Buffet dressoir Baltimore: Beaufort eiken in stijl

Mijn keuze: Baltimore dressoir in Beaufort eik. Stijlvol, ruim & robuust voor woon- of slaapkamer. Gratis bezorgd met 2j garantie!
Auteur

Bram Kuipers

Publicatiedatum

30 november 2023

Inleiding

Buffet dressoir baltimore in beaufort eik 180 cm 92000000487408660

Een van alles wat dressoir, dat is de beste omschrijving van het buffet-dressoir Baltimor in beaufort eik. Zelfs al lijkt deze niet in eerste instantie je smaak te zijn, het is de moeite waard om je erin te verdiepen!

Het dressoir Baltimore is uiteraad van eikenhout, maar niet zomaar eikenhout, het is Beaufort eik. Beaufort eik is grijs eikenhout, robuust en verweerd, zo haal je de natuur in huis. De uitstraling is inderdaad natuurlijk en ook warm, het dressoir Baltimore zorgt dankzij het Beaufort eiken voor een uniek geheel.

Prijzen

Materiaal

Dankzij de afwerking met spaanplaat en andere facetten is het dressoir klassiek te noemen, maar kan eventueel ook in een landelijk interieur. Industrieel of modern liggen in deze minder voor de hand.

Inrichting

Buffet dressoir baltimore in beaufort eik 180 cm 9200000048740866_22

Aan de weerszijden zitten kastjes, met een deur ervoor die toegang geven naar een kast met een niet verstelbare legplank. In het midden is een ladeblok voorzien van maar liefst drie ruime laden. Een extra leuk detail is het feit dat de lades en deuren omlijst zijn, doordat de omtrek dieper is, lijkt de kleur donkerder en komt alles goed tot z’n recht.

De kasten en lades zijn voorzien van dunne, zwarte handgrepen, helemaal in stijl met de 4 zwarte poten, van hetzelfde materiaal. De handgrepen op de lades zijn verticaal bevestigd, op de kasten horizontaal.

De poten en het onderstel zijn van hetzelfde materiaal, Een zwart metalen onderstel waaraan 8 korte poten het gehele dressoir ondersteunen en in evenwicht houden. De combinatie van het metaal en het beaufort eik is uniek en opvallend. Een echte vernieuwing voor het gehele interieur.

Afmetingen

Het dressoir is inderdaad bijzonder breed, namelijk 180 cm. Breder dan het gemiddelde dressoir, niet voor niets zijn 8 poten nodig om het geheel stabiel te houden. De hoogte is 80 cm en de diepte ongeveer 40 cm.

Een ruim dressoir, zonder open vakken, dat geeft uiteraard veel bergruimte. Alle rommel weg, onzichtbaar voor iedereen en dat wat je nodig hebt is altijd bij de hand.

Vanwege de maat is dit dressoir meestal geschikt voor de woonkamer, of eventueel de ruimere eet- of slaapkamer. Dankzij de ruimte en de opzet, kan er inderdaad van alles in. In de lades kunnen papieren, documenten, eventueel bestek en/of servetten. In de kasten aan de weerszijden kunnen uiteraard grotere en zwaardere voorwerpen worden opgeborgen zoals serviesgoed, vazen, schalen, potten, kandelaren, spelletjes, speelgoed van de kinderen en nog veel meer. Voor wie op zoek is naar een eigentijds design dat toch verrassend praktisch is, kijk eens naar de Darkboxes: Uniek design dressoir op wielen van VHcollection, een stijlvolle aanvulling op elke woonruimte.

In de slaapkamer kan het dressoir uitstekend als bergplaats voor van allerlei, persoonlijke spullen, ondergoed, sokken en nachtkleding, maar ook andere zaken die bewaard moeten worden.

Het dressoir kan uiteraard extra mooi uitkomen als er decoratieve voorwerpen op geplaatst

Openen en sluiten gaat dankzij de uitstekende materialen en handgrepen altijd gemakkelijk en soepel, dit geldt ook voor de lades. De beste en soepelste rails, zodat alles vele jaren dienst zal doen.

Kwaliteit hout

Buffet dressoir baltimore in beaufort eik 180 cm 9200000048740866_11

Eikenhout is van nature sterk, niet gevoelig voor schade en heeft een waterdichte structuur. Hierdoor is eikenhout bijzonder duurzaam. Behalve dat, zorgt het ook nog eens voor gemakkelijk onderhoud! Reinigen met een vochtige doek, meer is niet nodig.

Het dressoir wordt niet gemonteerd afgeleverd. De afmetingen van het bouwpakket is: 185cm breed, 24 cm diep en 65 cm hoog. De handleiding en de benodigde materialen zijn bijgeleverd, waardoor echt iedereen aan de slag kan!

Garantie

De fabrieksgarantie is 2 jaar. De bezorging is gratis, de bedenktijd 14 dagen, binnen deze periode kun je ruilen of retourneren.

Het kiezen voor het juiste dressoir, voor het juiste gebruiksdoel en dat past in de stijl van je interieur is niet gemakkelijk. Maar wij helpen graag, juist vanwege de keur aan mogelijkheden. Een verweerd grijs dressoir in combinatie met metaal, daarvan had je misschien nog nooit gehoord, maar dit kan juist heel verrassend en verfrissend zijn. Veel extra bergruimte en een mooi gezicht, alles wordt verenigd in het dressoir Baltimore!