Commode Kresto: Fijn donker eiken dressoir

Mijn keuze voor stijl: Commode Kresto in donker eiken biedt klasse, ruimte & fijne lijnen voor elk interieur. Gratis bezorging!
Auteur

Julia Bakker

Publicatiedatum

1 maart 2023

Inleiding

Dressoir festa 168cm eiken 92000000599601950

Wie op zoek is naar een commode, mooi, fijntjes en traditioneel, dan is de Commode Kresto van Donker eiken een uitstekende optie. Donker eiken straalt immers altijd klasse, allure en degelijkheid uit, zelfs een bepaalde betrouwbaarheid.

Prijzen

Meubella Merk

Het betrouwbare merk Meubella, dat een keur aan variatie heeft, staat ook garant voor deze commode dat behalve door het donkere eiken ook gekenmerkt wordt door de fijne afwerking. De laden en het model van de kast zijn afgewerkt met de fijnste lijnen, dit springt meteen in het oog, waar het dressoir ook geplaatst wordt. De afwerking met spaanplaat en de goudkleurige handgrepen maken het dressoir compleet.

Porten

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_22

De vier korte houten poten zorgen ervoor dat het dressoir iets van de grond wordt getild, wat het fijne geheel juist benadrukt. De stijl van het dressoir is klassiek, maar kan tevens in een romantisch of landelijk interieur. Of in combinatie met andere donkere eikenhouten meubels. Het dressoir komt uiteraard het mooiste uit tegen een lichte achtergrond, maar zelfs middeldonker is mogelijk. Indien de achtergrond toch donker is, maar een andere kleur heeft, kan het uitstekend. Hout matcht immers altijd, dankij de natuurlijke aard.

Afmetingen

De commode, zoals deze ook wordt genoemd, is 88 cm breed, hoewel de vier pootjes enigszins uitsteken. De commode is 97 cm hoog, een prima werkhoogte. De diepte is ongeveer 40 cm, net als het gemiddelde dressoir.

LAden

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_11

Dressoir Kresto heeft maar liefst vier brede laden, het hoeft geen verdere uitleg dat er volop bergruimte is. Kresto kan in de woonkamer, of in de gang of hal, of in de slaapkamer. Een prachtige en ruime bergplaats, twee in een, dat is Kresto. De keuken is minder geschikt. De studeerkamer eventueel wel, zeker als aanvulling op meer donker eiken.

Ruimte

De commode ziet er niet groot of te ruim uit, maar heeft meer dan genoeg plaats van binnen. In de slaapkamer kan er een keur aan ondergoed, sokken en beddelakens worden geborgen. In de woonkamer kunnen er belangrijke papieren worden in geborgen, documenten, textiel, servetten, onderzetters en allerlei andere zaken. Dit dressoir zorgt voor een opgeruimd huishouden en een prachtige aanblik. Ook bestek en andere voorwerpen waarop je zuinig bent, zoals een taartschep of bijzondere lepel, alles kan erin.

Decoratief

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_22

Uiteraard kan het decoratieve aspect van het dressoir versterkt worden door het licht van een schemerlamp, erop of een hoge ernaast. Een plant erop, eventueel een spiegel (in de slaapkamer), haal het maximale uit het dressoir, van de binnen en de buitenkant. Voor een dressoir dat zowel stijlvol als praktisch is, zie het Design Dressoir Rosaly: Origineel eikenhout in het wit, dat een sfeervolle aanvulling is voor elke ruimte.

Eiken kwaliteit

Het eiken is op prachtige wijze geolied, waardoor er een mooie zijdeglans is ontstaan en bovendien beschermd. Onderhoud is eenvoudig met een vochtige doek of een doodgewone stofdoek. Zo blijft het dressoir fris! Voor wie een dressoir zoekt dat uitstekend past bij deze onderhoudsvriendelijke afwerking, raden wij het Dressoir Festa: Sterk eikenhout met veel ruimte aan, bekend om zijn duurzaamheid en stijlvolle uitstraling.

Het dressoir is niet groot, daarom wordt deze als geheel op het juiste adres gratis bezorgd. Er is een ruime garantie en tevens de mogelijkheid om te ruilen of retourneren.

Conclusie

Dressoir festa 168cm eiken 9200000059960195_11

Daarom, een toevoeging die het gehele interieur doet opleven, dat is de Kresto donkere eiken commode. Veel bergruimte en een bijzondere uitstraling. Alvast veel plezier gewenst met dit prachtige dressoir! Voor een stijlvolle aanvulling op de Kresto commode, overweeg ook het Dressoir Inverness: Klassiek donker eikenhout, dat zich kenmerkt door zijn traditionele charme en functionaliteit.