Dressoir Invido: Klassiek donker eiken

Mijn Dressoir Invido: chique eikenhout met moderne twist, LED-verlichting en veel opbergruimte. Gratis bezorging en retour. Shop nu!
Auteur

Levi Meijer

Publicatiedatum

5 mei 2023

Inleiding

Dressoir invido donker eiken 137 cm hoog 92000000713916170

Het Dressoir Invido is een zeer fraai dressoir. Topkwaliteit, originaliteit, degelijkheid en niet te vergeten, schoonheid! Bovendien kunnen we daar nog betaalbaarheid aan toevoegen, wat wil je nog meer? Een dressoir dat bewijst dat klasse, schoonheid, allure en gebruiksvriendelijkheid allemaal samen kunnen zijn. Het bijzondere van het dressoir Invido, van het vertrouwde en goede merk Meubella is dat verleden, heden en toekomst samenkomen in dit dressoir.

Het donkere eiken komt klassiek en degelijk over, maar de uitvoering is meer modern te noemen. Hij lijkt een beetje op de RRR. Echter, het robuuste komt juist ook naar voren in dit specifieke eiken, je haalt echt de natuur in huis. Daarom is de officiële benaming landelijk, maar gelukkig is het dressoir in alle opzichten breder dan dat! Bekijk ook eens het Dressoir Inverness: Klassiek donker eikenhout voor een aanvullende stijl die perfect in dit concept past.

Hoewel het dressoir Invido inderdaad invloed zal hebben op je interieur, een positieve uiteraard, is deze niet zo dominant dat alles verandert, integendeel. Zeker als je de rest van het meubilair tevens in hetzelfde type hout hebt past het perfect bij elkaar, maar combineren is tevens een prima mogelijkheid.

Prijzen

Materiaal

Het unieke van deze kast is dat het massieve hout is afgewisseld met glas, glazen deuren en daarachter glazen planken. Maar het grootste kunststuk is zonder twijfel de LED verlichting. De toplaag, ofwel de afdekplank steekt uit over de rest van het dressoir en hieronder bevindt zich de LED verlichting, over de gehele breedte van het dressoir.

LED verlichting draagt sowieso al bij aan de sfeer, maar dat deze ook het dressoir en zeker de glazen vitrines verlicht, maakt het extra speciaal. Het geeft het dressoir letterlijk en figuurlijk een extra glans.

Afmetingen

Dressoir invido donker eiken 137 cm hoog 9200000071391617_12

Het Invido dressoir is 137 cm breed en 122 cm hoog. Dit is breder en hoger dan het gemiddelde dressoir, dus het heeft ook bijzonder veel bergruimte. De diepte is normaal, 42 cm, wat ook nog steeds behoorlijk ruim is. Het materiaal van het dressoir bestaat dus behalve uit eikenhout ook uit glas.

Ruimte

Officieel heeft het dressoir een hang- en leggedeelte, dit vergroot de gebruiksmogelijkheden ook. Er is veel te vertellen over dit dressoir. In totaal zijn er twee deuren (ook wel het hanggedeelte) en deze zijn van glas. In de kasten zijn in totaal 4 legplanken. Er zijn drie lades in het middengedeelte, alle drie even groot, boven de drie laden is een klapdeur die toegang geeft naar een vak, dat ongeveer zo groot is als twee laden samen. Alles bij elkaar een fantastische combinatie, het geeft de mogelijkheid om behalve veel ook veel diverse dingen netjes op te bergen. Voor wie geïnteresseerd is in een vergelijkbaar veelzijdig en stijlvol opbergmeubel, is het Meubella Dressoir Monaco: Stijlvol en Praktisch (2023) wellicht de perfecte aanvulling op uw interieur.

De laden, de klep en de kastdeuren zijn voorzien van een metalen handgreep, modern. Bovenin de glazen deurtjes is een houten rand met de handgreep erop. Zonder dat zouden er immers op de glazen deurtjes constant afdrukken van vingers zijn.

Inrichting interieur

Dressoir invido donker eiken 137 cm hoog 9200000071391617_23

Daarom kan dit dressoir behalve in de woonkamer ook in de (woon)keuken. In de drie laden kan van alles, bestek, papieren, mappen, textiel, praktische zaken zoals onderzetters en zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen.

In de klep bovenin kan tevens van alles, gewone spullen om te bewaren, er zijn mensen die hier graag een drankkast van maken, maar ook voor gewoon servies, glazen etc. kan het worden gebruikt, het vak kan heel wat hebben, ook qua gewicht.

In de wederzijdse vitrinekasten is het natuurlijk aan te bevelen om het beste van je huishouden tentoon te stellen. Het mooiste servies, de beste glazen, kristallen producten, mooie schalen, kandelaren etc. Of een glazen karaf met bijbehoren de glazen, er kan zoveel. De glazen planken zijn zo dun dat het lijkt alsof alles wat erin staat zweeft!

Kwaliteit eikenhout

Het dressoir Invido heeft al het positieve van eikenhout. Duurzaam, sterk, bewerkbaar en uiteraard heel mooi. Het hout is op perfecte wijze afgewerkt en eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. De kast is niet glanzend, dus de nieuwe eigenaar hoeft niet te vrezen voor een zichtbare stoflaag. Huishoudmiddelen kunnen wel gebruikt worden om het glas te reinigen, maar dan ook echt alleen het glas! Het hout kan alleen bederven door het gebruik van huishoudelijke middelen, niet doen dus! Voor wie geïnteresseerd is in een vergelijkbaar stijlvol en praktisch eiken meubelstuk, bekijk eens het Meubella Dressoir Monaco, dat een elegante toevoeging aan uw woonkamer kan zijn.

Bezorging en retournering

Dressoir invido donker eiken 137 cm hoog 9200000071391617_34

De bezorging is helemaal gratis. Het pakket wordt snel en schadeloos afgeleverd, je moet het zelf monteren. Maar met de bijbehorende gereedschappen en de handleiding is het geen enkel probleem.

Kom je toch op andere gedachten? Dan kun je binnen 14 dagen ruilen of retourneren, dit is eveneens gratis, hierover doen zij absoluut niet moeilijk. Daarom kun je met een gerust hart tot bestellen overgaan, als dit dressoir inderdaad in alle opzichten past. Een geweldige aanwinst, een prima opbergplek en veel gebruiksplezier. Oh ja, op het dressoir kun je natuurlijk ook nog het een en ander plaatsen. Voor een stijlvolle toevoeging die bij je Invido dressoir past, overweeg de Dressoir Carmani: Prachtig licht eiken in het grijs, die zowel functioneel als esthetisch een aanvulling zou kunnen zijn. Bovendien heb je er gelijk een lichtbron bij, allemaal in het dressoir Invido!

Kijk daarom nog eens goed op de website en je zult verkocht zijn als het gaat om dit dressoir.