Dressoir New York: Licht eiken met 3 deuren

Mijn ‘Dressoir New York’ brengt klasse & modern design in huis. Geniet van duurzaam eiken met ruime opbergopties. Perfecte match voor elk interieur!
Auteur

Lotte Hoekstra

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir 3 deurs in lichte eik new york 92000000487380700

De kans is groot dat als je dit dressoir ziet, dat je hart sneller gaat kloppen. Ongetwijfeld word je getroffen door het strakke uiterlijk in combinatie met het mooie, warme eikenhout. Dat is het Dressoir New York, met 3 deuren.

Prijzen

Eenvoud

Juist de eenvoud en de strakheid zorgt voor klasse, allure en zelfs een beetje glamour. De naam New York is daarom zeer passend gekozen voor dit prachtige dressoir.

Het merk Fineliving staat bekend om de variatie en de creativiteit. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit, integendeel. Fineliving zorgt voor een breed scala aan mooie meubelen, ook in eikenhout,

Eikenhout is bijzonder sterk, tevens duurzaam, bewerkelijk en minder gevoelig voor schade dan menig ander houtsoort. Allemaal goede redenen om meubelen aan te schaffen met eikenhout als basis.

Het lichte grijze eiken is uiteraard kenmerkend voor dit dressoir. Maar hoe dan ook, de structuur van het eikenhout blijft zichtbaar. Het kenmerkende van eikenhout is immers de kringen ofwel de strepen, die elkaar regelmatig afwisselen, een echt hout structuur touche. Zo haal je de natuur in huis. De lichte kleur zorgt ervoor dat het dressoir niet zo dominant overkomt en zeker niet (te) groot lijkt. Handig te combineren met ander licht eikenhout of als afwisseling met ander hout.

Het lichte grijs is uiteraard te combineren met menig gekleurde achtergrond, de muur en de vloer. Welke kleuren deze ook hebben, het dressoir New York kan er ongetwijfeld bij. De stijl van het dressoir is modern, maar zelfs een landelijk of eventueel industrieel interieur kan ook profiteren van dit mooie en bijzonder dressoir.

Het dressoir New York is prettig om naar te kijken inderdaad, maar zeker niet minder prettig om er gebruik van te maken. Als er een dressoir gebruiksvriendelijk is, is het dressoir New York wel!

3 even grote deuren geven toegang tot drie kastjes in gelijke grootte, elk met een legplank. Dit zorgt voor nog meer opbergruimte. De deuren zijn gemakkelijk te onderscheiden en vormen toch een geheel met de kast. Deze zijn voorzien van handgrepen, deze zijn van plastic maar hebben een afwerking van aluminium. Dit onderstreept het moderne en strakke karakter van dressoir New York.

Het meest bijzondere, behalve het hout en de stijl is misschien wel de wijze van bewerking. Dressoir New York vormt zo’n eenheid als het gaat om het materiaal. De toplaag, de elementen tussen de kastdeurtjes en de zijkanten lijken wel uit een stuk hout te zijn gemaakt. De bodem bestaat uit een plank, dus niet uit poten. Deze is iets minder diep dat het dressoir zelf, dit doet het nog mooier uitkomen. Dat is waarschijnlijk ook het treffende van dit dressoir.

Dressoir New York is zeer ruim, deze heeft namelijk een breedte van 215 cm. De hoogte is 85 cm, redelijk gemiddeld. De diepte is ook vrij gebruikelijk, namelijk 45 cm. Hoe dan ook, dit dressoir biedt behalve een waardevolle aanvulling op je interieur ook bijzonder veel bergruimte.

Hoe meer lades en kastdeurtjes, hoe meer ruimte het kost. Daarom, de drie deuren zorgen niet alleen voor een strak uiterlijk maar ook voor gebruiksgemak. Gemakkelijk te openen en te sluiten en bovendien kun je er inderdaad veel in kwijt, mede dankzij de bergplanken. Alles wordt diep weggeborgen en kan gemakkelijk weer tevoorschijn worden gehaald.

Dressoir New York is meestal geschikt voor de woonkamer, maar als de eet- of slaapkamer groot genoeg is, kan deze er natuurlijk ook een plaats vinden. Grotere en zwaardere voorwerpen kunnen erin, dat is geen enkel probleem. De zwaarste voorwerpen moeten uiteraard op de bodem worden geplaatst.

Serviezen, glazen, mokken, vazen, potten, schalen en nog veel meer, doe het maar in dressoir New York. Erop kan uiteraard ook heel wat worden geplaatst. Door het mooie lichte eikenhout wordt alles mooier! Wat een opgegruimd gevoel zal het geven.

Dankzij deze degelijke bouwstijl behoeft het geen verder uitleg dat er geen gevaar is voor instabiliteit. Geen poten, wel een degelijke ondergrond en nogmaals, het geheel lijkt uit een stuk hout. Geen lades die blijven steken met alle ongemakken vandien. Dressoir New York is een groot genot!

Onderhoud is eenvoudig. Dankzij het waterdichte karakter van eikenhout is het afnemen met een vochtige doek voldoende. Wie echt bescherming wil, kan eventueel ook voor speciale producten kiezen.

Het dressoir New York wordt niet voorgemonteerd afgeleverd, maar dankzij het model en de overzichtelijkheid is monteren een koud kunstje, ook dankzij de handleiding en de juiste materialen.

De fabrieksgarantie is 2 jaar, ruim voldoende voor zo’n mooi dressoir. Waarschijnlijk zie je deze nu al staan in je interieur, wacht daarom niet langer met bestellen.