Tulsa: Modern dressoir van antraciet licht eikenhout

Mijn Tulsa dressoir: modern eiken meubelstuk met LED-verlichting, ruime opbergopties en gratis bezorging. Stijlvol interieuraccent voor thuis!
Auteur

Sanne de Boer

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir tulsa antraciet licht eiken 110 cm 92000000714871290

Een eiken dressoir hoeft niet klassiek, oubollig of traditioneel te zijn. Wie het dressoir Tulsa in Antraciet ziet weet hoe eigentijds en zelfs modern een dressoir kan zijn. Opnieuw een origineel en uniek dressoir van het merk Meubella.

Waar is een dressoir voor bedoeld? Juist ja, opbergen. Maar omdat het dressoir op een zichtbare plaats staat, in de kamer, eetkamer of woonkeuken, is het ook belangrijk dat het decoratief is. Nuttig en aangenaam tegelijk, dat moet gecombineerd zijn in het dressoir. Iedereen die dit dressoir bekijkt weet dat het inderdaad beiden is en nogmaals, modern. Hoewel het dressoir eventueel in andersoortige interieurs kan passen, het is een kwestie van smaak en kleur.

Prijzen

Kwaliteit eiken

De meest opvallende zaken die meteen in het oog springen, vertellen wij je graag! Het mooie eikenhout waarin de kracht van het hout bijna zichtbaar is, de mooie antraciete kleur wat officieel grijs genoemd wordt (uiteraard donkergrijs, tussen grijs en zwart in), maar ook de afwisseling met glas en de mooie verticale groeven aan de binnen- en aan de buitenkant! Het dressoir van Tulsa is voorzien van metalen handgrepen, horizontale handgrepen die het moderne karakter van het dressoir benadrukken.

Er zijn weinig houtsoorten zo veelzijdig als eiken. Deze gaat lang mee, niet voor niets wordt eiken ook voor veel meubels gebruikt, maar ook als ondersteuning van bouwwerken en de parketvloer. Eikenhout is hard, maar absoluut prima bewerkbaar. Dit is zeker terug te zien in het dressoir Tulsa en bovendien gecombineerd met glas. Dit alles is omlijst met een prachtige dikke eiken plank, die het echt afmaakt. Het hout is bewerkt en bestand tegen krassen, vuil en vlekken.

Interieur

Dit type dressoir is vooral geschikt voor de woonkamer en past goed bij andere dressoirs zoals de RRR. Deze is feitelijk te mooi om ergens anders neer te zetten, ook nog om een andere specialiteit van het dressoir, hier gaan we later op in. Het dressoir is decoratief vanwege het uiterlijk en praktisch om de diverse opberg mogelijkheden.

Afmetingen

Het Tulpa dressoir is 120 cm breed, 110 cm hoog en 35 cm diep. Aan de weerszijden zijn twee glazen deuren, met achter elke deur 2 glazen planken. In het midden zit een houten blok, met onderin 2 laden en bovenin een kast met een houten deur ervoor.

Uitstraling en opbergruimte

De wederzijdse glazen deuren met daarachter vier glazen planken, geven allure aan het dressoir. De verticale groeven die duidelijk zichtbaar zijn, op de wand en bovendien in de zijkanten van de ‘binnenkast’. Uiteraard kun je in het laden/kastblok van alles kwijt wat je liever niet laat zien, of de voorwerpen die buiten bereik moeten blijven. Dit kan van alles zijn. Het bovenste vak kan geschikt zijn voor het bewaren van sterke drank, minder mooi serviesgoed etc. De laden kunnen gebruikt worden voor het papier werk of soortelijke zaken. Of voor textiel, servetten etc.

Dan de vitrinekastjes aan weerszijden, die moeten tot hun recht komen. Uiteraard wil je daar alleen je mooiste spullen neerzetten, dit is aan te bevelen. Het kan van alles zijn. De mooiste glazen, je kristallen servies of welk ander mooi servies. Schalen, vazen, het gaat erom wat je wilt en handig is. Het glas is sterk en stevig. Bovendien zijn er maar liefst vier planken, dus ruimte genoeg. Voor liefhebbers van Scandinavisch design zou het Meubel Square’s Dressoir SINDI een perfecte aanvulling zijn om je interieur compleet te maken.

LED verlichting in dressoir

Nu is er nog iets extra’s aan het dressoir Tulsa waardoor het zeker de blikvanger van de kamer wordt. Er is namelijk LED verlichting aan dit dressoir toegevoegd, uiteraard in de vitrinekasten. Deze zijn bevestigd op de glasplaten als LED. Bedienen is uitermate eenvoudig, een druk op de knop. Zo wordt je dressoir en alles wat erin staat op een prachtige manier verlicht. Het zal daarom tevens een belangrijke bijdrage hebben aan de sfeer in de ruimte waarin deze is geplaatst.

Een extra licht is nooit weg, op geen enkele plaats. Het positieve van het dressoir, met name het eikenhout, en de inhoud wordt nog eens extra benadrukt, de verticale groeven die een luxe uitdrukking geven, worden nog extra benadrukt.

Tulsa heeft geen poten of wielen, de plank staat op de grond, niets kan er onder schuiven, dit maakt het allemaal gemakkelijker. Het warme licht geeft het hout extra glans, dit geldt natuurlijk ook voor het glas. Een dressoir en extra licht, wat wilt u nog meer?

Bestellen, bezorging en garantie

Bestellen kan eenvoudig, het thuisbezorgen is gratis en bovendien snel. Het Tulsa dressoir is in twee delen verpakt, monteren is eenvoudig met behulp van alle bijgeleverde materialen en de duidelijke handleiding. De garantie is maar liefst 3 jaar, een lange periode. Ruilen of retourneren is geen enkel probleem, dit is tevens kosteloos.

Conclusie

Het eiken dressoir Tulsa is een aanschaf voor het leven. Het dressoir is veelzijdig, praktisch en heeft inderdaad een bijzonder groot decoratief aspect! Bovendien kun je er ook nog eens lekker veel in kwijt. Zo wordt het nog opgeruimder ook in de kamer waar deze komt te staan.