Dressoir Mira: Stevig in wit eiken

Mijn ‘Dressoir Mira’ van Goossens: wit eiken stijl, ruim en praktisch voor elk interieur. Gratis bezorging en eenvoudig te monteren!
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir mira wit licht eiken 111 cm 92000000786043770

De Mira is een prachtig wit eikenhouten dressoir van Goossens, afgewerkt met spaanplaat, echt een aanvulling op elk interieur. Het bijzondere ervan is dat er vier witte vlakken zijn, afgewisseld met lichte eiken latten, die met elkaar een kruis vormen. Een dressoir in het kwartet. Er is een horizontale eikenhouten lat in het midden, verticaal zijn er drie eikenhouten latten, die de uiteinden en de openingen van de kastdeuren aangeven. Een extra leuk detail zijn de korte, enigszins diagonale houten poten. Deze zijn eveneens van licht eikenhout, net als de gehele ombouw van de kast en de inlegplanken. Alleen de vier deuren zijn wit, aan de binnen en buitenkant. Het dressoir is groot, maar vooral dankzij de dunne houten pootjes komt deze absoluut niet dominant over, waar deze ook geplaatst wordt.

Wie denkt alles al gezien te hebben op het gebied van eiken dressoirs en commodes, moet maar eens goed naar dit dressoir kijken. De kans is groot dat de Mira volkomen nieuw voor je is en dat is juist zo verrassend. Dit dressoir bewijst dat het helemaal niet oubollig hoeft te zijn of alleen traditioneel. Het ruime assortiment van het vertrouwde merk Meubella bewijst het tegendeel.

Prijzen

Afmetingen

Het dressoir Mira is net als de RRR een stevig dressoir, 111 cm breed en maar liefst 139 cm hoog en 40 cm diep, net als de meeste dressoirs. Er zijn vier deuren, echt een kwartet, zodat je alleen de deur hoeft te  openen van het gedeelte wat je nodig hebt. Deze deuren geven toegang tot in totaal 8 vakken, dus een deur beslaat twee vakken. Zo hoef je niet telkens de inhoud van alle vakken te zien als je iets nodig hebt. Een van de vier deuren openen is voldoende.

De vakken zijn allemaal precies even groot. De precieze maten zijn niet bekend maar moeten ongeveer 50 cm breed zijn, 35-40 cm diep en ook ongeveer 35 cm hoog zijn. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat dit dressoir veel bergruimte oplevert. De vakken zijn een uitstekende manier om alles opgeruimd en netjes te houden. In grote vakken of laden gaat alles zweven, wordt het een chaos en raak je alles kwijt en kost het je veel tijd om te vinden wat je nodig hebt. Het dressoir is dus officieel een legkast, er is geen sprake van een hanggedeelte. Er zijn geen handgrepen, dat is juist een van de moderne snufjes van het dressoir, maar de deuren zijn gemakkelijk met een hand te openen.

Wat zelfs nog kan is gebruik maken van rieten manden, kunststof of zelfs kartonnen dozen die als het ware als ‘lade’ functioneren. Dat maakt het nog gemakkelijker.

Plaatsing in interieur

Dressoir mira wit licht eiken 111 cm 9200000078604377_12

Daarom kan dit dressoir in vele diverse ruimten een plek vinden. Zeker omdat deze voor het oog ook weinig ruimte inneemt. In de ruimere hal of gang bijvoorbeeld. Sjaals, handschoenen, pantoffels en andere zaken die je liever uit het zicht wilt hebben.

In de woonkamer kan er van alles in, papieren, textiel, dvd’s, c.d.’s, servetten, zelfs serviesgoed, spullen die bij de hand moeten blijven als onderzetters, of zelfs voorraden kunnen in het dressoir.

Daarom is het dressoir eventueel ook geschikt voor de (woon) keuken. Omdat het dressoir niet breed is en wel hoog, is het vaak mogelijk om deze in de slaap- of kinderkamer te zetten.

Ruimte spullen

Voor alles wat neergelegd moet worden, zoals ondergoed, sokken, beddenlakens en truien. Alleen een hangkast erbij, en je hebt een complete garderobekast. Het dressoir oogt zo vriendelijk en positief, het haalt de gehele ruimte omhoog. Ook voor kinderen is het gemakkelijk, vier deuren met elk twee vakken, dat maakt het voor hen overzichtelijk. Speelgoed kan er uiteraard ook in, op overzichtelijke wijze. Voor kinderen wordt opruimen dankzij dit unieke dressoir met verschillende vakken en deuren een leuke bezigheid. Ontdek onze Dressoir Mira: Klassiek wit licht eiken, perfect voor het creëren van een heldere en georganiseerde ruimte.

Wie dressoir Mira invoert, kan tegelijkertijd veel spullen uitvoeren, de kast en en dus zal deze voor veel orde zorgen, in alle opzichten. Alles wat nu nog rondslingert, in de woon-, eet-, slaap-, of kinderkamer, wordt netjes opgeborgen in dressoir Mira. Zelfs voor een babykamer is deze al geschikt, alle kleine kleertjes en spulletjes overzichtelijk geordend en gemakkelijk te pakken.

Levering

Dressoir mira wit licht eiken 111 cm 92000000786043771

Het dressoir wordt in twee delen gratis afgeleverd en vanwege het eenvoudige model zal het monteren geen enkel probleem zijn. Bovendien is ruilen of retourneren net als de bezorging gratis en ruilen of retourneren eveneens. Maar de kans dat je op je beslissing terugkomt als het gaat om dressoir Mira, is niet groot. Een dressoir dat in alle opzichten ordelijk en decoratief is.