Mark Dressoir: Nieuw eigentijds eiken

Mijn ‘Mark Dressoir’: Stijlvol eiken, robuust & modern. Perfect voor opbergruimte en elegantie in uw interieur. Gemakkelijk te onderhouden!
Auteur

Lisa van der Meer

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Mark dressoir eiken 92000000474254710

Van alles het beste, van het traditionele tot en met de moderne mogelijkheden, dat is de beste omschrijving van dressoir Mark. Een dressoir kan best traditionele kenmerken hebben en toch een eigentijdse uitstraling hebben.

Prijzen

Soort hout

Eikenhout laat je nooit in de steek, integendeel, het gaat nog langer mee dan een mensenleven! Eikenhout, een populaire houtsoort voor van alles en nog wat, meubilair, parket, keukenkasten, balken voor het plafond en nog veel meer. De kracht van het eikenhout is dat het hout enorm hard en sterk is, terwijl het tegelijkertijd prima te bewerken is. Deze eigenschappen zijn terug te vinden in het dressoir Mark. Het harde eikenhout is veel minder gevoelig voor krassen en deuken dan menige andere houtsoort.

Allemaal plussen voor het eikenhout. Zeker voor licht eikenhout, het maakt het hele interieur lichter en bovendien is het moderner. De stijl is landelijk, maar het dressoir is ook breder dan dat. Bekijk rustig of het ook jouw woonruimte op mag fleuren.

Kleur

Het dressoir Mark is een combinatie van licht eikenhout, waarin de authenticiteit van de eikenboom te zien is, mede door de afwisselendheid in licht en donker. Deze combinatie is uniek en zorgt dus voor een uniek dressoir. De laden en de kastdeurtjes hebben allemaal een metalen handgreep, die modern oogt. Dat maakt het dressoir compleet.

Dressoir Mark reikt niet tot op de grond, maar staat op vier korte poten. Daardoor is de vloer eronder zichtbaar en neemt het dressoir voor het oog niet zoveel ruimte in, het zorgt voor een enigszins open constructie.

De warmte van het hout en het glas geven een huiselijk en comfortabel gevoel. Behalve mooi en uniek is het dressoir ook nog eens praktisch! Het bestaat namelijk uit twee glazen deuren die toegang geven tot kasten en in het midden zijn er maar liefst vier laden te vinden.

De precieze maten zijn als volgt: het dressoir is 171 cm breed, 79 cm hoog en 41 cm diep. Vooral de breedte laat zien dat er veel in het dressoir kan worden opgeborgen. De binnenmaten van de laden, die alle vier even groot zijn: breedte 44,5 cm, 15 cm hoog en 40 cm diep.

Achter de twee glazen deuren zijn twee glazen planken geplaatst. De glazen deuren zijn niet echt vitrine deuren, omdat ze omlijst door een flinke houten rand. Dit maakt het weer anders dan anderen. Alles wat op de plank wordt geplaatst lijkt wel te zweven! Op de bodem kan ook het een en ander worden geplaatst, dat maakt het nog interessanter, ook een leuk gezicht door het glas heen!

In de woonkamer kan het dressoir rommel opzuigen en orde toevoegen, zeker met behulp van de laden. In de kasten met de glazen deur, zeker op de glazen plank, kan uiteraard het mooiste van het huishouden worden gezet. Een kristallen servies, het roomstel voor de koffie, een glazen karaf, de mooiste kopjes en/of mokken, een schaal of een vaas, alles is mogelijk. Op de plank eronder zie je feitelijk alleen de bovenkant, die je eventueel ook nog af kunt dekken.

In de laden kan van alles, handig om spullen uit het zicht en bij de hand te houden. Allerhande voorwerpen, papieren of documenten, netjes weggeborgen en gemakkelijk weer tevoorschijn te halen, of zelfs bestek en andere tafelbenodigdheden.

Daarom kan dit dressoir prima in de woonkamer, in het zitgedeelte of bij de eettafel, of indien je zelfs een eetkamer hebt kan het ook. Zo heb je alle tafelbenodigdheden altijd bij de hand. Om het dressoir nog decoratiever te maken kan een lamp, plant of ander voorwerp hier inderdaad voor zorgen. Voor wie op zoek is naar een veelzijdige opbergoplossing die ook nog eens stijlvol is, geeft het Dressoir Monaco: Mooi meubelstuk van truffel eiken een uitstekend voorbeeld van hoe functionaliteit en design samenkomen.

In de keuken kan dressoir Mark ook nut bewijzen, de mooiste spullen in de kastjes, bestek en andere zaken in de laden en bovenop allerlei benodigdheden. Hopelijk zie je het al staan in je woon-, eetkamer of keuken.

De laden lopen op metalen rails, dat lang mee zal gaan vanwege de goede kwaliteit. geen ergernissen. Het eikenhout is geolied, dat is uitermate belangrijk. Zo is het hout niet gevoelig voor vuil, vlekken en vocht. Het is tevens gemakkelijk in onderhoud, een stofdoek of een vochtige doek is voldoende. Teveel water of huishoudelijke producten is natuurlijk uit den boze. Dit kan alleen maar schade aanbrengen. Het glas mag uiteraard wel met water en/of huishoudelijke middelen worden gereinigd, maar wel voorzichtig, om het hout te beschermen.

Het pakket wordt thuisbezorgd om het zelf te monteren, maar dat zal geen probleem zijn. Ruilen en retourneren is eveneens geen probleem. Daarom, wacht niet langer, ga voor dressoir Mark.