Dressoir Crown: Eiken van bijna 20 meter

Mijn ‘Dressoir Crown’: stijlvol eikenhouten meubel voor opbergruimte & allure. Perfecte mix van landelijke charme en praktisch design.
Auteur

Liam Jansen

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir crown donker eiken 115 cm dicht actie 92000000644278310

Het dressoir Crown, de naam zegt het al, kun je bijna als koninlijk beschouwen. Te beginnen met de basis, het mooie, matte donkeren eikenhout wat de uitermate sterke grond is van dit mooie en praktische dressoir. Eiken is feitelijk de koning onder alle houtsoorten voor meubilair. Eiken heeft de eigenschap hard en sterk te zijn, niet kwetsbaar voor beschadigingen en is tegelijkertijd enorm bewerkbaar. Het wordt niet voor niets gebruik voor parket, voor de balken aan het plafond of voor andere zaken die vele jaren mee moeten gaan.

Prijzen

Soort eikenhout

Met eikenhout haal je letterlijk en figuurlijk de natuur in huis, wat natuurlijk ook nog een pre is! Juist dit dressoir Crown is het toonbeeld van eikenhout, het laat de ware aard zien in de structuur. Het oppervlak is glad, maar de verschillen van licht en donker zijn duidelijk zichtbaar. Dit maakt het zo puur en echt! Bovendien zorgt het ervoor dat dressoir Crown een landelijk en zelfs robuust uiterlijk heeft.

Het welbekende meubelmerk Meubella staat voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien variatie en veelzijdigheid. Dit geldt allemaal ook voor het dressoir Crown, dat is veelzijdig! Een dressoir moet mooi zijn, duurzaam en praktisch in gebruik. Crown bewijst dat dit mogelijk is, haalbaar en nog betaalbaar ook.

Veelzijdig vanwege de ruime opbergmogelijkheid. In het midden een ladenblok met 4 laden van gelijke grootte en aan de weerszijden kastjes, afgedekt met deuren. Achter beide deuren bevindt zich een legplank, die niet verstelbaar is. Er is geen sprake van open vakken in het dressoir Crown, het is een gesloten dressoir.

De handgrepen op de laden en kastdeuren zijn van metaal, dun zodat ze ook niet heel duidelijk te onderscheiden. De handgrepen zijn allemaal horizontaal bevestigd, net als op de kastdeurtjes. De kastdeurtjes hebben nog iets aparts. De beide handgrepen zijn bevestigd, horizontaal, bovenaan. Aan de bovenkant van de wederzijdse deurtjes lijkt het alsof er een lade zit, maar dat is niet zo. Met de handgreep op de plek die er net zo uitziet als de laden in het midden maak je het deurtje dus open. Een grappige afwisseling en bovendien gemakkelijk te openen!

De boven- en onderkant van het dressoir zijn hetzelfde, beiden zijn namelijk afgewerkt met een eikenhouten plank van dezelfde dikte, dezelfde vorm en dus zijn boven- en onderkant hetzelfde, wat uiteraard niet betekent dat het dressoir omgekeerd kan worden. Er zijn geen poten en geen wielen, de onderkant is volledig massief. Wel zo gemakkelijk met schoonmaken of eventueel

verschuiven. Uiteraard is de onderste plank wel geschikt om op de vloer te liggen. De bovenste plank is een prachtige afwerking van het dressoir waarop tevens van alles geplaatst kan worden zoals een schemerlamp, meerdere zelfs zoals aan beide uiteinden, planten, bloemen, voorwerpen die gezien mogen worden en nog veel meer, zoals foto’s.

Dankzij de laden en kasten met de legplanken hoeft het geen verdere uitleg dat er veel bergruimte in het dressoir is. De kast is behoorlijk breed, 161 cm, 92 cm hoog en 42 cm diep.

Bergruimte voor van alles en nog wat, alles wat uit het oog moet blijven, maar toch bij de hand. Zoals de bankpapieren, documenten, bestek, serviesgoed, voorraad van allerlei zaken, textiel en nog veel meer.

Daarom kan dit dressoir op vele diverse plaatsen, zolang er maar plaats is voor een dressoir van 161 cm breed! Zelfs in de ruimere gang kan het wellicht, een bewaarplaats die meteen structuur geeft aan de gang, waar vaak zoveel rondslingert.

In de woonkamer of zelfs de eetkamer kan het dressoir een mooie sfeer geven en bovendien veel orde brengen! Dankzij de laden en de kasten, allemaal onderverdeeld, kan alles goed worden onderverdeeld. Alles zo voor het grijpen en bovendien uit het oog.

Het dressoir is tevens geschikt voor de ruimere slaapkamer, een goede opslagplaats voor textiel, kleding en wellicht andere zaken die beter niet in de woonkamer bewaard kunnen worden. Ook in de grotere studeerkamer, behalve veel bergruimte zorgt het dressoir ook voor een uitstraling van allure en klasse, dankzij het donkere eikenhout.

Dankzij het dressoir heb je veel bergruimte en bovendien een uitstekende decoratie. Zo’n meubelstuk is feitelijk voor het leven of zelfs langer nog, voor meerdere generaties! Het onderhoud is eenvoudig, een vochtige doek of zelfs een droge stofdoek is feitelijk al voldoende.

Daarom, de levering is snel en hoewel het dressoir wel gemonteerd moet worden, zal dit niet veel moeite kosten. Het pakket wordt afgeleverd in twee delen met alles erop en eraan. Hopelijk kan dit dressoir ook de door jou gewenste ruimte doen opleven en vooral ook opruimen!