Dressoir Mira: Klassiek wit licht eiken

Mijn ‘Dressoir Mira’: chique in wit eiken design. Ruim, stabiel & stijlvol. Perfect voor elke ruimte. Bestel nu & organiseer met flair!
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir mira wit licht eiken 165 cm 92000000786043790

Dit is het dressoir der dressoirs, namelijk de Mira in de combinatie van wit met licht eiken. Iedereen die dit ziet wordt ongetwijfeld getroffen door de eenvoud enerzijds, de combinatie en de charme van het model anderzijds. Een lichte eikenhouten ombouw, de toplaag en de onderlaag zijn van licht eikenhout, net als de korte poten. De verticale latten die het onderscheid tussen de vier deuren markeren en tevens dienst doen als handgrepen.

Prijzen

Meubella merk

Het dressoir Mira is afkomstig uit het brede en gevarieerde assortiment van het vertrouwde Meubelmerk Meubella. Dankzij de lichte kleuren en de ranke elegante pootjes komt dit dressoir Scandinavisch over. De stijl zou je landelijk kunnen noemen, maar dit unieke dressoir, dankzij de kleurencombinatie kan werkelijk in elke stijl interieur. Uiteraard kunnen deze kleuren tegen elke willekeurige achtergrond, ook tegen een geverfde muur met een felle kleur of dito behang.

Door er alleen al naar te kijken raak je al geїnspireerd door het warme, lichte en ruime dressoir. Dankzij de lichte kleuren en de ranke pootjes, komt het dressoir absoluut niet dominerend over. Het dressoir is behoorlijk ruim, maar voor het oog lijkt het niet zo. Onder het dressoir is het gemakkelijk om de vloer te zien en deze schoon te houden.

De vier deuren geven toegang tot evenzoveel kasten die elk een niet verstelbare legplank hebben. Het dressoir is maar liefst 220 cm breed, 78 cm hoog en zelfs 50 cm diep. Zo blijkt dat er bijzonder veel bergruimte is in deze kast. De korte poten zijn hoogstens 15 cm hoog, er gaat nauwelijks kastruimte verloren. Bedenk maar eens hoeveel je kunt opbergen in dressoir Mira. De deuren dicht en niemand ziet er iets van! Voor wie op zoek is naar een vergelijkbaar stijlvol en praktisch meubelstuk, bekijk ook de Meubella’s Dressoir Monaco, een perfecte aanvulling voor ieder modern interieur.

Dankzij de mooie licht eikenhouten latten is het onderscheid tussen de deuren en het openen ervan geen enkel probleem. Het materiaal is uitstekend, zal geen slijtage vertonen.

Dankzij de iets uit elkaar staande pootjes is het dressoir uitermate stabiel. Er zijn 5 poten in totaal, 4 in de evenzovele hoeken en 1 in het midden. De onderste plank, tevens in eikenhout maakt onderdeel uit van de ombouw, deze wordt gesteund door de poten. Zo is het dressoir Mira een ijzersterk geheel. Daarom, goed genoeg om er allerlei zware en zelfs breekbare voorwerpen kun je er met een gerust hart in plaatsen. Met het decoratieve en het praktische aspect zit het wel goed bij het dressoir Mira. Voor wie geïnteresseerd is in een vergelijkbaar model dat ook stevig en functioneel is, bekijk zeker het Dressoir Bolivar: Veelzijdig eikenhout, dat een elegante en praktische aanvulling op elke woonruimte vormt.

Zowel de ombouw als de witte deuren zijn van eikenhout, afgewerkt met spaanplaten. De afwerking van de ombouw en de deuren is uitstekend, onderhoud is daarom geen ingewikkeld verhaal, integendeel. Slechts een vochtige doek is voldoende.

In principe is het dressoir bestemd voor de woonkamer, gezien de breedte van het dressoir. Indien de slaapkamer of (woon)keuken groot genoeg is, kan deze ook hier absoluut van nut zijn.

Er kan inderdaad enorm veel in worden neergelegd, voorwerpen die uit het zicht moeten zijn, maar tegelijkertijd wel bij de hand moeten worden gehouden, zoals papieren, mappen, seizoensartikelen zoals kaarsen, kandelaren, glazen, serviesgoed en nog veel meer. Ruim je rommel lekker op in het dressoir en geniet van het mooie uitzicht van de Mira. Voor wie op zoek is naar een vergelijkbare stijlvolle opbergoplossing, biedt het Dressoir Monaco van truffel eiken een prachtige aanvulling voor elke woonkamer.

Dan is er uiteraard nog het bovenblad, hier is uiteraard voldoende om er van alles op te plaatsen. Meerdere schemerlampen, schalen, mandjes, al dan niet afgesloten, planten, bloemen of andersoortige accessoires.

Dressoir Mira wordt afgeleverd als bouwpakket, compleet met handleiding en materiaal zodat je zelf aan de slag kunt en snel kunt genieten van dit bijzondere dressoir.

De garantieperiode is 3 jaar. De periode om te ruilen of te retourneren is 2 weken. Niets staat je in de weg om tot aanschaf over te gaan!