor onaangename verkleuringen zorgen.

Afnemen met een vochtige doek is voldoende voor het onderhoud. Zo wordt het stof verwijderd en eventueel vocht of vuil eenvoudig verwijderd.

Materiaal

Dressoir crown donker eiken 115 cm dicht actie 9200000064427831_11

De laden en deuren zijn inderdaad gemakkelijk te openen en te sluiten, van het beste materiaal, dat gegarandeerd vele jaren mee zal gaan. Het dressoir wordt als bouwpakket afgeleverd en is eenvoudig te monteren, mede vanwege de overzichtelijke handleiding. Bovendien is het materiaal om alles aan elkaar te doen meer dan voldoende.

Levering

De kast wordt gratis afgeleverd en je hebt maar liefst 3 jaar garantie! Voor wie het toch tegenvalt, er is een periode van 14 dagen om te ruilen of te retourneren.

.