Dressoir River: 127cm van eiken met 3 lades en 3 deuren

Mijn keuze: het veelzijdige River dressoir, 127cm van sfeervol eiken. Robuuste charme, massief, met handige lades & deuren. Perfect voor elke kamer!
Auteur

Finn Mulder

Publicatiedatum

20 november 2023

Inleiding

Dressoir river wit eiken 127 cm 5 lades 2 deuren 92000000630269810

Een dressoir dat voor een bepaalde sfeer in huis zorgt, dat is het dressoir River van licht eikenhout. Juist de lichte kleur zorgt voor de positieve uitstraling en bovendien is het hout naturel, wat een groot voordeel is.

Prijzen

Plaatsing

Een dressoir vinden is niet zo gemakkelijk. Het gaat erom waar het komt te staan, hoe groot het mag/moet zijn en wat er in wordt opgeborgen. Dat zijn allemaal zaken die meewegen bij de juiste keus. Bij Meubella zit je altijd goed als het gaat om kwaliteit, variatie en niet te vergeten, betaalbaarheid.

Met een eikenhouten dressoir doe je hoe dan ook een uitstekende keuze. Eikenhout is duurzaam, niet gevoelig voor beschadigingen, van nature waterdicht (dus gemakkelijk in onderhoud) en bovenal bijzonder mooi. Daarom is het dressoir River zo’n aanrader. Het model is landelijk, kan eventueel ook in een interieur van klassieke of romantische stijl.

Het kenmerkende patroon voor eikenhout is duidelijk te zien, hetgeen de kast enigszins robuust maakt en ook zorgt voor een warme uitstraling. De natuurlijke houtkleur laat zich ook gemakkelijk combineren met andere kleuren en/of materialen.

Het dressoir River is een dressoir dat niet heel groot of breed is, daarom juist passend kan zijn voor dat plekje dat over is, in zit- of eetkamer of eventueel de slaapkamer.

Een veelzijdig dressoir, dat is het dressoir River, met veel bergruimte. Drie kasten en lades, bedenk maar eens wat daar allemaal in kan gaan.

Het dressoir staat op een massieve onderkant, dus geen open ruimte. De toplaag, de houten plank is wat langer en dieper dan het dressoir, zodat het ruim overdekt is. Het dressoir zelf bestaat uit drie kastjes met deur, boven elk kastje, ook drie dus, bevinden zich lades. Het middelste kastje heeft een glazen deur, dus een vitrinekast, voor je mooiste spullen!

De handgrepen van de lades zijn werkelijk handgrepen, die van de kastdeurtjes zijn knoppen, goed voor het onderscheid. De handgrepen zijn in koperkleur afgewerkt. Praktisch en mooi, het dressoir River heeft het allemaal.

Het dressoir River is 127 cm breed, precies 98 cm hoog en 46 cm diep. Een mooie tussenmaat, niet te groot en niet te klein, voor wat extra bergruimte.

Dankzij de indeling is het dressoir overzichtelijk en ordelijk. Geen grote ruimte waar de hele mikmak wordt in gestort en het lastig is om alles uit te zoeken. De drie lades, drie deurtjes die toegang geven tot drie kastjes met elk een legplank, zorgen voor overzicht.

Daarom, hoe kan het dressoir River ook jouw huishouden helpen? In de woonkamer kan het voor van alles en nog wat worden gebruikt. De lades zijn uiteraard geschikt voor papieren, documenten, bestek, servetten, kaarsen, voorraden etc.

De kasten zijn nog veelzijdiger uiteraard. Indien de voorwerpen niet te groot zijn, kunnen ze erin, maak je maar geen zorgen over het gewicht. Het massieve dressoir River, met een stevige onderkant, is uitermate sterk en stabiel. Dus serviesgoed, vazen, potten en andere zwaardere materialen kunnen een plaats krijgen in dit dressoir.

In het kastje met de deur met glas erin is het belangrijk natuurlijk om het meest decoratieve erin te plaatsen. De mooiste schalen, mokken, glazen etc. kunnen je pronkstukken worden. Het is heel simpel met het dressoir River, alles wat je weg wilt bergen gaat in de lades en de twee buitenste kasten, wat je wel wilt laten zien kan in het middelste kastje.

Zorg voor een opleving van het interieur in je woon-, eet-, of slaapkamer met het dressoir River.

Het dressoir wordt in twee delen bezorgd, deze moet gemonteerd worden. Niemand hoeft er voor te vrezen, zelfs al ben je geen klusser. De materialen en de handleiding zijn meer dan voldoende om het dressoir snel neer te kunnen zetten en in te ruimen.

Het dressoir heeft een fabrieksgarantie die geldt voor 3 jaar. Deze wordt gratis afgeleverd en bovendien kan er geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen.

Dressoir River, een uitkomst voor menig interieur!