Parello Dressoir: Mooi Wit Eiken met 3 lades

Mijn Parello Dressoir: Een parel in wit eiken design met ruime opbergopties en elegante glazen details. Perfect voor elk interieur!
Auteur

Liam Jansen

Publicatiedatum

21 november 2023

Inleiding

Meubella dressoir parello wit eiken 130 cm 3 lades 3 deuren 550x5020

Als er een meubelstuk een parel is in het interieur, is het Dressoir Parello wel. De naam zegt het al, een parel, met een Zuid-Europees tintje. Het hout is eiken en de kleur is wit, parelwit. Wat dit dressoir nog extra bijzonder maakt, is het glazen deurtje in het midden, met het ruitpatroon. Dit maakt het dressoir extra bijzonder en uniek. De dekkende plank bovenop is wel in houtskleur. Voor wie geïntrigeerd is door de elegante combinatie van functionaliteit en design, neem een kijkje bij de gedetailleerde beschrijving van Dressoir Parello.

Prijzen

Kastjes en deuren

Dit dressoir heeft laden en kastjes met deuren, dus een leg- en hangfuctie. drie laden bovenin, een smalle in het midden, aan de weerszijden twee laden die iets breder zijn. De glazen ruit met deurtje onderin in het midden, aan de weerszijden twee deurtjes met verticale latten. Echt een knus dressoir, dat is Dressoir Parello.

Vanwege al deze zaken straalt het Dressoir Parello echte huiselijkheid uit, warmte, echtheid en zorgt voor een comfortabel gevoel. De houten bovenkant draagt hieraan bij, net als de glazen ruiten en de verticale balken van de kastdeurtjes. De drie laden bovenin maken dit effect compleet. De leuke handvaten voor de laden en de deurknoppen van de deurtjes zorgen voor een extra bijzonder effect. Dit dressoir is in alle opzichten uniek.

In principe is dit dressoir geschikt voor een landelijk interieur, echter, in een klassiek of romantisch interieur past deze ook. Dressoir Parello kan in diverse ruimten voor diverse doeleinden gebruikt worden. Maar laten we eerst eens ingaan op de maten.

Maten

Meubella dressoir parello wit eiken 130 cm 3 lades 3 deuren 550x4612

De totale breedte van dit dressoir is precies 130 cm, de hoogte is 88 cm en de diepte is 43 cm. Deze maten komen overeen met die van een gemiddeld dressoir. Zo kun je precies nagaan of het dressoir in de door jou beoogde ruimte en plaats kan krijgen. Er zijn inderdaad drie laden en drie kasten, in totaal zes planken.

Interieur

Het Dressoir Parello kan uitstekend in de (woon)keuken staan. Het servies kan in het gedeelte achter de glazen deurtjes, het textiel in de kastjes met de houten deurtjes en bestek en ander keukengerei in de laden. Uiteraard is de plank bovenop sterk genoeg om van alles en nog wat op te plaatsen, handig voor de spullen die je bijdehand wilt houden in de keuken. De fruitmand, de kruiden, peper en zout, rekken met gebruiksvoorwerpen etc. alles kan op het dressoir. Wel mag dit dressoir niet op een vochtige plaats staan, plaats deze daarom zo ver mogelijk van het aanrecht of andere plek waar water vandaan komt.

Dit geldt ook voor de woonkamer. Juist de glazen ruitdeuren zijn prima geschikt om servies op te bergen. Het servies is zichtbaar en juist dat draagt bij aan een huiselijke sfeer. Textiel, bankpapieren, post, kaarsen, alles kan bewaard worden, voor korte of lange termijn. Op het dressoir kunnen kaarsen, planten, bloemen, spiegel, lampen of schilderijen staan.

Dit dressoir is ook een uitstekende aanvulling in de slaapkamer. Wit is een prachtige kleur die neutraliteit maar ook rust uitstraalt. Dat het parelwit is, is uiteraard nog een pre. In de slaapkamer kan deze uiteraard fungeren voor ondergoed, sokken, nachtgewaden, ook in het hanggedeelte. In het kastje met de glazen ruit kun je iets moois neerzetten wat bijdraagt aan de sfeer van de slaapkamer. Een beeldje, een fles met gekleurd badzout, een gedroogde bloem of tak, kaarsen of waxinelichtjes, er zijn veel voorbeelden te bedenken. Dit dressoir doet een beroep op je creativiteit!

Op het dressoir in de slaapkamer kan ook van alles geplaatst worden, zoals een spiegel en cosmetica spullen, een lamp of uiteraard beiden. Een mooie aanvulling op je bergruimte in de slaapkamer en tevens voor de sfeer!

Kwaliteit eikenhout

Meubella dressoir parello wit eiken 130 cm 3 lades 3 deuren 550x7291

Het witte eikenhout is afgewerkt met een spaanplaat bovenop, zoals al gezegd. Dit maakt de bovenkant van het dressoir minder kwetsbaar voor vocht, vuil of beschadiging. Daarom kunnen er ook harde en zware dingen op staan zonder ook maar schade aan te brengen.

De witte kleur zorgt ervoor dat de zon geen invloed heeft, er is geen kans op.

Indien de kast normaal wordt behandeld en gebruikt, is de kans op schade nihil. Eikenhout is van nature hard, geen kans op deuken en krassen of andersoortige beschadiging. Er zijn zoveel grote voordelen aan eikenhout dat het bijna teveel is om ze op te noemen. Het is mooi, praktisch, sterk, duurzaam en toch bewerkelijk, vandaar dat er zoveel mooie meubelen gemaakt kunnen worden. De levensduur van eikenhout is feitelijk eindeloos. Voor een voorbeeld van een elegant en duurzaam eikenhouten meubelstuk, bekijk het Dressoir Layton: Wit Eiken van bijna 2 meter, dat zeker een stijlvolle toevoeging aan elk interieur zal zijn.

Levering

Het dressoir wordt net als de RRR gratis bij je thuis bezorgd, in een stuk, dus je hoeft niet aan de slag met schroevendraaiers en ander gereedschap. Je kunt direct beginnen met het inrichten van het dressoir. Mocht je je toch bedenken, binnen 14 dagen kun je het ruilen of retourneren.

Het dressoir Parello is werkelijk een parel voor elke ruimte waarin deze wordt geplaatst. Een bijzonder mooi dressoir dat tevens praktisch is omdat er veel in opgeborgen kan worden!