Demo Dressoir: Mooi Eiken Wit

Mijn ‘Demo Dressoir’ combineert elegant eiken met wit design, biedt unieke opbergruimte en past in elk interieur.
Auteur

Thijs Vermeulen

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir demo eiken wit 151 cm 92000000714865010

Echt en puur, dat is de eerste en beste indruk van het dressoir Demo. Een prachtige strakke vormgeving, een echte eyecatcher. Dit dressoir zorgt niet alleen voor meer bergruimte, een mooie aanvulling op het interieur, maar ook voor iets unieks. Er is namelijk een aantal zaken die dit dressoir anders maken dan anderen!

Prijzen

In de woonkamer

Dit is een dressoir voor woonkamer of (woon)keuken. Het dressoir heeft een moderne stijl, maar kan eventueel ook in een wat klassieker of romantisch interieur. De samenstelling van dit dressoir is uniek, de combinatie van eiken en wit, maar wat het meest uniek is, is het open vak in het midden. Juist de afwisseling is de kracht van dit elegante dressoir, waar je ook nog eens veel in op kunt bergen net als bij de RRR.

De combinatie, het model, het feit dat het licht hout in combinatie met wit is zorgt ervoor dat dit zelden niet matcht met andere kleuren, vormen of materialen. Dit dressoir kan zelfs tegen fel gekleurde muur of een muur met bedrukt behang staan. Maar ook tegen een lichte muur heeft deze een prachtige serene uitstraling. Voor wie op zoek is naar een dressoir dat deze stijlvolle look evenaart, biedt het Tvilium: Prachtig design dressoir van eiken in metro wit een perfecte aanvulling op elk interieur.

Eikenhout is een van de meest populaire materialen om meubels van te fabriceren en niet voor niets. Het sterke, mooie, duurzame hout staat garant voor uitstekende meubels die niet of nauwelijks gevoelig zijn voor schade en slijtage. Hoewel eikenhout hard is, is het toch uitstekend te bewerken, te vormen en op de mooiste wijze te vervaardigen. Bovendien is het ook een prima optie om de planken af te werken met vernis, verf of andere zaken die het mooier maken, een kleur geven en een nog betere bescherming bieden.

Dressoir Demo is in het precies 151 cm breed, 85 cm hoog en 39 cm diep. Er is sprake van een hang- en leggedeelte. Het dressoir telt 3 deuren, er zijn 4 legplanken en dit dressoir heeft 1 lade. De kasten zijn uiteraard geschikt om zwaardere en grotere artikelen te plaatsen, de lade voor papier of textiel. Daarom is deze kast zo veelzijdig en kan er een keur aan materialen netjes worden opgeruimd, bewaard en weer tevoorschijn worden gehaald. Het plezier van dit dressoir is eindeloos.

De basis van het dressoir en de zijkanten bestaat uit houtkleurig eiken. De drie deuren zijn van wit eiken, terwijl de lade bovenin weer houtkleurig is. De twee deuren van de wederzijdse kastjes hebben beiden bovenin een balkje, ook houtkleurig, ter afwisseling. Dit zorgt voor een bijzonder effect en benadrukt het moderne aspect. De afwisseling van het eikenhout kom je ook tegen op de handgrepen, eveneens in het naturel. Deze accenten maken dit dressoir nog mooier en tevens extra speciaal.

Dan is er nog een speciaal tintje aan deze kast. Er zit namelijk een LED knop op, die met de voet te bedienen is. Allemaal handig en mooi tegelijk.

De kast staat net als de RRR massief op de grond, geen poten, stellingen of wieltjes, dat past niet bij de aard van deze kast. Toch is deze niet heel massief of dominant, vanwege de lichte kleuren en het open vak in het midden.

Het open van in het midden is bij uitstek een goede gelegenheid voor een accent in de kern van dit dressoir. Een kaars, een fles met diverse kleuren, een schaal of vaas, een beeldje of mandje met inhoud, een kleine plant, er zijn nog vele zaken te bedenken. Het mooie is dat het altijd vervangen kan worden, zodat dit dressoir altijd origineel blijft. Verandering van spijs doet ten slotte eten!

Het inrichten van de kast levert ook plezier op, ontdek eens wat er allemaal in past! Inderdaad, de lade is beter geschikt voor lichtere voorwerpen zoals papier, mappen of textiel. In de rest van het dressoir kan je van alles opbergen. Serviesgoed, bestek (dit kan ook in de lade uiteraard), vazen, kaarsen en kandelaren, c.d.’s en dvd’s, glazen, tafelkleden, bankkussens of artikelen die aan het seizoen gebonden zijn, zoals paas- en kerstartikelen.

In de keuken kan het om hetzelfde gaan, serviesgoed, glazen, textiel, zo heb je alles altijd bij de hand en is het voor het oog netjes weggeborgen.

Wie een ruime slaapkamer heeft in wit hoogglans, kan deze kast er prima bij hebben, ook voor textiel, van ondergoed tot en met beddenlakens, het kan allemaal.

Er kan ook nog best het een en ander op de kast, lampen, planten en andere decoratieve zaken. Juist vanwege de neutrale kleur kan er van alles op, in en bij.

De kast is gemakkelijk schoon en stofvrij te houden met een stofdoek of een licht vochtige doek. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat vlekken, vocht of vuil zich niet kunnen nestelen in het hout.

Het monteren van deze kast zal geen problemen opleveren, omdat alle benodigdheden en de handleiding er allemaal bijgeleverd zijn. Op deze kast heb je drie jaar fabrieksgarantie. Het bezorgen is gratis en de bedenktijd is 14 dagen, ruim voldoende om te ontdekken of dit dressoir in alle opzichten passend is en deze kans is inderdaad bijzonder groot!