Dressoir Marine: Aantrekkelijk uitziend licht eiken

Dressoir Marine: Aantrekkelijk uitziend licht eiken

door EikenDressoirs.nl, laatst gewijzigd op 2020-05-19

Een dressoir kan vlot, vrolijk en modern zijn, alles in een. Kijk maar naar het Dressoir Marine, van eikenhout, in een lichte kleur. Juist de lichte kleur maakt het hout zo aantrekkelijk en het zorgt voor een optimistische en vriendelijke sfeer. Het feit dat eikenhout hard en sterk is, terwijl het toch uitstekend te bewerken is, maakt het populair voor meubels. De naam Marine betekent zee, het dressoir is in een lichte kleur, wat ook enigszins zandachtig is.

Kwaliteit eikenhout

Eikenhout is een degelijke en duurzame houtsoort, dat ervoor zorgt dat er een huiselijke sfeer in de ruimte komt waarin deze wordt geplaatst. Eikenhout straalt veiligheid en betrouwbaarheid uit, dat komt ook terug in het Dressoir Marine. Dit dressoir behoort bij het assortiment van Meubella, dat bekend staat om de variatie, kwaliteit en duurzaamheid.

Het dressoir Marine is weer anders dan anderen. Bijzonder licht, met korte houten poten die de structuur van de kast wat luchtiger maken. Als deze massief op de grond zou staan zou deze lomp over kunnen komen, maar nu gelukkig niet.

Model

Dressoir Marine is mooi, vanwege de lichte kleur en de kenmerkende patronen van het echte eikenhout, maar ook door het model van het dressoir. De laden bovenin met de fleurige handgrepen, maar ook het patroon van de deuren eronder dragen eraan bij. Deze zijn namelijk verdeeld in vlakken, zodat het dressoir niet zo statisch overkomt, integendeel. Dankzij deze opzet is de stijl van dressoir Marine modern te noemen. Eventueel kan deze ook nog in een landelijke stijl.

Vier deuren met elk drie vlakken, die toegang geven tot ruime kasten met elk een legplank. Dit dressoir heeft zowel een hang- als een leggedeelte.

Bovenin het dressoir bevinden zich twee brede lades, met elk twee handgrepen zodat ze ook met twee handen tegelijk geopend kunnen worden.

De deuren hebben geen handgrepen, dit is niet per ongeluk vergeten, maar draagt bij aan de strakke en moderne uitstraling. Dankzij de planken over de deuren, met een opening ertussen, is het geen enkel probleem om de deuren te openen, alle vier zijn het klapdeuren. Er zijn wel vier deurtjes, maar twee kasten, net zo breed als de laden.

Maten

De precieze maten van het dressoir Marine zijn: 170 cm breed, 91 cm hoog. De diepte is ongeveer 40 cm. Dit betekent inderdaad dat er heel wat in dit dressoir kan worden opgeborgen. Het dressoir is ook zo veelzijdig dat het in menig ruimte dienst kan doen. Indien deze groot genoeg is, kan het dressoir inderdaad in de slaapkamer.

Match met interieur

Maar laten we eerst eens ingaan op de woonkamer. Het decoratieve gehalte van dressoir Marine is al groot, bovendien zijn de opbergmogelijkheden ook groot, twee grote voordelen dus. In de laden kan allerlei papierwerk, eventueel bestek (als het dressoir bij de eettafel of in de eetkamer komt te staan), servies, textiel zoals tafelkleden, servetten en nog veel meer zaken. Ook voorraden kunnen er staan, net zoals allerlei voorwerpen die je liever netjes opruimt, maar ook bij de hand wilt houden. Vazen, kommen, potten voor planten, electronica, dvds en c.d.s en wat dies meer zij.

In de slaapkamer kan deze als opbergplaats voor het textiel, ondergoed, nachtkleding en allerlei andere benodigdheden.

Decoratie

Het andere voordeel van het dressoir Marine is dat er ook nog extra decoratie opgeplaatst kan worden. Bijvoorbeeld lampen die het dressoir mooi belichten, vazen, kandelaars, fotos en allerlei andere accesoires. Ontdek wat bij je interieur past en hoe je dit dressoir wilt plaatsen.

Materiaal en onderhoud

Het materiaal waarmee dressoir Marine is afgewerkt is spaanplaat, hierdoor is het degelijk en sterk, bovendien ook onderhoudsvriendelijk. Een vochtige doek is voldoende om mee te reinigen, andere zaken kunnen alleen schade aanrichten.

Levering en montage

Het dressoir Marine wordt als pakket afgeleverd en moet gemonteerd worden. Dit zal echter geen enkel probleem zijn, zeker niet als je dit met zn tweeën doet. Het model van de kast is duidelijk, het materiaal is compleet en bovendien is er een duidelijke handleiding bij. Alles is van uitstekende kwaliteit, de poten zijn van massief hout en de rails voor de laden zijn ook prima bestand tegen intensief gebruik.

Daarom, bestellen, monteren en inrichten. Ontdek snel hoe het dressoir Marine jouw inrichting kan verfraaien en bovendien origineler kan maken. En nog eens veel bergruimte erbij, zodat het allemaal georganiseerder is.

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
95