Dressoir Mira: een grijs lichteiken dressoir van Meubella

Mijn Dressoir Mira: stijlvol grijs eiken, modern en ruim van Meubella. Gratis bezorgd met 3 jaar garantie. Ideaal voor elke kamer!
Auteur

Emma de Vries

Publicatiedatum

5 juni 2023

Inleiding

Dressoir mira grijs licht eiken 111 cm 92000000786043730

Een combinatie van donkergrijs met licht eiken, dat is precies wat het dressoir Mira is. Een bijzondere en unieke combinatie inderdaad, van het beste eikenhout. Weer van het betrouwbare merk Meubella!

Meubella’s aanbod als het gaat om meubels is enorm breed. Van eikenhout hoeven er bij lange na alleen klassieke en donkere dressoirs worden gemaakt, dit bewijst dressoir Mira. Een prachtige afwisseling en een welkome finishing touch in menig interieur!

Het dressoir is van alles wat met de donkergrijze lades en deuren, de lichte ombouw en de korte licht eiken poten die iets uit elkaar staan. Juist dankzij de elegante poten die de kast iets van de grond tillen, is de constructie licht en luchtig, hoewel het dressoir wel ruim is, domineert het absoluut niet sterk.

Prijzen

Materiaal

Het dressoir Mira van het merk Meubella is van het oersterke, degelijk en veelzijdige eikenhout gemaakt. De kracht van het hout, de duurzaamheid, maar ook de bewerkelijkheid van het eikenhout wordt duidelijk dankzij het dressoir Mira. Alles is heel nauwkeurig en gedetailleerd afgewerkt, echter, er zijn geen tierlantijnen. Daarom is de stijl van het dressoir Mira modern te noemen. Een landelijk interieur kan eventueel ook, net als industrieel.

Kleuren

De kleuren zijn heel natuurlijk, daarom is het gemakkelijk deze te combineren met menig andere kleur. Het grijze gedeelte zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling terwijl het lichte hout het geheel weer wat rustiger maakt. De ombouw en de poten zijn namelijk van licht hout, de drie lades en de twee deuren in donkergrijs, een perfecte afwisseling. Een uniek detail is dat de handgrepen van zowel de lades als de kastdeurtjes feitelijk opvallend zijn en toch weer niet. Er zijn namelijk 3 verticale licht eikenhouten latten, twee voor de deuren uiteraard en een lat is in 3 gedeeltes opgedeeld, zodat je met deze de drie lades onafhankelijk van elkaar geopend kunnen worden. Het leuke is dat je nauwelijks ziet dat er onderscheid is tussen de lades en hun handgrepen.

Opzet

Het dressoir Mira bestaat inderdaad uit drie kolommen. De drie lades zijn boven elkaar, daarnaast zijn twee kastjes met elk een deur, die elk ook een inlegplank hebben. Deze is niet verstel- of verwijderbaar. Als de beide deuren geopend zijn heb je dus zicht op 4 vakken. Het behoeft geen verdere uitleg dat dit dressoir nogal wat bergruimte in zich heeft. Het dressoir heeft daarom zowel een hang- en leggedeelte.

Afmetingen

Decoratief en praktisch tegelijk, dat is het dressoir Mira, zelden kom je zo’n ruim en veelzijdig dressoir als deze tegen. Bekijk daarom of je er ruimte voor hebt in de gewenste kamer. Het dressoir Mira is 165 cm breed, 78 cm hoog en 40-45 cm diep. Inderdaad, ruimte genoeg. De poten zijn hoogstens 15 cm hoog en slokken daarom nauwelijks bergruimte op. Wel zorgen deze massief houten poten voor een perfecte stabiliteit van het dressoir, vier in de hoeken een voor de zekerheid een in het midden. Daarom kan dit dressoir heel wat gewicht hebben. Voor wie de voorkeur geeft aan een ander modern eikenhouten design met een vergelijkbare stijlvolle uitstraling, is het Dressoir Inverness: Klassiek donker eikenhout wellicht ook interessant om te bekijken.

Interieur

Het dressoir Mira is uiteraard geschikt voor de woonkamer, het kan behalve voor een mooi gezicht ook voor veel materiaal een bergkast zijn. In de lades kan de huishoudelijke administratie worden opgeborgen, maar ook bestek, textiel en nog veel meer. In de kasten kan het serviesgoed worden geplaatst, de borden, kopjes, glazen en wat dies meer zijn.

Daarom is het dressoir ook geschikt voor de eetkamer of het eetgedeelte van de woonkamer, zodat je alles altijd bij de hand hebt. In de woon- of zitkamer zijn er zoveel gebruiksvoorwerpen die je wel bij de hand wilt hebben, maar wel op wilt bergen. De verstelmand, de spelletjes, dvd’s en c.d.’s, speelgoed van de kinderen, reserve artikelen zoals de batterijen, er is veel wat moet worden weggeborgen.

Inrichting

Dressoir mira grijs licht eiken 111 cm 9200000078604373_11

Het dressoir kan, mede dankzij het hang- en leggedeelte, ook van dienst zijn in de slaapkamer. Ondergoed en sokken in de lades, lakens of nachtkleding in de kasten. De lades en vakken zorgen voor overzicht, zo hoef je niet telkens een grote ruimte af te gaan als je op zoek bent naar iets kleins.

Bestellen en bezorging

Bestellen? Dat is een koud kunstje en tevens veilig. Het dressoir wordt gratis bezorgd en bovendien kun je ruilen of retourneren binnen 14 dagen. Het pakket wordt afgeleverd om zelf te monteren, maar dit is niet moeilijk, ook de materialen en de handleiding zijn bijgeleverd.

Garantie

Bovendien is er een periode van fabrieksgarantie voor 3 jaar. Daarom, het dressoir Mira heeft alleen maar voordelen.