Dressoir Inverness: Klassiek donker eikenhout

Dressoir Inverness: Klassiek donker eikenhout

door EikenDressoirs.nl, laatst gewijzigd op 2020-05-19

Eikenhout zoals eikenhout bedoeld is, dat is de beste omschrijving voor het Dressoir Inverness in donker eiken. Het prachtige klassieke donkere eiken toont zich op tijdloze wijze. De donkere en lichtere gedeelten wisselen elkaar af, horizontaal en verticaal. Een bescheiden dressoir en toch bijzonder. Officieel heet deze specifieke stijl klassiek, daarom past deze in zo'n interieur ook het best. Maar modern of romantisch kan eventueel ook, zeker in combinatie met nog meer donker eiken. Dit specifieke eikenhout heeft een warme kleur en hierdoor zie je niet snel stof erop, wat vaak met donker glanzend eikenhout vaak wel het geval is.

De metalen vierkante handgrepen maken het geheel compleet , het zorgt voor extra allure. Ze zijn vierkant en bij elkaar geplaatst, zo wordt het een heel mooi geheel, keurig afgewerkt. Het hout is glad en zo gemaakt dat het allerbeste van het eiken naar boven komt, letterlijk en figuurlijk.

Kwaliteit eikenhout

Het eikenhout toont de kracht en puurheid van de natuur. Vandaar dat combineren met andere soorten en kleuren zo gemakkelijk is het met dressoir Inverness. Een veelzijdig dressoir dat in menig woon- of zelfs slaapkamer een thuis kan vinden en omdat deze niet zo groot is, in de hal of gang, of de studeerkamer.

Afmetingen

Laten we eens ingaan op de praktische kant. Het dressoir is in totaal precies 121 cm breed, zoals de titel reeds aangeeft. De hoogte is 95 en de diepte is 44 cm, precies goed voor een dressoir. Dressoir Inverness heeft een lade, die onder de bovenplank zit en over de gehele breedte en diepte van het dressoir loopt. Twee deuren aan beide weerszijden, die toegang geven tot een kast met elk een legplank, die niet verstelbaar is. In het midden is een open gedeelte, voorzien van een legplank.

Opzet

Vanwege de opzet van het dressoir Inverness is er sprake van een hang- en leggedeelte, zo wordt dat genoemd. Het dressoir wordt enigszins boven de grond getild doordat de wederzijdse buitenste planken langer zijn dan de rest van de commode. Dus is er aan beide zijden een poot die over de gehele diepte van het dressoir loopt. Echt origineel en door de open ruimte eronder is het gemakkelijk te reinigen en zorgt het voor een ruimtelijk effect.

Opbergmogelijkheden

Uiteraard is het aan te bevelen om de mooiste spullen in de open vakken te plaatsen. Zo worden het echte pronkstukken, zoals je mooie vaas, je glazen karaf, je grote kaars, champagneglazen of de mooiste delen van het servies, alles kan. De kast is inpandig, dit verhoogt de veiligheid van je kostbare spullen. Zowel de kast als de voorwerpen die in de open vakken worden geplaatst lijken er beter door.

Omdat de lade bijzonder groot is kan er uiteraard ook van alles in, mits het niet te groot en te zwaar is. Dit kan variëren van het administratieve deel van de huishouding, tot en met bestek en textiel voor de eettafel of dvd's, onderzetters, servetten etc. Naast en erop kunnen (staande) schemerlampen, planten, bloemen of de mooiste pronkstukken van de woon- of eetkamer. Een lamp erop of ernaast zal het hout op de juiste wijze belichten, zodat het dressoir echt het centrale punt wordt.

Match met interieur

In de eetkamer, zeker bij een soortgelijke tafel, sluit het dressoir Inverness naadloos aan. Handig om alle tafelbenodigdheden in op te bergen, zo staat het netjes en opgeruimd.

In de gang of hal kan het een pronkstuk worden, een blikvanger voor ieder die binnenkomt. Een spiegel erboven en het is af. Zo houd je alles bij de hand voor het binnenkomen en uitgaan.

Voor de keuken is dit dressoir minder geschikt, ook vanwege de open vakken. Wel kan het dressoir in de studeerkamer, de laden en kasten zijn geschikt voor papieren en mappen. Ook op het dressoir kan het een en ander geplaatst worden, zoals ordners, brievenbakjes of zelfs de printer en andere elektronische apparatuur.

Hout afnemen

Het hout kan worden afgenomen met een stofdoek of met een licht vochtige doek. Meer is niet nodig en kan alleen maar schade aanbrengen, voorzichtigheid is geboden voor dit mooie dressoir.

Levering en montage

Het dressoir wordt afgeleverd als montage pakket. Het zal niet moeilijk zijn om deze in elkaar te zetten, vanwege de bijgeleverde handleiding en meer dan voldoende gereedschap. De handgrepen zullen ook geen moeilijkheden opleveren. Zo kun je snel genieten van dit prachtige en unieke dressoir.

De aflevering is gratis, indien je binnen veertien dagen tot andere gedachten komt, is het ophalen eveneens gratis. Zo is de service. Meubella staat garant als merk voor variatie en niet te vergeten, betaalbare kwaliteit, voor iedereen!

Kies dit pronkstuk als basis van je (nieuwe) interieur, een dressoir dat in alle opzichten nooit oud zal worden, dressoir Inverness!

Foto's

Deel dit:

Beoordeling en specificaties

Design:
★★★★★
Stabiliteit:
★★★★★
Kwaliteit hout:
★★★★★
Ruimte:
★★★★
Materiaal:
★★★★★
Levering thuis:
Onderhoud
★★★★
Online kopen:
83