Dressoir Danvill: Origineel Wit Eiken

Mijn ‘Dressoir Danvill’ review: stijlvol wit eiken dressoir, perfecte mix van functionaliteit, design en kwaliteit. Ideaal voor elk interieur!
Auteur

Anna Jacobs

Publicatiedatum

2 februari 2023

Inleiding

Meubella dressoir danvill wit eiken 174 cm 550x3820

Mooi, strak en origineel, dat zijn de beste woorden om dit eikenhouten dressoir te omschrijven. Het dressoir is enigszins anders dan anders, op een positieve manier! De combinatie met wit en hout is een perfecte en originele combinatie. Een licht dressoir kan het gehele interieur opfleuren. Wit en hout, is met vele andere kleuren en achtergronden te combineren. Ook met een druk behang of een felgekleurde muur.

Prijzen

Eikenhout kwaliteit

Eikenhout is een veelgebruikte houtsoort voor meubilair, niet in de laatste plaats vanwege de hoge kwaliteit en de lange levensduur. Maar ook vanwege de bewerkelijkheid en de allure die het altijd overal uitstraalt. Eikenhout is een van de beste houtsoorten, in alle opzichten, dat tevens ook uitstekend te bewerken is. Dit zie je allemaal terug in het dressoir Danvill.

Het meest unieke aan het dressoir is de houten plank bovenop, deze markeert het onderscheid, de houten kleur markeert ook het onderscheid van de laden. Dit zorgt tevens voor gebruiksgemak.

Het dressoir Danvill van het veelzijdige meubelmerk Meubella, is enigszins robuust, dankzij het hout en de afwerking met whitewash. De kast is wit, de bovenste plank en de 2 laden zijn in de naturel houtkleur. Er is dus sprake van een dressoir met een hang- en leggedeelte. Voor wie deze stijl waardeert, kan ook het Dressoir Mira van Meubella interessant zijn, dat een mooie aanvulling zou kunnen zijn in een gelijkaardig ingericht interieur.

Ontwerp

Meubella dressoir danvill wit eiken 174 cm 550x3322

In dit dressoir zie je tevens dat eikenhout beslist geen klassiek of ouderwets hoeft te zijn. Dressoir Danvill is dankzij de combinatie  en het design een landelijk dressoir, maar kan tevens in een klassiek of zelfs modern interieur.

Ruimte

Een veelzijdig dressoir, waarin veel kan worden opgeborgen. Er zijn feitelijk drie delen van het dressoir. Het linkerdeel is een kast. Het midden en het rechterdeel bestaan beideuit een lade bovenin en daaronder een kastdeur. Alle 3 de kastjes hebben een legplank in het midden. Echt een dressoir om van alles en nog wat in op te bergen, voor korte of langere termijn.

De handgrepen zijn van licht metaal en op de laden en deuren hetzelfde. Ze zijn  horizontaal gemonteerd. Het lichte metaal zorgt ook voor een trendy uiterlijk! Zowel deuren als laden zijn bevestigd met materialen van goede kwaliteit, openen en sluiten is geen enkel probleem en je zult ook in geen jaren slijtage ondervinden. Voor wie verder kijkt naar duurzame en hoogwaardige opbergoplossingen, is het Dressoir Crown: Elegant eikenhouten dressoir een uitstekende aanvulling op elk interieur.

Maten

Meubella dressoir danvill wit eiken 174 cm 550x4803

De exacte maten van het dressoir Danvill zijn als volgt: de breedte is 174 cm, de hoogte is 90 cm en de diepte is 91 cm. Inderdaad, in dit dressoir kun je veel kwijt. In de woonkamer kan er van alles in, het papierwerk in de laden, gebruiksvoorwerpen in de kasten zoals servies, glazen, electrische apparaten, of dingen die gewoon uit het zicht moeten blijven.

Interieur

Het dressoir kan uiteraard behalve in de woonkamer ook in andere ruimten, mits er natuurlijk plaats genoeg is. In de ruime woonkeuken kan deze een aanwinst zijn, voor alles wat bij de hand moet worden gehouden. Bestek, servies, textiel, mixers en blenders, alles kan erin.

In de slaapkamer kan het dressoir tevens nut bewijzen, als ruime opbergplaats

Niet te vergeten, dankzij de mooie houten plank kan er ook van alles op het dressoir worden geplaatst. Schemerlamp(en), planten, voorwerpen die een decoratieve functie hebben, een spiegel en nog veel meer zaken. Het dressoir komt extra mooi uit als er een lamp op of naast is geplaatst.

Onderhoud van dressoir

Meubella dressoir danvill wit eiken 174 cm 550x3901

Het onderhoud van deze kast is gemakkelijk. Met een stofdoek of een licht vochtige doek is het feitelijk al voldoende. Dankzij de whitewash is het niet nodig om met bepaalde middelen te behandelen, deze kunnen alleen schade aanrichten. De whitewash zorgt ervoor dat vocht, vlekken en vuil er niet door kunnen dringen. De houten plank bovenop is eveneens behandeld. Dit is wel voldoende, maar overmatig gebruik van water e.d. kan uiteraard wel schade aanbrengen. Dus als het dressoir in de keuken wordt geplaatst, niet te dicht bij de kraan. Voor wie de whitewash stijl waardeert, is het Berlijn Dressoir: Bescheiden truffel eiken (met whitewash) van True Furniture een aanrader.

Levering en afhalen

Het pakket wordt geleverd als montagepakket. Met de juiste handleiding en gereedschap is het geen enkel probleem om deze in elkaar te zetten. De kwaliteit van alle zaken is uitstekend, ook de rails voor de laden.

Afhalen is gratis, thuisbezorgen kan voor een klein bedrag. Je hebt 14 dagen de tijd om op je beslissing terug te komen. Er zit 3 jaar garantie op het dressoir, je kunt dus met een gerust hart tot aanschaf overgaan.  Alvast veel plezier gewenst met het uiterlijk en innerlijk van het dressoir Danvill.

Conclusie

Meubella dressoir danvill wit eiken 174 cm 550x3322

Het dressoir zorgt voor een decoratief effect en overzicht, dankzij de opdeling in laden en kastjes, met legplanken. Niet een grote ruimte waar van alles wordt ingegooid en vervolgens onvindbaar is, integendeel!

Jeuken je handen ook al om op te gaan ruimen? Ga dan voor dit mooie, lichte, vrolijke en landelijke dressoir, dat eenvoudig te monteren is en tevens voor veel gebruiksgemak zorgt.