Alvarez Dressoir: Mooi truffel eiken in witte kleur

Mijn Alvarez Dressoir: Truffel eiken charme, ruim met 3 lades en unieke strepen, past in elk interieur. Bestellen is makkelijk met 3 jaar garantie.
Auteur

Lucas van Dijk

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir alvarez truffel eiken wit 220 cm 92000000720535320

Wie voor het mooiste van het mooiste, het beste van het beste en tevens ook nog voor degelijk, origineel en duurzaam gaat, is er het Dressoir Alvarez Truffel Eiken in combinatie met wit. De combinatie is de kracht van dit geheel. Dit dressoir toont de kracht van eikenhout. Het is een echte blikvanger en iedereen die dit dressoir ziet, is meteen verkocht, in alle opzichten. Het Dressoir Alvarez is van het degelijke en vertrouwde merk Alvarez. Het eikenhout zelf ziet er prachtig uit.

Prijzen

Truffel eikenhout

Truffel eikenhout is een van de mooiste soorten eikenhout. Kenmerkend is dat het hout strepen heeft, deze kunnen horizontaal of verticaal zijn, waarin licht en donker elkaar afwisselen, hoewel deze ook weer niet zo groot zijn.

Het dressoir heeft aan beide weerszijden een kast met een eikenhouten deur, in het midden een ladeblok. De strepen die het truffel effect weergeven zijn verticaal op de kastdeurtjes. In het ladeblok in het midden, drie laden boven elkaar hebben horizontale truffelstrepen. Truffel eiken zorgt altijd voor een warme sfeer en er is iets wat dit Dressoir nog specialer maakt.

Kasten en ladeblok

Een van de meest kenmerkende en bijzondere dingen van het Dressoir Alvarez is het onderscheid tussen de twee kasten en het ladeblok. Aan de weerszijden van de die laden in het midden zijn verticale witte strepen, die de afscheiding met de kastjes aanduiden. De strepen zijn ook dieper dan de laden en deurtjes. Een mooie, duidelijke en unieke combinatie, dat is het Dressoir Alvarez. Het dressoir is omlijst door Truffel eiken planken, waardoor het een geheel is. De kast staat massief op de grond, geen poten of wieltjes voor Dressoir Alvarez.

Op zichzelf is het model modern en eigentijds net als de RRR. Maar juist vanwege de aard van Truffel eikenhout kan deze in verschillende interieurs een plaats krijgen.

Afmetingen

Dressoir alvarez truffel eiken wit 220 cm 9200000072053532_12

Het is natuurlijk van uitermate groot belang om de grootte precies te weten. De breedte is 220 cm, een breed dressoir dus, niet een voor zomaar in een hoekje. Het dressoir is 91 cm hoog, een normale hoogte en 52 cm diep, dit is dieper dan het gemiddelde dressoir. Het zal je daarom niet verbazen dat je juist in dit dressoir heel wat kwijt kunt.

Ruimte

Er is geen sprake van een hang- of leggedeelte. De drie laden zijn elk even groot, de kastjes aan de weerszijden eveneens. De twee deuren geven toegang tot twee afzonderlijke kasten die elk voorzien zijn van een legplank. Let wel, deze zijn niet verstelbaar! Voor zowel de laden als de kasten geldt dat deze ruim zijn en er dus veel kan worden opgeborgen. Je kan daarnaast ook dingen op het eiken zelf leggen.

Omdat de kast inderdaad diep is en breed, is dat inderdaad niet verwonderlijk. Daarom zal juist dit dressoir vaker in de woonkamer worden geplaatst dan ergens anders, tenzij er een ruime (woon)keuken is of slaap-/studeerkamer.

Uitstraling

Dressoir alvarez truffel eiken wit 220 cm 9200000072053532_23

Vooral in de woonkamer bewijst dit eiken dressoir zijn waard vergelijkbaar met de RRR, vanwege het uiterlijk en de grootte. In de laden kunnen er allerlei kleine dingen worden bewaard en niet te vergeten het papierwerk, zoals verzekeringspolissen, garantiebewijzen en allerlei andere zaken die bewaard moeten worden. Textiel, bestek en andere dingen die neergelegd kunnen worden, hiervoor kunnen de laden ook worden gebruikt. De wederzijdse kasten kunnen heel wat hebben, qua inhoud maar ook qua gewicht. Het servies, waaronder een flinke stapel borden kunnen prima in de kast of gedeeltelijk op de legplank. C.d’s en/of dvd’s, kunnen in de laden maar ook in de kasten, rechtop staand, zodat je nog meer ruimte overhoudt.

Spullen opbergen

Spullen die opgeborgen moeten worden voor korte of langere tijd kunnen er allemaal in. De vazen, bloempotten, kerstartikelen, mooiste glazen en schalen die er alleen bij speciale gelegenheden tevoorschijn worden gehaald, het kan allemaal. Zeker op de onderste planken staat alles veilig! Voor wie op zoek is naar een stijlvolle manier om deze items op te bergen, kan het Dressoir Crown: Elegant eikenhouten dressoir een prachtige keus zijn.

Omdat het dressoir nogal diep is, kan er bovenop ook van alles worden geplaatst, of het nu om de televisie, een of meerdere beelden of andere mooie dingen die gezien mogen worden gaat, het kan en past allemaal gemakkelijk. Praktisch en decoratief, Dressoir Alvarez heeft het allemaal.

Bestellen en garantie

Dressoir alvarez truffel eiken wit 220 cm 92000000720535321

Krijg je al zin om deze te bestellen? Er word je geen strobreed in de weg gelegd. Bestellen is gemakkelijk bezorgen gaat snel, de garantie is 3 jaar, dus dat heel ruim en bovendien heb je 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen.

Aflevering

Het dressoir wordt afgeleverd in drie stukken, deze kun je zelf monteren, dit zal geen moeilijkheden opleveren, integendeel, het is gemakkelijk. Alle onderdelen die nodig zijn voor de montage en de handleiding zijn erbij geleverd en daarom hoeft het ook niet lang te duren. Zonder schade aan het eiken kan je het in elkaar zetten. Vervolgens kun je snel dit mooie nieuwe dressoir inruimen. Voor wie interesse heeft in een vergelijkbaar eenvoudig te monteren dressoir, neem eens een kijkje bij het Meubella Dressoir Barlo voor een stijlvolle opbergruimte.

Met het Dressoir Alvarez heb je een prachtig meubelstuk, een prima plek om mooie of handige dingen te plaatsen en meteen een enorme bergruimte, die ervoor zorgt dat je interieur nog opgeruimder is. Daarom, aarzel niet en ga voor de aanschaf.