Germania Calvi Dressoir: Medium eiken op hoge poten

Germania Calvi Dressoir: Medium eiken op hoge poten

door EikenDressoirs.nl, laatst gewijzigd op 2020-05-19

Een eikenhouten dressoir, waarin de stoere robuuste uitstraling van het hout duidelijk te zien is. Het dressoir is open en gesloten, waardoor het een speels en natuurlijk uiterlijk krijgt. Als het dressoir Calvi een ding niet is, dan is het wel saai, oubollig of ouderwets. Echt een hippe, trendy en eigentijds dressoir, een verfrissing voor menige woon-, slaap-, of werkkamer.

Juist dankzij de hoge poten is het postuur van het dressoir slank. Ook maakt het dit dressoir elegant dankzij de poten die enigszins uit elkaar staan, daarom is de Calvi medium met hoge poten zeker geen log dressoir of een die dominant overkomt. Deze is dus inderdaad ook geschikt voor de kleinere kamer. Eronder stofzuigen of reinigen is geen enkel probleem.

De eigenschappen van eikenhout

De voordelen van eikenhout zijn er bijna teveel om op te noemen. Het is duurzaam, hard, onderhoudsvriendelijk en toch goed te bewerken, zodat je meubelen krijgt die heel fijntjes zijn afgewerkt. Met eikenhout kun je zoveel doen, dit kun je ook zien in het dressoir Calvi Medium. De kenmerkende kringen van het originele hout zijn duidelijk te zien, waardoor het dressoir een stoere en robuuste uitstraling heeft.

Germania

De degelijkheid van Duitsland, de natuur en de stijl van de Scandinavische meubelmakers, alles in een. Tijdloos en trendy, dat zijn de beste begrippen om het gevarieerde aanbod van Germania te beschrijven. Vrijwel uitsluitend met natuurlijke materialen, degelijk, duurzaam en betaalbaar, dat is Germania.

Indeling en afmetingen

Het dressoir Calvi is er een uit de serie van Calvi. Deze maat is medium, daarom tussen small en large in natuurlijk. Feitelijk heeft het dressoir drie kolommen, die even breed zijn. Er is 1 lade, 2 kastdeurtjes en 3 open vakken.

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
91
Bekijk op Bol.com
Afmetingen bxhxl41x100x41 cm
MateriaalHout
MerkGermania
KleurBruin
VoorgemonteerdNee
Geschikt voor schuine wandenNee
Met wielenNee
StijlModern